Energipatch - Lifewaves historie

Siden 2004 har LifeWave været en stor familie med medlemmer over hele verden, dedikeret til at forbedre livskvaliteten for andre.

LifeWave er dybt engageret i fremstilling af avancerede produkter, der ikke kan fås andre steder, en stabil virksomhed og en uovertruffen mulighed, understøttet af de mest moderne oplærings- og forretningssystemer, der er tilgængelige.

Da vi også er medlem af Direct Selling Association (DSA) ved vores medlemmer, at de er del af en virksomhed, der følger de højeste etiske værdier. Læs videre for at lære mere om LifeWaves baggrund og dedikation til at give tilbage til de lokalsamfund, hvor vi arbejder og lever.

 

Da David Schmidt skabte teknologien bag LifeWave i 2002 startede han en mission, der på en helt unik måde skulle forbedre livskvaliteten for alle mennesker. Siden da har LifeWave ændret menneskeliv radikalt over hele kloden. Uanset om det drejer sig om at hjælpe dem, der lider af smerter, give mennesker mere energi eller anti-aldrings-løsninger, er LifeWave her for at hjælpe. Tilmeld dig og gør verden til et bedre sted i dag. Klik på linket nedenfor og se historien om LifeWave – fra en mands ide til en global, helsebringende kraft – der bærer vidnesbyrd om, hvad der kan ske, når mennesker samles og beslutter sig for at ændre verden.

 

Om LifeWave

LifeWave, der blev grundlagt i 2004, gør det muligt for mennesker over hele verden at føle sig godt tilpas, leve langt og leve godt. LifeWaves produktserie tilbyder en unik samling af homøopati- og akupunkturprodukter, der forbedrer livskvaliteten uden behov for medicin, stimulanser eller nåle i kroppen. LifeWave, der har hovedkvarter i San Diego, Californien, er et privatejet selskab og medlem af Direct Selling Association (DSA). Gå til www.lifewave.com for yderligere information. Sig, du kan lide os, på Facebook.

 

Hvorfor bruge LifeWave?

Vi ved godt, at der er mange valgmuligheder på markedet, så hvorfor vælge LifeWave?

Her er blot nogle få årsager til, hvorfor andre mennesker i mere end 100 lande allerede har valgt LifeWave som deres første valg for sundhed, velvære og personligt velbefindende.

 • Etableret og kontinuerlig stabilitet og vækst siden 2004.
 • Olympiske og professionelle atleter fra hele verden, der anderkender produktet
 • Opført i 2009, 2010 og 2011 på Inc. Magazine’s liste over hurtigst voksende private virksomheder
 • Mange ordrebehandlingscentre, der dækker mere end 100 lande over hele verden
 • Produkter, der er udviklet på baggrund af dybtgående forskning og har gennemgået over 60 kliniske undersøgelser
 • Anderkendelse fra Suzanne Somers, fremtrædende sundhedsforkæmper og yderst populær forfatter
 • Millioner af dollars udbetalt i kommissioner til distributører hvert år
 • Teknologi og produkter er anbefalet af sundhedsbehandlere over hele verden
 • Produkter, der demonstrerer virkelige og øjeblikkelige resultater
 • Intern fabrikation sikrer kvalitetskontrol og produktion
 • Helt moderne software og oplæringssystemer til distributører
 • Medlem af Direct Selling Association (DSA)

 

LifeWaves målsætning

Det er vores mission at maksimere menneskeligt potentiale, idet vi vil give folk i hele verden evnen til at leve længe og leve godt. Vores teknologier tilbyder frihed fra smerte, naturlig energi, rolig søvn, drastiske anti-aging fordele og beskyttelse fra skadelig bestråling. Vores forretning tilbyder en uovertruffet lejlighed til at du kan befri dig fra det trivielle ved at tage kontrol over dit liv og fremtid nu.

 

 
Panel title

© 2018 energiterapi

Antal besøg: 66

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,0161650180817sekunder