Du er Du - Hvad er DU er DU
Udgangspunktet for denne side er at jeg som person er træt af hvordan at medier har fokus på samfundet i forhold til det at være handicappet, overvægtig, at man har en skjult sygdom, eller sygdomme man helst ikke snakker om og for alle ældre.

Disse målgrupper ønsker jeg at skabe et nyt forum for ved f.eks. at skrive nogen af jeres læseres historier, og senere have links og reklamer således at nå
r man kommer herind på Duerdu, så vil man opleve at man kan se på sig selv med god samvittighed fordi man bla. ikke bliver bombaderet med modeller der er superslanke og der ikke er reklame med produkter der lover en guld og grønne skove i forhold til at slanke sig.

Derfor håber jeg på at I læsere som tilhører duerdu´s målgruppe, og som er kommet så langt i jeres liv at samfundet ikke påvirker jer - eller I kender nogen, så overvej om I har lyst til at få jeres historie på bloggen, er I velkommen til at sende en besked via menu punket "Kontakt duerdu"

Fortæl gerne om bloggen hvis du synes om den. Der skal være min. 5000 læsere om ugen før bloggen kan blive udvidet med andre gode tiltag og seriøse reklamer.
 
Panel title

© 2018 duerdu

Antal besøg: 186

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,3146960735321sekunder