DYHR ... Faroe Islands... - Info (DK)
Generel info.

Bestilling og køb:
Dette foregår ved at du via "contact" siden kontakter mig med din ordre.
Opgiv venligst produktnummeret og husk at opgive dit fulde navn og din adresse og naturligvis e-mail adresse.

Du vil herefter modtage en bekræftigelse på din ordre, med pris for varer og fragt.
Hvis du kan acceptere ordren, sørger du for at indbetale det nævnte beløb til Færøsk konto: reg: 9181 - konto 437 65 38. Og til dansk konto: reg: 3115 - konto 315 3009 007.
Eller alternativt via Paypal, til konto: katja.dyhr@mail.tele.dk

Så snart din betaling er modtaget, vil ordren shippes afsted til dig. Ønsker du varerne opgivet i euro eller dollars, kan dette også lade sig gøre - og ønsker du at betale i denne valuta, skal det foregå via paypal.

(Har du ikke en paypal konto? Det er uhyre simpelt, praktisk og gratis at oprette, da du kan sende penge i en valuta, men modtageren modtager beløbet i sin egen valuta! www.paypal.com, for mere info.)

Har du ændringer til ordren eller har du fortrudt, oplyses dette til mig via mail og INDEN du har indbetalt noget, og du vil modtage en ny ordrebekræftelse/annullering.

Fortrydelse:
Selvom jeg ikke er en decideret netbutik og ikke har cvr. nummer, har jeg alligevel valgt at du som kunde, har 14 dages fortrydelsesret.
 
Ved fortrydelse, skal jeg kontaktes på mail inden 14 dage, gerne så hurtigt som muligt. Du returnerer varererne i original stand og i forsvarlig indpakning til min afsenderadresse.
Returfragten betales af dig.
Jeg tager af gode grunde ikke ansvar for bortkomne pakker og kan ikke returnere penge, hvis ikke jeg har modtaget varerne retur.
Tal evt. med Post Danmark om hvordan du sikrer at din post kommer frem.
Når varerne er returneret, overføres købsbeløbet til dig.

Husk derfor at opgive et reg. og kontonummer, eller en Paypal konto, hvortil jeg kan overføre beløbet.

Fragt:
Der er normalt en enhedspris for fragt på 20,00 - 50,00 kr. op til 1. kg. udenfor Færøerne. På Færøerne gælder normal takst efter vægt og tykkelse. Som udgangspunkt sender jeg kun til Europa - men, bor du udenfor Europa, så kontakt mig alligevel, så tager vi en snak om det.

 
Panel title

© 2019 dyhr

Antal besøg: 20785

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,57659721374512sekunder