FC Skidte - FC Skidte - Loose Cannons

FC Skidte – Loose Cannons

22. August 2011 kl. 19:35

Seneste opgør: Loose Cannons – FC Skidte (4-7) den 9. april 2011.Efterårssæsonens første kamp skulle stå mod det noget svingende hold Loose Cannons. Kampen blev afholdt på kunstgræsbanerne i Valby.


Efter første halvdel af sæsonen kunne vi pryde os af 8 sejre, 3 uafgjorte og nul nederlag. To af de andre tophold havde allerede sat point til, så denne kamp var en mulighed for at lægge lidt afstand til den kedelige 4. plads der lige akkurat ikke betyder oprykning.


Kampen blev fløjtet i gang og FC Skidte har jo for vane at komme godt fra start. Dette skulle dog ikke være tilfældet i denne kamp. Det var tydeligt at FC Skidte lige skulle finde sit spil igen og Loose Cannons pressede højt.


Efter ca. 7 min. spil skete det så, målmand Larsen var lidt for lang tid om at skille sig af med bolden og formåede at sparke den direkte ind i en frembrusende angriber. Han fik fat i bolden og satte den sikkert ind til 1-0. Det var en rigtig ærgerlig start.


Men som så oftest før skal der mere end et mål til at slå FC Skidte ud af den, vi fik etableret mere og mere spil og efter at Loose Cannons målmand tabte en ellers nem bold i feltet udlignede Madsen til 1-1. MÅÅÅL.


FC Skidte og Loose Cannons skabte begge målchancer, men det var kun FC Skidte der udnytte sine og kort før pausen gjorde EB eller Jernet det onde ved modstandernes forsvar. Efter et par flotte driblinger i feltet blev han fældet og dommeren pegede på straffepletten. MÅÅÅL. Hoffmann sendte målmanden den forkerte vej og scorede sikkert til 2-1. Så var Skidte der hvor de gerne ville være – i front


2. Halvleg gik i gang og denne halvleg skulle også blive meget lige. Begge hold skabte mange chancer, dog med en overvægt til Loose Cannons. FC Skidte havde trukket sig lidt tilbage på banen og der skete det så at Vodder så sit snit til at tage løbet helt ned fra forsvaret op i gennem midtbanen. Han fik en flad aflevering i fødderne udenfor feltet og hamrede den ind til 3-1. MÅÅÅL.


FC Skidte begyndte at se trætte ud de sidste 10 min. men vi holdt stand og kunne notere os sæsonens 9. sejr.


Som så ofte før blev der sunget U-u-UBESEJRET i omklædningsrummet og med den vindermentalitet der hersker på holdet, så bliver det absolut ikke sidste gang,
/Holdeleder Larsen

 
Panel title
Antal besøg: 6805

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38272309303284sekunder