Fammie - Blog
Jan
17
2010

Der sket meget siden sidst o;

Hej mennesker ;)
Kender i det der, hvor man bare bliver træt af, at være den samme hele livet? Well... Det gør jeg xD Så nu er jeg blevet sådan lidt scene-agtig. Woohoo x3 Jeg må stadig ikke alt det der lort, så som at gå med make up eller få piercinger.
Og nu ved i sidder derude bag skærmen og tænker 'Men du er jo også kun tolv'... Og det kan godt være, men min mors grund er... *Trommehvirvel*... At jeg har fået farvet hår o; Oh, my f. god xD Og man føler sig lidt bag ud, når resten af pigerne i klassen går med både med mascara, øjenskygge og parfume, og man først selv nu er begyndt, at bruge hårlak...

Jeg er begyndt på bogen Black Angels, som jeg håber på,, at kunne fuldende engang næste år og lave den til en serie, men min fantasi svækker på grund af for mange lektier og fritids ting. Men jeg kæmper :D

Jeg er begyndt, at vælge folk fra i mit liv fordi de simpelthen er for falske... Og så kan jeg bedst lide, at være alene. Min mor bekymre sig, hvilket der jo er god grund til, da jeg nogle gange har små selvmordtanker.

Så som i nok kan se, ser mit liv ikke forfærdeligt lyst ud lige for tiden, men der er bare nogle små tråde der skal vikles ud og klippes af snoren, så går det hele jo nok. For helvede, jeg er jo næsten teenager, så har jeg lov til, at skrige og smadre ting så meget jeg vil, så længe det hele forgår i mit hoved.

Vi ses tongue.gif

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title

© 2020 Copyright

Antal besøg: 2792

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.1201159954071sekunder