erhvervscase - Forside
images?q=tbn:ANd9GcSXfWyZAYlojvckqfsx0osgnbfoDDSWehS_WgUL6uWrp2RFm4Z8TniNjnA8


Vores passion for kaffe går mere end 100 år tilbage i tiden. Vi sætter til stadighed en ære i at lære nyt, for på den måde at holde trit med kundernes behov og efterspørgsel. Præferencerne hos den enkelte kunde varierer meget. Derfor er det vigtigt, at vi kan vores håndværk til bunds. Både når det handler om at bringe de bedste råvarer til Danmark. Men også når det handler om at få råvarerne til at smage, som kunden forventer og ønsker det. For smagen af én bestemt type kaffe må ikke variere. Det skal simpelthen være den samme oplevelse fra gang til gang. Fra dag til dag. Fra år til år. Og det er lige netop dét, vores mangeårige ekspertise gør os i stand til - at levere kaffe af en høj og ensartet kvalitet.

 

I dag er vi Danmarks største leverandør af bønnekaffe til dansk detailhandel. Derfor kalder vi os "Danmarksmester" i bønnekaffe. Udover produktion af hele kaffebønner, har vi et stort sortiment af vacuumpakket kaffe, instant kaffe m.v. - ligesom der i sortimentet er stort fokus på økologisk Fairtrade-mærket kaffe. Peter Larsens Kaffe var blandt de første virksomheder til at indgå et samarbejde med Max Havelaar (Fairtrade), efter Fairtrade prædikatet blev introduceret på det danske marked tilbage i 1994. Vi gik med på Fairtrade bølgen fordi vi finder det vigtigt, at vi værner om miljøet, og at vi som virksomhed tager et socialt ansvar fra jord til bord. Det er vores garanti for, at du kan nyde din kaffe med god samvittighed.

 

Vores andel af Fairtrade kaffeprodukterne ligger i dag på ca. 40 %. En stor del af salget er rettet mod restauranter/hoteller og catering (Out of Home), ligesom Peter Larsens Kaffe er totalleverandør af cateringtilbehør og tilpassede maskinløsninger.

 

Senest har vi lanceret et koncept til specialhandlen med gourmetkaffe, smagskaffe, kværnløsninger, tilbehør m.m. samt et koncept med mobile kaffebarer til events, butiksåbninger, festivaler mv.

 
Panel title

© 2018 erhvervscase

Antal besøg: 5

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,37910008430481sekunder