europeanmodels - Forside

EUROPEAN MODELS er etableret november 2011. Virksomhedens formål er produktion og distribution af erotiske film i dominans/SM-genren. EUROPEAN MODELS laver nicheproduktion til et snævert men betalingsdygtigt publikum.

 

Distribution sker via internettet i form af "click and pay". INGEN dvd eller anden form for distribution.

 

EUROPEAN MODELS søger kvindelige modeller til at indgå i et team på 10 modeller. Modellerne udvælges ud fra alder og fysik. "Nogle kan lide datteren og andre moderen" hvorfor det ikke er afgørende om ud er 20 år med faste former eller 49 år med lidt mere modne former. Afgørende er hvordan du performer på filmen og matcher med vore analyser af det betalingsdygtige publikum.

 

Produktionerne er meget realistiske og stiller høje krav til modellerne. Det er således også vigtigt, at du gør dig klart, at det ikke kun lige er, at have en gang sex. Optagelserne sker på et fast manuskript.

 

CASTING OG ORGANISATIONEN SOM DU SENERE MØDER:

 Efter ansøgning vil du blive indkaldt til casting sammen med 2-4 andre modeller. Det vil foregå over en weekend, hvor der skabes en afslappet atmosfære og fællesskab. Inden casting vil du modtage nogle manuskripter, som du skal sætte dig ind i.  Inden prøveoptagelserne vil Casteren indgå i en dialog med dig omkring manuskripterne, din baggrund og motivation for at indgå i teamet.

Prøveoptagelserne vil kun foregå med dig og Casteren samt 2 mindre kameraer.

Casteren vil senere være din personlige kontaktperson, som du kan søge råd, vejledning og støtte ved. Hans interesse er, at du har det godt i teamet. Hans honorering er nemlig afhængig af, at dine produktioner dels sælger godt men også at du forbliver i teamet.

Produktionsteamet består af en instruktør, en fotograf og en lydmand. Disse må ikke omgåes Casteren under produktionen.

 

HVORDAN BLIVER DU EN DEL AF TEAMET?:

Du sender en mail vedhæftet et vellignende foto. Mailen skal indeholde en kort beskrivelse af dig samt din motivation.

 

Seite unter Konstruktion. Bitte google translate benutzen und kontakt unter "nyhedsbreve" nehmen.

Site under construction. Please use google translate and for contact "nyhedsbreve".

 
Panel title
Antal besøg: 40

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,4399688243866sekunder