elviraveje - Slyng frá Holti, Rangárvallasýslu

Slyng er min dejlige hest! hjerte.png

Vi hentede hende d. 9.10.10 i Varde. Køreturen til stedet hvor hun skulle stå tog 1½ time, og hun svedte helt vildt meget. Det drykkede ned af hendes mave. Da hun kom ud af traileren stod hun helt stille og kiggede rundt. Hun blev lukket ud på en kæmpestor fold, med omkring 15 andre islændere, som alle kiggede nysgerrigt på hende. Slyng satte straks i trav, og løb rundt på hele folden, med en lang række heste efter sig. Nogle af de andre der stod og så på sagde: "Sikke en dejlig hest, og en fantastisk trav!" så bliver man så ejer meeget glad! xD

Som sagt har hun været her i lidt over en uge nu, og vi er så småt begyndt på at ride hende, men mest på ovalbanen og ridebanen. Hun er 5-gænger og jeg har prøvet dem alle på hende.

Hun vælger for det meste traven, men under longering tölter hun for det meste. Vi har prøvet nogle små spring, som hun glad hoppede over. Hun er 22 år gammel, men opfører sig som en på 10 (:

Før vi købte hende havde vi en dyrlæge ude og lave en handelsundersøgelse på hende. Hun var fuldstændig rask, hvilket han sagde var meget mærkeligt, når hun jo er så gammel. Meenn... Ved bøjeprøven skete der noget. Efter det venstre bagben var blevet holdt oppe i 1 minut, og hun skulle trave, begyndte hun at halte! Men det var kun de første 5-6 skridt, hvorefter hun så travede helt normalt igen. Dyrlægen kunne ikke sige om det var alvorligt, eller det bare var noget der skete lige dér.

Så vi tog chancen og købte hende, men i kontrakten har vi skrevet at hvis benet bliver et problem inden for de første 2 måneder, vil hun blive sendt tilbage, men ind til videre er der ikke sket noget smiley.gif 

 
Panel title

© 2018 elviraveje

Antal besøg: 657

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,4021098613739sekunder