Familien Aagaard Müller - Forside

Kære familie, venner og kolleger.

 

Denne hjemmeside er oprettet med det formål, at vi kan kommunikere sammen mens vi opholder os i Nigeria i forbindelse med adoptionen af vores søn. Vi har fået oplyst at vi skal forvente, at såvel telefon som strøm- og internetforbindelse i Nigeria fungerer lettere ustabilt. Men vi har med denne hjemmeside taget et skridt på vejen til, at kunne holde jer opdateret undervejs i vores proces, ligesom vi selvfølgelig håber på, at i engang i mellem vil skrive en hilsen til os i vores gæstebog. Siden er tillige oprettet for, at vi i stedet for at skulle skrive en masse mails, kan opdatere jer alle om vores dagligdag på én og samme tid. Samtidig kan vi så også gøre jer opmærksomme på, at i som udgangspunkt ikke kan kontakte os via mobiltelefon.

 

Vi glæder os rigtig meget til at skulle af sted på vores livs rejse, en rejse der startede for snart 10 år siden, og som nu kulminerer med, at vi meget snart bringer den største gave - vores søn Noah - med os hjem til Danmark.

 

Vores forside, dagbog, gæstebog og nedtællingsur vil være frit tilgængeligt for alle nysgerrige sjæle, men såfremt du/i ønsker at kigge i vores billeder kræver det, at du sender os en mail på marianne-aa-nissen@hotmail.com. Du vil snarest muligt herefter modtage en mail retur indeholdende en log ind kode til billedsiden. Du kan vælge at bibeholde koden eller at ændre den til en, som du lettere kan huske.

 

Pas godt på jer selv og hinanden mens vi er væk, og hold os gerne underrettet om både store og små nyheder fra Danmark.

 

Mange kærlige tanker og hilsner

Peter og Marianne

   
 
Panel title
Antal besøg: 2684

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,56979298591614sekunder