FashionModel Magasin - Svar fra brevkassen
Aug
7
2009

Hvordan får jeg ham til at ligge mærke til mig?

Besked:
Hej stines brevkasse
jeg savner vildt meget en kærste en som jeg kan snakke med og være sammen med. Jeg har haft tre kærester. En i 1.klasse og to i 4.klasse, men de var alle tre nogen idioter så jeg slå derfor op og det var ikke seriøst for vi sad bar og skrev sammen. Men nu vil jeg have en seriøs kærste, men jeg kender ikke nogen jeg sådan rigtigt kan lide, så jeg ville høre om man, på en måde kan få drengen til at ligge mærke til mig, for jeg er bange for at gå hen til en dreng og så bare spøger så jeg håber du har en ide
hilsen sarah

 

Svar:

Hej Sarah.

Tak for dit brev. Altså du skriver at du er for genert til at gå hen og snakke med nogle fyrer, så du vil gerne have tips til at fyrene skal lægge mærke til dig, istedet for at du kontakter dem. 

For at man skal få drengene til at ligge mærke til en, så gør noget som du måske ikke plejer. Smil måske lidt til drengen, eller grin når han fortæller jokes osv. For at få ham til at se dig, er det rigtig vigitigt at have en god udstråling. Så jeg syntes at det er en god idé at smile rigtig meget. Selvfølgelig .. Smil naturligt! men stadig, sådan at det ser sødt ud. Drenge er nemelig ikke så intreseret i piger der er sure og tvære hele tiden vel?

Så det er mit råd til dig. Jeg håber du kan bruge det!

Hilsen Stines brevkasse (:

Share on Facebook Back to the blogComments:


skrevet: Fri. d. 6. Sep.

Choose from a Replica Watches wide selection of Replica Watches uk watches from top brands such as Rolex Replica, Emporio Armani Raymond Weil & many more at John Lewis. Free Standard.

skrevet: Fri. d. 12. Oct.

and as time goes by Coach Outlet Online, your investments might shed their authentic charm Coach Outlet Canada.Once visit you will be unable to restrain loving it. Warmly welcome all of you to the Summer Sales Promotion on Coach Factory Outlet.Coach Factory Outlet uses graceful accessories to match the classical logo of coach, which is the best combination of coach. The handmade coach products?can make you more charming and graceful.Coach Factory Online is the prior choice on the market today, because you can change the value of the innovative design of the fashion and high quality hides are popular because of other accessories best option.

 
Panel title
Antal besøg: 7242

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.093519926071167sekunder