epindsvin - Registrerede Eksotiske Pindsvin - Om os

Hvem er vi?

Det hele startede med lidt løs snak, om at starte et register. Så kom webmaster på banen, og det hele tog fart. Webmaster står kun for al det tekniske.

Det startede med et forum, som løb ind i tekniske problemer. Dette blev dog løst, og siden er nu for alvor ved at tage form. Forummet fungerer 100%, man kan oprette opdrætter navn, se opdrætter lister, samt selvfølgelig (og det vigtigste) få stamtavlerne.

 

Vi ønsker at adskille Hvidbuget fra Algeriansk pindsvin, så godt som det er muligt. Samt vi ønsker at have kontrolleret avl, så indavl ikke forekommer. Det er med den indstilling vi laver stamtavlerne. Senere hen bliver det sådan så det kun er dyr, med stamtavler, der kan deltage i udstillinger, m.m.

Vi håber på, når vi bliver store nok, at få et udenlandsk samarbejde, sådan så når man fx dyr fra Tyskland, kan den fortsætte med sit stamtavle nr. Fra Tyskland, blot erstattet af DK foran. På denne måde, kan samme dyr også deltage i udenlandske udstillinger, uden at have 20 forskellige stamtavle numre.

 

Pengene spares sammen. Dette overskud bruges til udstillinger, arrangementer og måske udenlandsture, hvad vi nu kan finde på. Derfor er der ingen, der ”scorer” kassen ved dette. Alle der arbejder med dette, arbejder frivilligt.

 

Vi bliver en forening. I starten var der tale om, bare at lave det uden egentlig styring. Vi har nu aftalt at vi bliver til en forening, og holder generalforsamling, m.m. Måske en dag vi kan få pokaler til bedste opdrættere, m.m., når vi har udstillinger der kører på skinner J

 

 

Jeg håber inderligt, vi kan samle alle pindsvine elskere et sted – nemlig her. Dels for at drage på hinandens erfaringer, men også for at have et fælles formål.

Jeg er godt klar over at al opstart er svær, og mange er bange for det nye…… Men jeg er sikker på vi går en lys og meget spændende fremtid i møde, hvis vi blot samarbejder. Vi har trods alt alle en ting til fælles – kærligheden for dyrene.

 
Panel title

© 2019 epindsvin

Antal besøg: 130

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,59613084793091sekunder