fahlmerrild - Ønsker, Toastmaster og påklædning
   

Poul-Eriks mor, Edith, har en liste over vores ønsker, hvor vi bl.a. ønsker os penge, nogle bestemte porcelænsfigurer og andet. Men tag kontakt til hende og hør mere.

Edith kan kontaktes på tlf.nr.: 75 33 56 41, mobil: 20 84 56 41 eller på e-mail: edith_olesen@yahoo.dk.

Desuden har vi oprettet en ønskeliste hos Imerco. Så tag kontakt til din lokale Imerco, oplys vores navne, så vil I kunne se vores ønsker.

12/7-11: Det har vist sig at der er STORE problemer hos Imerco, da de åbenbart har valgt at slette hele vores ønskeliste på nær to ønsker. Den skulle gerne blive genoprettet, men det betyder også at gaver, der allerede er købt ikke er blevet fjernet fra listen. Hvis ikke Imerco får det op at køre - hvilket vi tvivler på - så har Edith også hele listen vedr. de ønsker.

 

Toastmaster er Berits fætter, Laurids.

Såfremt du/I har indslag til festen, bedes du/I kontakte Laurids på e-mail: laurids@fahl.dk evt. på tlf.nr.: 25 85 15 25 (e-mail foretrækkes).

Tag gerne kontakt til Laurids inden selve dagen.

 

 

Påklædning: Festlig.

Ved festlig forstår vi, at man ikke møder op i cowboybukser, knickers, shorts og lignende, men derimod som minimum pæne bukser/skjorte eller kjole/nederdel. Har man gallatøjet hængende og har lyst til at lufte det, er man meget velkomment til dette, men det er ikke et krav.

 
Panel title

© 2018 fahlmerrild

Antal besøg: 1137

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,61804103851318sekunder