Eod-seafight - Om EoD

EoD er en klan med både små og store spillere. Flere af os har spillet Seafight rigtig længe og øser gerne ud af vores erfaringer. 

 

Når du kommer i EoD vil du få hjælp til at få et eliteskib, -udstyr, -mandskab, dæk mm. Vi ser selvfølgelig gerne, at du selv er med til at skyde guld der skal til, for at kunne byde tingene hjem på markedspladsen. 

 

I klanen er vi gode til at hjælpe hinanden - både med quest, guldskydning, EP skydnig og pirattest. Derudover arrangerer vi krig sammen med vores alliance og no shoots. Vi laver også ind imellem små konkurrencer hinanden imellem på vandet

 

EoD er en klan hvor spillerne primært er på fra sidst om eftermiddagen til sent på aftenen. Det er et krav at der benyttes TeamSpeak3, så vi nemmere kan snakke sammen, i klanen men også med de klaner vi er i alliance med og resten af vores no shoot. 

 

På TS har vi en hyggelig og godmodigt drillende tone. Det er vigtigt for os, at der holdes en pæn tone på chatten og TS. Hellere logge af spillet og TS, end at komme op og diskutere over ting der glemt når man falder lidt ned. 

 

EoD er en klan for spillere over 18 år. er du interesset i at komme i EoD så udfyld Kontakt feltet til højre. Fortæl lidt om dig selv, hvilke klaner du har været i og det skib du sejler med.


4be056675056204052010.jpg

 
Panel title

© 2018 eod-seafight

Antal besøg: 6933

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,76042795181274sekunder