Er også DU ensom? - Forside
Velkommen til !

Denne hjemmeside, som hele vejen igennem er et privat forehavende, henvender sig til ensomme mænd og kvinder, som sidder inde med et brændende ønske om at være lidt mere sociale, men som samtidigt har lidt svært ved at tage det først skridt. Det er også det første skridt, der er det sværeste.

Jeg kender det fra mig selv, ellers ville jeg jo nok ikke have lavet denne hjemmeside, hvis det forholdt sig anderledes. Jeg skal være den sidste til at sige at dét dér med at lære nye mennesker at kende er det nemmeste i verden. Det var det måske en gang, men ikke længere. Jeg har bare denne tro på at det ikke behøver være så svært. Jeg mener - nogen må tage det første skridt, forsøge ét eller andet, kaste sig ud hvor der er lidt dybt og hvor man må tage nogle chancer. Jeg tager sådan en chance - nu.

Er du klar til at tage det næste skridt, tage en chance ?

Dette er MIT første skridt, for jeg er netop én af de mange, som ønsker at lære nye mennesker at kende, men som samtidigt har lidt svært ved dét der med at komme ud og opsøge et socialt netværk.


Jeg går dårligt og bevæger mig ikke så meget rundt, men det betyder jo ikke at snakketøjet eller hovedet fejler noget. Hvis du ønsker at vide mere om mig er du velkommen til at kigge i menuen og finde punktet "Hvem er jeg?". Du er også mere end hjerteligt velkommen til at kigge videre på siden. Jeg er sikker på at du finder noget, du vil lide.

 
 
Panel title
Antal besøg: 23274

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,81945896148682sekunder