Familien-Bonde - Dagbog
Oct
11
2012

NYT

Hej igen..

Jah, her går det stille og roligt, eller det vil sige af der er fart og glade dage hjemme hos os. smiley.gif Men det er kun dejligt.. Vi er trætte når børne er blevet lagt i seng.. 
celine og emil har lige været på ferie hjemme hos deres mormor og moffe... Og det har de været glade for. 
Ude i haven er der også sket en masse.. Der er røget noget af en hæk, kommet et lege skib til børne. Også har vi købt et stykke mark, vi skal til af plante til.

Celine er begyndt til gymnastik, og det er hun rigtigt glad for.. Hun kan slet ikke vente til det skal blive Mandag smiley.gif Emil må lige vente til næste år, med af gå til gymnastik...

den anden dag sad vi og spiste aftensmad.. vi spiste suppe. Emil ville gerne bede om mere Grum? Hmm, hvad er grum??? Det viste sig så af være kødbollerne.. det grinte vi meget af..

Emil er også blevet godt til af se film, så det bruger han meget tid på i øjeblikket.. ;) Dejligt nogen gange, så kan vi andre også lige slappe af...

farmor er begyndt på skole, så de skal lige finde ud af, hun slet ikke er hjemme, når vi er på besøg..!

 

Oct
11
2012

Lillebror Philip.

Hej.

Så kan jeg lige se, det er ved af være LANG tid siden sidst.

Jah, Philip er joh kommet til verden d. 11-05-12 Og kom hjem til 2 store stolte sønkende dagen efter. 

Philip blev døbt d. 04-08-12 På celine´s fødselsdag.. Så der holde vi lidt for dem begge 2.

Og lige siden er han bare vokset og vokset idag er han 5 mdr, begyndt af spise grød og mos. Også går der vel ikke længe før han også kan kravle, sidde og alt det andet..
celine og Emil er rigtige glade for ham.. Han får en masse kys og krammer..

March
22
2012

Uge 12

Haii!!!

 

Jah, så er det jo ved af være et stykke tid siden igen..!

det går stille og roligt her hjemme.. vi er så småt ved af være klar til lillemanden kommer til verden i Maj.  Emil skal have ny seng, den skal lige hentes hjem fra mormor og moffe..! Børne har fået nyt værelse, så nu kan de lege på gulvet også... de har fået vores det gamle.. ;)

Det er så småt ved af være forår, så trampolinen er kommet op... Så nu mangler vi bare noget mere sol, og mindre blæst, så børne kan være længere ude...

Emil er begyndt selv af tage gummistøvler på, også er han på vej ud.. smiley.gif

han  snakke også mere og mere, og kan mange ord og sætninger. Han skal også gerne være med, når der skal laves mad, og smørres madpakker, dækkes bord..!

han er stadigvæk strid mod celine... men det er da blevet lidt bedre...

 

celine slog sit hoved i går d. 21/3-12.. så hun har et lille sår i hovedbunden.. men det klaret hun bare super fint.. Hun fik både vasket hår og det hele om aften, uden af brokke sig...

Men hun har nu signe egne meningener og gør lige det hun har lyst til for tiden..

Vi skal en tur over til sjælland i påske og besøge dem allesammen.. Nu må vi se om faren kan få fri, eller om han kommer senere..

vi skal også til konfirmation sidst i April. Og til 2* 50 årsfødselsdag i pinsen.. så de er nok af se til smiley.gif

Feb
19
2012

Uge 7

Hejsa..

 

Så er det ved af være lidt tid siden sidst..

Vi er kommet ind i det nye år.!

Julen holdte vi hjemme hos os selv, hvor morfar og helle kom på besøg.. det var hyggeligt! Vi fik også besøg af julemanden! Han kom med gaver til os. smiley.gif

Efter vi havde pakket alle gaverne op, tog vi lige et smut hjem til farmor og farfar.. Der hjemme var der også gæster og en masse gaver, vi skulle pakke op.. Og vi fik da også lige danset om juletræet der.. smiley.gif

 

Nytår holdte vi hjemme hos et venne par.. Det var nemlig deres tur ;) Det var smader hyggeligt!! celine kom først i seng kl 2.30 og ikke med hendes gode vilje, da hun mente hun godt kunne lege noget mere... ;) Emil gik i seng kl 22.30.. så kunne han ikke mere.. Men han elskede af fyre krudt af og bordbomber..! Så det skal nok bliver sjovt til næste år..!

 

De er stadigvæk glade for af komme i børnehave og vuggestue..! Og celine er begyndt af spille en masse spil.. ! Og Emil er da også så småt begyndt!! Så den står på vendespil, billedlotteri og sorte per..!

Vi tager stadigvæk i svømmehallen 1 gang om ugen..! Og det er altid hyggeligt! På det sidste har celine ikke gidet... Men det kommer vel igen.. ;)

 

vi har også lige været en tur i lalandia sammen med naboen i Rødby.. Det var hyggeligt! Men også lidt koldt. For badeland havde været lukket fra man-ons. Så da vi kom i badeland tors. Var det bare KOLDT! Men men men.. Vi hyggede..! Vi fik besg lørdag af Moster Mia og Lasse! Om aften kom mors faster og onkel... børnne fik spillet med dem..

Også har det lige været fastelavn... Emil lage sig syg, så han nåede ikke af været med, men Celine var prinsesse.!

Om lørdagen tog vi op på naboens arbejde, der var der nemlig også fastelavn.. Så der var emil med, og klædt ud som batmand.. !!

Dec
16
2011

Uge 50

Hejsa.

 

Lang tid siden.... Jah, er det sket noget nyt? Hmm, vi er kommet ind i December og Børne får gavekalender af julemanden... Det er de rigtige glade for, selv Emil.. Han tripper hver morgen... Og det første Celine gør, er af se om der skulle være en lille pakke til hende, også kommer hun glad ind til os og siger... Julemanden har været med pakker... Og det sidste hun siger inden hun sover, er: Kommer julemanden når jeg sover?

Emil han er stadigvæk en bandit... Han laver mange ulykker ;) Men han er begyndt af snakke meget.. Det er bare ikke alt vi lige forstår..

Han kan sige :

Mor

Far

Celine

Ida

Sidja

Louie

Tørstig

Taktor

Bil

Bus

Sisse (Farmor & Farfars hund)

Mandy (Mormor & Moffes hund)

Tøssen (Naboens hund)

Jennie

Caro

Cille

Tak

Tak tak ( Tak for mad)

Velbekommen 1 gang.

Sulten.

Ble (Har lavet noget i bleen)

Tisser.

Tissemand

Og sikkert en masse mere, jeg ikke lige kan huske.. ;)

 

Til jul kommer Morfar & Helle over. det bliver rigtigt hyggeligt! Det glæder vi os til..

Vi har leget med trylledej, og lavet julepynt af det.. Nu skal det bare lige males, og vi skal have hentet et juletræ..

Celine har været med til af bage småkager sammen med mor og farmor... Det er godt nok hårdt, så vi måtte lige sove tilmiddag også...

De har også været i kirke med børnehaven/vuggestuen... Emil havde snakket hele tiden, også da de spillede på orglet. Så snakkede han bare endnu højere..

 

Nov
2
2011

Uge 44

Hej..

 

Så har vi lige været på en uges Ferie.. Først tog vi hjem til olderne på Fyn...

Det var rigtigt dejligt af se dem igen. Om mandagen d 24 skulle vi kører til Billund. Vi skal nemlige i Lalandia sammne med Morfra, Helle og hendes børn og Helle´s brødere.. Vi havde nogle hyggelige dage med af bade og leget i monkey tonkey land.. Vi var også ude af spise og bowle... Det kunne Celine godt li..! Torsdag skulle vi hjem igen. Vi tog hjem til Mormor og Moffe... Far skulle hjem med natbåden. Så vi hyggede os bare hos mormor, fik god mad, og Celine så en masse walt disney film på VHS. Emil han laver bare en masse balade.. ;)

Han er blevet god til af snakke.. Han kan sige : Mor, mormor, be om, kaktak. (Tak for mad)

Oct
14
2011

Uge 41

Hejsa!

Celine har lige skrevet brev sammen med hendes far til julemanden.. Og sendt det afsted sammen med sine sutter.. Og nu håber hun på hun fra en gave fra ham..! 

Lige nu er de alle gået omkuldt.. d.14/10.

 

D. 13/10 blev der taget billeder af dem i børnehaven/vuggestuen..! De er blevet gode.!

Der er ikke sket så meget siden sidst.. Emil er en være bandit.. Så der er nok af se til... Per har været på overarbejde nogle dage...

Det er lidt forskelligt hvornår børne kommer i seng, da der er dage hvor de er meget trætte..

Jeg går hjemme, da jeg har fået bækkenløsning.. Venter nr3.. Så der er ikke noget med af skynde sig med af komme afsted om morgen...

 

Celine har også lavet en græskarmand, den står ude på trappen, den holder hun meget øje med.. smiley.gif

Nu være det ikke længe før vi skal i Lalandia med Morfar og helle og alle de andre.. Vi bliver hvis 11 voksne og 2 børn, også er der endda nogen som ikke kunne... Vi tager afsted på næste lørdag, så tager vi lige hjem til Per´s framor og farfar og besøger dem først.. Vi skal først være i Billund om mandagen kl 15. Og hjem igen torsdag.. Men der tager vi hjem til mormor, per tager helt hjem, så ham må vi undværer.. ;)

I weekenden skal der hvsi laves bil, ellers tror jeg hvis vejret er til det, så skal vi gå en tur eller måske i svømmehallen..!

 

Hej Hej

 

Sept
27
2011

Uge 39

Hej..

 

Jah, så er det vist tid til af skrive lidt igen...

Hvad er der sket siden sidst? Jah.. Ikke det helt store.

Emil har fået 2 nye tænde og det tog 3 dag med skrål hele tiden. Så det var ikke de bedste dage... Emil han er strid, han tager alt hvad Celine leger med.. SÅ hun bliver tit sur på ham... Men de er begge lige gode om det, engang imellem... Så det er lige med af se, hvem der starter.

 

Celine er hjemme hos farmor og farfar, hun skla på mini ferie sammen med dem, til sverig... Så hende ser vi først på søndag, da vi andre skal en tur over til mormor..

Farmor og farfar har også fået søde kattekillinger, og dem synes Celine bare er søde.. Så da vi var der hjemme og aflevere hende, sagde hun, nu kan i godt kører. Der havde vi også været der 1,5 time... Så det var også på tide, da vi skulle hjem og laver aftensmad... Per er på overarbejde i 3 dage, så det bliver bare mig og Emil som skal hygge..!

 

Emil er heller ikke så god til af hører efter. Håber snart han lærer det.. For gider snart ikke tørre mere vand op efter ham...

 

Idag D.27/9 har Celine og Emil lukkt sige ude af lågen, ikke godt, helt ud til den store vej. Så jeg fik lige lidt meget travlt, inden Emil gik ud på vejen.. Men fik fat på dem.. Og håber ikke Celine gør det mere...

 

Sept
4
2011

Uge 35

Mor har haft fri i denne uge. Og vi har bare været i vuggestue og børnehave, så vi kunne komme ind i en rytme igen.. Fra på mandag skal vi tidligt afsted igen.. Mor skal nemlig i jobsøgningkursus i 4 uger hver dag, + hun skal passe sit arbejde.. Så det bliver noget rod. Men vi håber det bedste..

Lørdag skulle mor og far til sommerfest i far´s firma. Så vi skulle ind til naboen. Vi fik pandekager til aftensmad, og hyggede os rigtigt meget... De siger vi er så nemme af passe.. ;)

Søndag formiddag kom de over til naboen og fik morgenmad, og vi skulle hjem igen. Da vi så har sover tilmiddag, kørte vi en tur i skoven og gik en go lang tur..! aftensmaden bestod af hjemmelavet pizza.  

Sept
4
2011

Ferie

Hej..

 

Så har vi været en tur til Holland..

Først tog vi hjem til mormor og moffe. Holdte lige en ekstra fødselsdag for Celine, da mormor og moffe og mia og lasse, da de ikke kunne komme til hendes rigtige fødselsdag! Mandag d. 22  kørte vi afsted tidligt for at nå færgen kl 7.15.. Da vi kom til Tyskland, skulle vi lige handle lidt ind til ugen.. smiley.gif Mormor moffe holdte øje med Emil og Celine imens vi andte gik ind i Shoppen.. Også kørte vi ellers afsted. Der var desværre vejarbejde hele vejen igemmen tyskland... DA vi nåede til Holland, viste GPS´En forkert vej over en stor å. Men vi fandt vej, og tog den forkerte indgang til Centersparch.. Men vi kom ind.. Så skulle vi sætte bilerne, også hen og hente en nøgle.. Der stod mange i kø, men heldigvis kunne vi få en gratis kop kaffe og saftevand.. Celine legede på nogle store sten.. Også tilbage efter bilerne, da vi havde fået nøgle... Også skulle vi finde hus 621.. Der var lang køretur på 15 km t.. Men vi fandt det! Vi fik pakket bilerne ud, også fandt vi bagetøjen frem, for vi skulle da lige nå af bade inden vi skulle lave aftensmad.. smiley.gif Det tog 15 min, af gå hen til badelandet, i stille tempo... Vi fik badet lidt.. Mormor fik handlet mad ind. Også skulle de hjem og lave aftensmad, men de var kun lige kommet hjem da vi også kom hjem.. Børne var trætte efter en go lang kører tur på (6 timer) Men de klarede det fint.. Vi fik mad, også hyggede vi os lidt, også var det sengetid..

Der var parpegøjer inde i centret. De kunne larme... Celine blev glad for rutschebanerne.. Emil prøve også en. Den synes han også om. Ellers tog han bare børnebassinet.. Og rutschede med hovede ned af, af små rutschebaner.. smiley.gif

Vi var også ude og kører en lille tur, men kun fordi vi skulle tanke på bilen.. Og fik handlet ind til aftensmad. Vi havde nemlig en dag hver, 2 og 2 til af lave mad... Den ene dag var vi dog ude og spise.. Emil var faldet i søvn.. Så han vågnede senere. Og fik da også spist lidt forskelligt.. Men mest IS.. Celine fik også en sort is.. Men den smeltede fra hende.. Lidt syndt..

Det var meningen vi skullle have været i et kæmpe legeland, men Celine fik desværre klemt fingerne i en dør, så vi måtte finde noget der kunne hendvise os til en læge. Så der var vi også ude på en lille kører tur på 3 km.. Heldigvis.. Lægen sagde der ikke var noget brækket... Da vi kom hjem, blev hun lagt i seng, og sov over 3 timer.. Også spiste vi tidligt aftensmad, også i badeland. For det var det hun ville...

Fredag formiddag gik med af pakke biler, fodre ænder inden vi skulle kører hjem... Vi var kun lige kommet til tiden til færgen.. Pgr af vejarbjde og kø på mortorvejen.. Så det var lidt surt.

Aftensmaden blev Pizza hjemme hos mormor og moffe, mia og lasse skulle besøge Morfar og helle, og lasse´s mor inden de skulle hjem.. Moffe holdte Celine vågen ved af sidde på com og se ting på youtube. Og Emil lånte Mormors seng.. Mormor sov på sofaen, far var udenfor og inde og se film. Mor lå bare og så film. Kl 23 kørte vi til Køge, så vi kunne komme med færgen hjem. Desværre kom vi ikke ombord før kl 00.15. Også skulle vi lige finde vores kahyt.

 

Lørdag Slappede vi bare totalt af.. Jennie og tøsserne kom lige ind og sagde hej.. Inden de skulle til fest..

Sept
1
2011

17.8.11

Hejsan...

Jah, vejret er ikke det bedste, det er ikke meget sommer vi har fået i år. Men så har vi været ude og hoppe i vandpytter.. smiley.gif Det er rigtigt sjovt... Emil har fået sine første par sko... Så nu går han også i vandpytter!! ;)

Mor fik lige vasket alt vores tøj, da solen endelig gider af kigge frem... Så det er dejligt!! Vi er så småt begyndt af pakke, så vi kan rejse over på fredag... Lørdag skal vi holde en lille fødselsdags fest for Celine hos mormor og moffe..! Da de ikke var med til hendes fødselsdag..
Det glæder Celine sig til..!

PÅ mandag køre vi til Holland i badeland, bliver super dejligt! Og børne vil Elske det.. Vi skriver på siden lige så snart vi kommer hjem igen..!


Emil har også fået sin først ordenlig skramme... En flænge ved øjet.. Han var oppe og slås med sin søster..

Sept
1
2011

6.8.11

Så har Celine lige haft fødselsdad. 3 år. sikke tiden den bare går. Tror hun havde en god dag.
Dagen startede med af blive vækket af Mor, far, helle og morfar. Vi sang for hende.. Da hun kom ned i stuen, var der en stor pakke til hende.. Hun sagde ingen ting, da hun pakket op, hun var helt mundlam, eller os var hun ikke rigtigt vågen.. Hun fik en pedaltraktor med vogn. en børne parply. Også skulle hun have tøj på, og ud og have sin gave fra morfar og helle... En trampolin.. Nøjh, hun blev glad. Og hoppede sammen med lillebror...
Morfar kørte efter morgenmad, og vi spiste da han kom tilbage. Mor bagte kage, og lavede lagkage. Helle bagte boller med Celine. Også skulle mor lige på arbejde. Så de hyggede her hjemme. De fik da også lige gået en lille tur. Så blev det frokost tid. Og bagefter kom de op og sove tilmiddag.. Celine sov lige til alle gæsterne kom om eftermiddagen. Og sikke med pakker hun fik.. 1 barbi dykke og tøj til barbi. Tøj til dukkepigen. en rygsæk til når hun skal på tur. penge. Jordbær og tøj. Hun have bare en super dag.. Tak for alle dem som kom og fejret hende...

Emil han begyndte af gå for ca. 14 dage siden.. Og nu løber han snart afsted.. Og nu er der jo også kommet en trampolin, så der skal man jo holde balancen imens. Men det går super. Så der går vel ikke så længe før han hoppe med smiley.gif
Ellers er han bare en rigtigt dreng. Smider med tingene når han bliver sur. Skubber til søster, hvis det ikke lige passer ind. Og skal nok holde fast på tingene, hvis det er noget han vil have... Han spiser gerne hele tiden, hvis han.. ;)
Emil er rigtigt glad for af gå i vuggestuen.. Så det er bare dejligt!

Celine er jo også begyndt i børnehave. De første 2 dage, var hun hjemme, da hun har fået en slem hoste. Men lægen siger det bare er en alm hoste.. Selv om det ikke lyder sån.. Fra d 15 aug. skal hun begynde af gå ture i børnehaven. Det bliver lidt spændene og hører hvad hun siger til det..

 
Panel title
Antal besøg: 5473

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,83740901947021sekunder