Familien Dürr-Gotthard - Familien

Her kan du læse om vores familie fra vi blev forelsket i hinanden til hvor vi er idag.

Vi har været sammen i 1 år og 4 måneder.

12/03-2010

Vi var taget sammen til en teater forstilling i lyngby.....

En måned efter vi fandt sammen fik Simon tilbudt en 1 vær. lejlighed i værbro.

D. 29/4-2010 Var vi begge ude og se lejligheden og hente nøglerne sammen med Simon´s bedste forældre.

Det første vi gjorde var at rengøre og male hele lejligheden, da Malene havde læseferie og derfor havde lidt tid til at hjælpe i mellem de to eksamener hun havde.

D. 1/6-2010 Flyttede Malene ind, da hun først skulle have sine eksamener overstået, og derfor havde hun kun det mest nødvendige med, efter hendes eksamener var overstået boede hun mere hos Simon end hos sine forædre, hvor hun efter noget tid sendte adresseændringen så hun boede fast hos Simon.

D. 16/7-2010 Fik vi Bamse, da vi godt ville have noget at komme hjem til så lejligheden ikke føltes så tom når man kom hjem fra skole og arbejde.

vi havde lidt problemer med ham i starten, da han ødelage mange ting, da han havde svært ved at føle sig tryg Pga. mishandling fra tidligere ejer, og Pga. at han kedet sig når han var alene hjemme, men det ændre sig hurtigt da han fandt ud af at vi ikke var som de tidligere ejer, resten kan du/i læse om under dyr.

Efter vi havde boet i Værbro i noget tid blev vi enige om at søge noget større, men efter noget tid fandt vi så ud af at Malene var gravid og flyttede derfor ind hos Malene´s forældre i håb om at få en større lejlighed hurtigere, og tættere på hendes forældre.

Da vi havde boet hos Malene´s forældre i ca. 2 uger, fik vi to tilbud på 3. vær. lejlighed, og sagde ja til begge for at vi havde en chance for at få en af dem, vi var så rigtig heldige at 2 uger efter vi havde sagt ja til dem, fik lejekontrakten på den store lejlighed, som var indflytningsklar pr. d. 1/4-2011.

D. 1/4-2011 flyttede vi så ind og fandt ud af hvor meget der skulle laves Fx. Nyt Tapet, Murearbejde M.M.

Vi har lavet børneværelset Fx. har vi sat nyt tapet op, lapet revne og malet, så børneværelset er klar til at vores lille dreng kommer til verden.

Vi er nu igang med vores soveværelse, vi har fået fjernet tapet, og skal til at sætte nyt op, så det vi kommer til at mangle når vores lille dreng kommer til verden er gangen.

7/7-2011 Blev vi forældre til en velskabt lille dreng som vi elsker rigtig højt.

 

   
 
Panel title
Antal besøg: 938

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,5827488899231sekunder