EDC Morten Brix - Billeder fra lokalområdet
Solnedgang ved Limfjorden

Solnedgang ved Limfjorden

Øland Skov i efterårsfarver

Øland Skov i efterårsfarver

Fosdalen

Fosdalen

Fosdalen

Fosdalen

Fosdalen er et af områdets mest kendte udflugtssteder og et af de mest besøgte naturområder i Nordjylland.

Fosdalen er en nord-sydgående dal. I bunden løber en lille bæk, Vor Frue Kilde, som starter øverst i dalen. Kilden/bækken er med til at gøre Fosdalen til et fredfyldt og stille sted. Langs bækken er der en frodig sumpvegetation med mange sjældne planter.

Oxholm Mølle

Oxholm Mølle

Oxholm Mølle er en hollandsk vejrmølle. Møllen er højt beliggende med en fantastisk udsigt over Limfjorden. Den nedbrændte i 2004, men daværende Brovst Kommune genopførte møllen, og genindvielsen fandt sted i 2008.
Oxholm Gods

Oxholm Gods

Oxholm Gods beliggende på Øland, er et tidligere Benediktinerkloster fra 1100 tallet , senere ombygget til herresæde med enorme jordtilliggender.

Bratbjerg Søerne

Bratbjerg Søerne

Bratbjerg Søerne er beliggende i et rekreativt grønt område, der grænser op til Tranum Aktieplantage. Huset ved søerne er åbent i sommerhalvåret og giver mulighed for at spise og tilberede medbragt mad, eller blot nyde udsigten fra terrassen.
Udsigt fra Lien

Udsigt fra Lien

Udsigt fra Lien Bakker mod Tranum Strand og Vesterhavet.
Bratskov Hovedgård

Bratskov Hovedgård

Bratskov ejes af Jammerbugt Kommune og fungerer i dag som kulturhus med kunstudstillinger og historiske samlinger m.m. I den tilhørende park afholdes der årligt koncerter.
Lien Bakker

Lien Bakker

De op til 65 meter høje Lien Bakker er den gamle kystlinie, der ligger mellem Slettestrand og Tranum Strand. Bakkerne er gennemskåret af Fosdalen, Langdalen og en række mindre dale.
Attrup Havn

Attrup Havn

Attrup Havn er en hyggelig lystbådehavn der ligger i naturskønne omgivelser ved Limfjorden. Havnen har moderne faciliteter og multifunktionshus med panoramaudsigt over fjorden.
Tranum Strand

Tranum Strand

Tranum Strand er en dejlig bred sandstrand. Stranden som har blåt flag, afskærmes af klitter med marehalm, hvor man uden besvær kan finde en læfyldt gryde.
Kokkedal Slot

Kokkedal Slot

Kokkedal Slot er placeret i naturskønne omgivelser mellem Limfjorden og Vesterhavet. Kokkedal er i dag privatejet med hotel, restaurant og herregårdspension.
 
Panel title
Antal besøg: 73324

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,5380399227142sekunder