FC Skidte - FC Skidte - BK Cph

FC Skidte – BK Cph

22. Maj 2011 kl. 09:00

 

Så blev det tid til topkampen i FC Skidtes gruppe. De to ubesejrede tophold skulle ud og krydse klinger på Valbys kunstgræs.

 

BK Cph kom til kampen med 5 sejre i 5 kampe, FC Skidte kom med 4 sejre og 1 uafgjort i 5 kampe. Samtidig er det også de mest scorende mandskaber i ligaen, så alt i alt lignede det en spændende, underholdende og målrig kamp. Og det var lige hvad det blev.

 

FC Skidte startede bedst, var spilstyrende fra start og virkede meget oplagte. BK Cph spillede ret afventende og det skulle vise sig at være en stor fejl.

 

Efter 10 min. lagde Jon, der havde sneget sig med frem på bane, en flot aflevering mod bagerste stolpe, som en helt fri Ebbesen headede sikkert i mål. MÅÅÅL. 1-0 til FC Skidte der har gjort det til en vane at komme tidligt foran.

 

Dette mål satte FC Skidtes offensiv op i et ekstra gear samtidig med at markeringerne i det defensive sad lige i skabet.

 

Allerede efter 12 min. lagde Hoffman bolden for fødderne af topscore Ebbesen der med sit mål nr. 2 på blot 2 min. sikkert sparkede FC Skidte på 2-0. MÅÅÅL.  Et velspillende FC Skidte hold gik tydeligvis efter alle 3 point.

 

BK Cph fik momentvist vist hvorfor de er ubesejrede og havde det ikke været for storspil af Krag på kassen havde de fået reduceret.

 

Men kreatørerne bag  FC Skidtes mål til 2-0 ville det anderledes. En flot pasning af Hoffman og endnu en sikker af afslutning af Ebbesen. MÅÅÅL. 19. min. spillet og FC Skidte var foran 3-0.

 

BK Cph fik herefter lidt bedre fast i kampen, men blev holdt fra de helt store chancer. Men med blot 1 min. tilbage af 1. Halvleg skete det så. Et frispark lidt udenfor feltet endte tilfældigt for fødderne af en  BK Cph spiller der reducerede til 1-3. Kort efter fløjtede dommeren til halvleg.

 

Der var god stemning blandt FC Skidte spillerne der, efter min vurdering, spillede den flotteste halvleg i klubbens korte levetid.

 

2. Halvleg blev fløjtet i gang og allerede fra start af trådte BK Cphs offensiv mere i karakter. Men FC Skidte holdt organisationen defensivt.

 

Men heldet var ikke med FC Skidte i denne halvleg. Efter 9. min. fik Jon foden på en hård tværpasning fra BK Cphs højre kant. Bolden sprang derfor uheldigt indenom Krag og reduceringen til 2-3 var en realitet.

 

Denne reducering gav BK Cph blod på tanden og de pressede virkelig på for en udligning. Den kom så efter 17.  min. hvor en lang aflevering snød FC Skidtes forsvar og BK Cphs angriber lagde bolden flot ind bag Krag. 3-3. Øv. Der skulle efter sigende været begået frispark forud for scoringen mod Hoffman hvilket kun gjorde det endnu mere ærgerligt.

 

Men FC Skidte lod sig ikke slå ud af denne scoring. Det var godt nok BK Cph der var det dominerende hold, men FC Skidte havde også chancer for at afgøre kampen.

 

Det blev dog ikke til flere mål i kampen og begge hold kan stadig kalde sig for ubesejret. Alt i alt var uafgjort retfærdigt nok, men ikke desto mindre ærgerligt for FC Skidte der var foran hele 3-0.

 

FC Skidte har nu mødt alle holdene fra top 6, på nær FC Bosna og er som sagt ubesejret. Dette må siges at være ud over alle forventninger for et hold der spiller deres 1. sæson.

 

FC Skidte møder næste gang Nordatlantisk BK og dette bliver en kamp hvor FC Skidte går efter alle 3 point.

 
Panel title
Antal besøg: 6806

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31288695335388sekunder