familienaage - Dagbog
Dec
14
2009

Glædelig Jul

Kære alle,

Nu prøver jeg at sende jer alle en lille julehilsen fra London.  Jeg skal have en stille jul med Thomas + hans lille familie (2 drenge på 2 og 4 år) og Toby.  Tessa + familie (4 børn) bliver i Manchester - med mindre de ombestemmer sig i sidste øjeblik. 

Det var godt, at vi (næsten alle) kunne mødes i september, og jeg håber, det kan gentages - om ikke i 2010  så i 2011.  Hvis det har interesse, vil jeg gerne arrangere noget nær Stansted Airport, men selvfølgelig kommer jeg, hvis det bliver i Danmark.

Jeg håber, I alle får et godt nytår, og hvis I vil benytte jer af billig 'shopping' i London, er I velkomne her.

Kærlig hilsen,
Ulla

ps Et lille dansk juletræ fra London 2008.

8
2009

Fra Bodil

Ja, ja, man skal være logget på for at skrive her....  prøv det nyeste - simpelt forum - LØST OG FAST!  Dér skal man ikke være logget på!!

Kh Bodil

 

 

2
2009

Kære f/k'ere!

Til Aage, Bente og Sofie - rigtig god tur!

 

Karen og Henrys børn - Karen er med på det store billede. Jeg vil forsøge at kontakte Karen og informere nærmere her i Dagbogen!!

 

Info: Eriks eks-kone Anne, nu Balpreet, har været inde.... og glæder sig over billederne..... "bringer så mange minder frem....  Når vi kommer lidt længere med hjemmesiden, vil jeg foreslå Eriks to sønner Akim og Ian også at se på siden.....

 

Alt for nu - Kærlig hilsen Bodil

 

Sept
30
2009

Kære Dagbog

Vi er nu ved at pakke til vor tur til Sucre, Bolivia. Eftersom Sofie jo studerede der i 2007 har Dialogos bedt hende være tilsynsførende på projekterne, og så fik vi chancen for et gensyn med dette dejlige land.

I mellemtiden ligger det så lidt stille med stamtræet, jeg har dog fået Lifs og Karies børn nogenlunde på plads.

Er der nogen, der har kontakt til Karens Karen og Niels, de mangler jo på det store billede, Susanne har lovet at komme med et af sig selv som barn, så vi kan få rækken komplet.

Men indtil vi kommer hjem, må I have det godt.

De kærligste hilsner

Sofie, Bente og Aage

Sept
20
2009

Fra Bodil

Hopla, hvor det går....

Flot Aage, ja, live and learn. Denne hjemmeside er min første suk, suk  alt tager lang tid!!

Hvad synes I om, hvordan billeder fra mors 90 års dag vises? Lidt for småt, synes jeg. Vil forsøge at kontakte hjemmesiden for at få hjælp også her.

Sept
20
2009

Kære Dagbog!

og hermed jer allesammen!

Bente og jeg er meget glade for de initiativer, der er taget, både med siden her, men også med fætter-og-kusine-komsammen. Min opgave i pædagogik på seminariet behandlede emnet"Learning by doing", og det er det sandelig også lagt op til her, ha-ha! Konsekvensen har været"trial and error", for min nye Mac-book kan ikke lege med her, så alt, hvad jeg har lavet på den her til morgen, er pist-borte. Så er det jo godt, at jeg har stamtræet på den gamle, så kan jeg lægge ind derfra

Men nu har jeg da fået lagt Marie og Hans Peter ind. Derved opdagede jeg så, at den sidst indlagte kommer til at ligge først. Så ved vi det.

Jeg har også fået lagt familebilledet ind på min computer, men det er megastort, jeg må få en til at hjælpe med at formindske det, det er noget med op imod de 900 Mb.

Skulle der være fejl i mine data, så gå venligst ind og ret. Nu kan I jo også selv lægge billeder og data ind, så jeg kan få stamtræet fyldt op. God fornøjelse!

Med kærlig hilsen

Bente og Aage

Sept
19
2009

Bodil skriver:

Hej med alle!

Tak for sidst... hvor var det hyggeligt.

Med denne hjemmeside, håber jeg, vi har et sted, hvor vi kan samtale....

Mærkedage - hvordan mon man indskriver NY EVENT, som kommer hvert år, som f.eks. en fødselsdag??  Det vil jeg undersøge!!

Der er flere muligheder for at lægge billeder ind. Hvilken side er mon bedst?

 
Panel title
Antal besøg: 73975

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.20742702484131sekunder