Elinas Smykke Shop! Nu Online! - Horoskop 2011
Horoskop 2011

Horoskop 2011

Horoskopet for maj 2011

Nyt horoskop hver måned.
Vædder

Vædder


Det har været og vil fortsat være en super dynamisk periode for Vædderen, med ikke mindre end fem planeter i dit tegn (Uranus, Venus, Merkur, Jupiter og Mars) som giver dig helt utroligt meget energi i det der må være en fantastisk periode for dig. Alle disse indflydelser er dybest set positive og Saturn i Vægten repræsenterer en brugbar modvægt, samt balance i de perioder hvor du er ved at skyde alt skytset af på en gang.

Det er simpelthen den bedste periode for pionerinitiativer, rejser og intellektuelle præstationer. Selv om det måske er omvæltninger i din karriere, ikke mindst fordi du er rastløs og ønsker at prøve noget nyt. Men hvis du respekterer kloge autoriteter som ved hvad der kan gøres og hvad der ikke kan gøres, så får du succes. Partnere er lige så meget på din side og villige til at kæmpe for dig og dine planer. Senere i maj er der en vidunderlig udvikling i dit kærlighedsliv og dit erotiske liv.

Den 11. maj træder din tegnhersker Mars ind i det mere rolige Tyrens tegn og energien skifter. Træt af stress og jag ønsker du måske at koncentrere dig om at konsolidere situationen. En god periode med fokus på din krop tager fat samt de mere sanselige sider af livet. Det er også en tid hvor du opdager nye indtægtskilder og du siger farvel til jobs som ikke længere giver dig de penge du behøver. Rigdom vil helt sikkert komme din vej.

Tyr

Tyr


Først i maj holder du dig for dig selv, og du er mest interesseret i dit indre liv og spiritual eller kreativ vækst. Der er fokus på vidunderlige og berigende oplevelser, specielt omkring den 9. maj hvor du er meget inspireret.

Når din tegnhersker Venus bevæger sig ind i Tyren den. 15. maj forandrer alting sig. Mars som hersker over kærlighed og sex i dit liv, er allerede trådt ind i Tyrens tegn den 11. maj og Venus bevæger sig videre for at slå sig sammen med Mars omkring den 23. maj. Det er en dejlig signatur for kærlighed, og kærlighed på dine betingelser også. Det er en helt utroligt sensuel kombination, hvor sanselig nydelse er i fokus, så det bliver en lidenskabelige tid for Tyrens tegn.

Den sidste del af maj er en ekstremt tilfredsstillende tid for dig, og du er omgivet af attraktive og intelligente mennesker som er villige til at gøre en masse for dig. Det er en dynamisk periode, hvor du kan konsolidere store fordele, og generelt få hvad du vil have. Du føler dig styrket, har selvtillid og der er gode perspektiver for fremtiden. Du kan både være meget kontant og medfølende på sammen tid. I juni træder den mægtige Jupiter også ind i dit tegn, og en endnu større ekspansion finder sted. Det bliver en super fordelagtig periode for dig og du kommer også til at tjene penge.

Tvilling

Tvilling


Maj begynder med at du fuldender de projekter, der har involveret fornyelse og forandring, som du har været optaget af i de sidste par måneder. Du har haft travlt med at væve sociale relationer sammen og generelt tage nye initiativer som har fokus på at skabe et dynamisk miljø. Partnerskab og børn har haft høj prioritet, og dit kærlighedsliv generelt har undergået en spændende fornyelse. Men der har været en del stres.

Det er derfor med nogen lettelse at du registrerer, at din tegnhersker Merkur bevæger sig ind i Tyren den 15. maj, som sætter scenen for fred og tilbagetrækning i nogle uger. På samme tid danner Merkur en konkjunktion med Venus som er en vidunderlig indflydelse, der sætter fokus på indre ro og kropsbevidsthed. Der kunne ikke være et bedre tidspunkt for tilbagetrækning, spabad m.m., eller at nyde naturen på den ene eller anden måde. Tiden er inde til at plante blomster, nyde din have enten i fysisk eller metaforisk forstand.

Det er også en tid hvor du indstiller dig på inspirerende nye karrieremuligheder som vækker den medfølende og filantropiske side af din natur. Hvis du slår dig sammen med andre idealistiske personer har det en stor effekt på hvordan du kan gavne andre, specielt på et materielt plan. Faktisk er det sådan at jo mere du fokuseret på disse idealer, jo mere velstående vil du blive i de kommende år.
Krebs

Krebs


Selvom der stadig er megen fokus på en dynamisk udvikling i din karriere, så bliver maj måned langt mere rolig og det er en dejligt tidspunkt at koncentrere dig om dit sociale liv. Der er mulighed for at konsolidere og transformere venskaber. Økonomisk er det en dejlig periode for forretning, og situationen bliver mere og mere lovende i de kommende måneder.

Omkring fuldmånen den 17. maj er der et åndeløst pres på din karriere, mens du samtidigt ønsker at nyde tiden i selskab med andre. Det er en vidunderlig tid sammen med venner, og interessante nye mennesker dukker op i din omgangskreds og beriger den på en måde som du aldrig har oplevet før. De mennesker du møder nu er venlige og blide, men de vil også være stærke og forvandle dine relationer på den ene eller anden måde.

Den 21. maj bevæger Solen sig ind i Tvillingernes tegn hvor den møder Neptun, som for nylig er trådt ind i Fiskenes tegn. Det bringer en fuldstændig forandring af dit humør og din fokus. En ny periode begynder hvor du er mere optaget af hvad der foregår i dit indre liv, snarere end i parforhold, dit sociale liv, eller forretning. Der kan være en følelse af ensomhed eller desorientering. Der er mange muligheder for dig nu, men du kan sætte spørgsmålstegn med om det hele har mening eller ej. Det du har brug for er meditation eller mindfullness træning.

Løven

Løven


I den største del af maj er du optaget af at konsolidere og stabilisere karriere mål, og når måneden begynder er du parat til at foretage større økonomiske reformer for at skabe en positiv forvandling i dit professionelle liv. Du er opmærksom på at der er nye muligheder som ikke eksisterede før, og hjælp fra andre organisationer kan give et skub til økonomien.

Tidligt i maj er der stadig en stærk og positiv fokus på videre uddannelse eller rejser. Samt på de økonomiske løsninger som muliggør disse ting. Længerevarende forhandlinger fører til enighed, det baner vejen for ny stabilitet og velstand. De første to uger af måneden er fantastisk for et møde mellem to sind... en tid hvor talentfulde mennesker samles for at dele en vidunderlig og inspirerende ide. Der er en helt utrolig intellektuel frugtbarhed og opfindsomhed.

Du har travlt i din karriere i de sidste to uger af maj, og økonomiske talenter træder i forgrunden. De bløde værdier er vigtige nu… intuition, kreativitet og venlighed, og de subtile kunstarter er mere vigtige for succes end ambition og kamp. Personligt er det en tid hvor du fokuserer på venskaber og dit sociale liv, men der kan samtidigt være at du oplever ensomhed og forvirring. Der er nye tider og nye venner bliver føjet til.Jomfru

Jomfru


Alt falder på plads i denne måned efter nogle ret intense oplevelser som måske har stresset dig en del på det følelsesmæssige plan. Intime partnerskaber har været i fokus, og både du og din elskede har kæmpet med at etablere lige ret og harmoni. Det er lykkedes i det store hele, og de kampe I har vundet sammen vil knytte jer endnu stærkere sammen. Hvis du har forsøgt at sikre økonomisk støtte, så falder de sidste detaljer på plads og du får hvad du ønsker dig.

Omkring den 15. maj er du klar til komme videre og rykke ind på et mere trygt og følelsespræget territorium. Tiden er inde til at udvide dine horisonter og arbejde på spørgsmål om tryghed på samme tid. Betingelserne kunne simpelthen ikke være bedre for dig, og du kommer i selskab med nogen som er behagelig at være sammen med. Hvis du er ude at rejse vil du være sammen med en virkelig dejlig person. Hvis du er på udkig efter kærlighed, eller sex, så er omstændighederne optimale for at får præcis det du ønsker… også på et berigende måde.

Den sidste del af maj er karakteriseret af en stabil vækst i forhold til at udvide dine horisonter intellektuelt eller gennem rejser. Dine egne moralske principper er vigtige, og det ser ud til at der er en kamp mellem en engel på den ene side og en lille djævel på den anden side. Det ser ud til at blive ret spændende.
Vægt

Vægt


Efter en urolig tid i forbindelse med parforhold i sidste måned, bringer den første del af maj en løsning på spændte spørgsmål som har optaget dig og dine forhold til andre. I stedet for at hævde dig selv på et tidspunkt hvor din position er udsat, begynder du at nyde de glæder der er til stede i et erotisk liv. Der er vidunderlige betingelser for rejser og kulturelle oplevelser, specielt omkring den 11. maj, og du nyder også at være sammen med en hel bunke spændende og inspirerende mennesker.

Når din tegnhersker Venus kommer ind i Tyren midt i maj, skifter stemningen og du føler dig lidt mere tryg og lidt mere i kontrol. Nu er det partnere, som er stædige, og du opdager at når det gælder dybere følelsesmæssige emner og seksualitet, er det dig, der bestemmer hvordan tingene skal være. Og du sigter efter en dyb og givende psykologisk kontakt. Hvis det bringer et par kriser, er det helt i orden, bare forholdet bliver beriget.

Maj er faktisk en vidunderlig måned for dit intime live, og det er i disse tider, at du skaber det følelsesmæssige fundament for et vedvarende forhold. Økonomisk uafhængighed og det at dele er vigtige begreber i denne proces, og når I slår jer sammen, kan der komme store gevinster.

Skopion

Skopion


Måneden begynder med en meget stærk udvikling i dit arbejdsliv, og din selvtillid er stor, når det handler om at færdiggøre initiativer, som du har kæmpet med i de sidste par uger. Du investerer alle de nødvendige ressourcer for at etablere dit territorium som vil vise sig at være værdifuldt i det lange løb. Det er alt sammen en del af en længerevarende forvandlings proces på arbejdet som vil vare i mange år.

Nu hvor din tegnhersker Mars kommer ind i Tyren den 11. maj, så skifter energien fuldstændigt og der er fokus på parforhold. De følgende dage vil bringe vidunderlige muligheder i dit kærlighedsliv. Hvis du er single vil du møde nogen. Hvis du har en partner, så er der en stærk sammensmeltning af interesser.

Der er to ting du må huske på i dit kærlighedsliv og midt i maj måned. Det første er at det ikke er dig, der bestemmer farten. Hvis du ønsker harmoni må du overgive dig til din partner. Lad din partner bestemmer over hvem der ejer hvad. Dertil kommer at der skal en form for psykologisk transformation til, som betyder at I må snakke sammen om spørgsmål hvor der er nogle forskelle. Det vil have en meget positiv og harmonisk effekt, samt det vil være berigende for dit sexliv. Snart begynder en længerevarende indflydelse, som bringer vækst, og et lykkeligt kærlighedsliv, samt hvis du er motiveret – børn.
Skytten

Skytten


Livet ser måske ud til at være en stor fest i øjeblikket, og der er ingen mangel på sjove mennesker, som fejrer kunsten at leve livet. Der er vidunderlige muligheder for rejser og for at få stor indflydelse på dine omgivelser. Hvis du er uafhængig og kan lide din frihed, vil der ikke være mangel på elskere.

Men ikke desto mindre er det en fantastisk tid at finde den eneste ene… en soulmate som deler din begejstring for spænding og eventyr. Selv hvis du kæmper om alle emner, så vil kampene blot bringe jer endnu tættere sammen. Hvis du er i et forhold, så er den første del af maj en fantastisk periode at få børn, eller for at have en sjov tid sammen med dem. Det handler alt sammen om eventyr og underholdning nu.

I den anden del af maj falder det hele mere til ro, og der er en følelse af at din mission er fuldført. Folk omkring dig er mere fokuseret på deres arbejde igen og du er også begyndt at tænke mere på hvordan du kan få de materielle ressourcer som du ønsker dig. Kollegaer kan være meget hjælpsomme i forhold til at skabe et vidunderligt frugtbart arbejdsmiljø; måske har du lyst til at følge i deres fodspor. En positiv forvandling finder sted på jobbet, som bringer muligheder for vækst og flere penge.
Stenbuk

Stenbuk


I begyndelsen af maj begynder de dynamiske begivenheder som har fundet sted på hjemmefronten at falde til ro... i det mindste en lille smule. Det er tid til en generel forårsrengøring, nye initiativer på hjemmefronten, familiebesøg, og en omstrukturering af dine følelsesmæssige rødder. Du har været nødt til at omstille dig på grund af behovet for action hos partnere, børn eller forældre. Men uanset hvor meget de skubber på, kan de ikke få dig til at gøre noget uovervejet eller impulsivt.

Midt i maj er der en langt mere rolig energi, og der er mere fokus på at blive tidfreds og nyde et mere fredfyldt miljø, som giver dig tid til at dyrke de gode ting i livet. Det handler måske om at bruge kvalitetstid sammen med børn, eller at gå ud sammen med elskede personer. Der er en ferieånd og jo mere tid du bruger sammen med mennesker du elsker og respekterer, jo bedre. Hvis du har børn eller er i humør til at blive gift, så er tiden måske inde.

Mange af de forhindringer du har oplevet i din karriere forsvinder bag horisonten nu, og dybest set er det intet der kan stoppe dig i et færdiggøre initiativer som du har taget på karriereplan siden begyndelsen af året. Du kigger tilbage med tilfredshed på det du har opnået, og tiden er inde til at slappe af og nyde de kreative sider af dit arbejde.
Vandbærer

Vandbærer


Nymånen i begyndelsen af maj sætter fokus på dit hjem og din familie. Delvist på materielle aspekter, for eksempel ting og dekoration som gør hjemmet mere trygt og et til et dejligt sted at være. Det er også et ekstremt inspirerende tidspunkt for dig rent intellektuelt vedrørende kommunikation. Der har været flere forskellige spændende udviklinger i løbet af de sidste par uger, hvor du har lært en hel masse og meget hurtigt tilmed.

Midt i maj træder Mars, Merkur og Venus ind i dit område af dit horoskop som er forbundet med dine rødder og dit fundament, som bringer en ny og positiv udvikling. Det kunne være en tid med familiebesøg, børn der liver hjemmet op, eller glædelige begivenheder sammen med brødre eller søstre. Det er et fantastisk tidspunkt at købe ejendom, eller du kan i hvert fald have nogle antenner ude og undersøge situationen. Du kan få det største udbytte ud af at forbedre dit hjem, eller finde et nyt.

Når måneden slutter, så fornemmer du at Jupiter træder ind på det område af dit horoskop der er forbundet med familie og hjem… denne indflydelse vil vare et år eller deromkring. Det handler alt sammen om en god udvikling i dit hjem eller din familie. Forvent en positiv eller velstående forvandling på dette område.
Fisk

Fisk


Nymånen i begyndelsen af ugen sætter for første gang fokus på at Neptun er trådt ind i Fiskenes tegn, som vækker en ønske om at kommunikere om eksistentielle mysterier og kommer i kontakt med de subtile følelsesmæssige impulser, som gennemtrænger den verden vi lever i. Maj bliver en meget speciel måned i den henseende, og hvis du slapper af og går med flowet, samt dropper behovet for rationelle svar, mens du kun nyder at være i live, så vil du få berigende oplevelser.

Først på måneden er der stadig fokus på indtjening og økonomi. Den tryghed som du har kæmpet for skulle være indenfor rækkevidde, eftersom man opnår enighed. Nu er tiden inde til at tage radikale nye beslutninger og en lille risiko kan virkelig bringe en ekspansion af din indtægt. Midt i maj er der fokus på kommunikation, uddannelse og rejser. En vidunderlig periode begynder som plejer dig på et kreativt, følelsesmæssigt eller intellektuelt plan. Dygtige og behagelige mennesker slår sig sammen i dit netværk, og de skaber en aura af ro og tilfredshed som du kan lære meget af.

Siden begyndelsen af året har du kæmpet dig fremad på mange punkter. Snart vil du være i stand til at læne dig tilbage og bare slappe af og nyde den tidligere indsats du har gjort. Du fortjener en fantastisk rejse.
 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 24286

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,39402008056641sekunder