FashionHouse - MILK Copenhagen

Ide

Unikt designertøj til sprællevende børn...

"Det har jeg aldrig prøvet før. Så det kan jeg godt finde ud af."
Citat: Pippi Langstrømpe

Verdens stærkeste pige sover med fødderne på hovedpuden og klæ´r sig præcist som hun vil!
På samme måde er vores tøj lavet på børnenes præmisser. Det er funktionelt og har en god pasform - og så er det aldrig kedeligt. Selv om designet er enkelt, har det altid en skæv detalje!

Vi kan lide at lege med kontraster. Inspirationen henter vi i de nyeste tendenser i voksenmoden, som vi fortolker med det mest charmerende fra vores barndom. Resultatet er unikke kollektioner fuld af eventyr, humor og hygge. Vores kollektioner lægger op til, at du (og dit barn) kan mixe delene og sætte det sammen - præcist som i har lyst!

Alt tøj fra MILK Copenhagen er eget design. Og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Det skal nemlig kunne holde til både vild leg og mange ture i vaskemaskinen. Vi fører to årlige kollektioner foruden en økologisk serie, som løbende udvides.

Designertøj til børn er lækkert - men bare alt for dyrt.

Ideen med MILK Copenhagen er at kreere børnetøj i den lækreste kvalitet til en pris, hvor alle kan være med. Vi springer butiksleddet over og sælger tøjet direkte til dig, hjemme hos dig selv eller en veninde. På den måde kan du købe unikt tøj til børn fra 2-12 år i samme kvalitet og spændende designs, som du finder i de små butikker - bare 40-50% billigere. I stedet for at bruge din sparsomme tid på at trave børnetøjsforretningerne tynde, kan du shoppe fra din sofa her i netbutikken - eller endnu bedre - mødes med veninderne til en shoppe-aften med tøsesnak og skønt børnetøj i fokus.
 
 

 

http://issuu.com/milkcopenhagen/docs/lookbook-milk-aw10?mode=embed&layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml&showFlipBtn=true

 
Panel title

© 2019 fashionhouse

Antal besøg: 74045

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,6277961730957sekunder