Familiehygge - Sjove bil-lege

En biltur kan være kedelig, men prøv at støve nogle af de gamle selskabslege af, så stryger kilometerne af sted, mens familien hygger sig.

 

Til te hos kejseren
I bilen er en leg som "til te hos kejseren", med nyt koncept, perfekt. Vælg en regel for, hvad der må komme med til te hos kejseren, f.eks. varme ting, runde ting eller alt, hvad der er i et bestemt rum i jeres hjem.

Husk ikke at fortælle reglen, men blot at nævne eksempler: "Jeg skal til te hos kejseren, og jeg tager en sauna med". De andre skal prøve at gætte ved at komme med eksempler. Husk, at runden ikke slutter, blot fordi en af de andre gætter på f.eks. en tændstik, men først, når der er en som gætter selve reglen (f.eks. alle varme ting).

 

Runde-historie
Her skal holdes et fast tempo. Ideen er, at man skiftes til at sige ét ord, og tilsammen danner de en historie. Den, der ikke siger noget, går ud, og de andre fortsætter historien. Tillægsord er rigtig gode og kan trække handlingen lidt ud, f.eks.: "Der (1. deltager) - var (2. deltager) - engang (3. deltager) - en (4. deltager) - meget (5. deltager) - meget (1. deltager igen) - sulten (2. deltager) - og (3. deltager) - meget (4. deltager) osv.

 

Hvad kan du se?
Specielt god til f.eks. togture - alternativt kan chaufføren undgå at deltage. Den første tænker på en ting, som han/hun kan se i f.eks. bilen. De andre stiller spørgsmål, der kan besvares med ja/nej. "Er det en del af bilen?", "Lå det i bilen i går?", "Er det rødt?", "Kan det spises?".

 

   

 

 

 
Panel title

© 2018 familiehygge

Antal besøg: 37

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31378483772278sekunder