FC Skidte - Loose Cannons - FC Skidte

Loose Cannons - FC Skidte

9. April 2011 kl. 12.40


Lørdag d. 9/04-2011 var en stor dag i FC Skidtes korte historie. Endelig galt det 3 point. Kl. 12:40 fløjtede dommeren første kamp i gang på en god kunstgræsbane i Valby. Kampen stod mellem hjemmeholdet Loose Cannons og FC Skidte. Loose Cannons var, som os selv, et nystartet hold.

FC Skidte blæste til angreb fra kampens start og allerede efter ca. 2 min spil "pressede" Vodder bolden over stregen efter et flot slået hjørnespark af Madsen. MÅÅÅL. FC Skidtes allerførste tællende scoring og en føring på 1-0 var en realitet.

Kampen bølgede lidt frem og tilbage, det var tydeligvis to angrebsivrige hold.

Hoffman modtog bolden i højreside tæt på modstandernes felt og med en hård inderside udplacerede han målmanden. MÅÅÅL. 2-0 og en suveræn start for FC Skidte.

Loose Cannons var dog langt fra uden våben og allerede midt i 1. Halvleg stod det klart, at FC Skidte skulle få store problemer i dødbold situationerne.

Efter et godt indlæg fra Loose Cannons venstre side og et flot hovedstød direkte i krydset af en noget umarkeret angriber måtte Larsen i målet se sig passeret for første gang. Larsen fik fingrene på, men det var desværre ikke nok. Loose Cannon var helt med igen efter reduceringen til 1-2.

4da18c790044810042011.png

FC Skidte var dog langt fra rystet og kæmpede sig endnu en gang frem til et hjørnespark. Boldene blev lagt hårdt ind i feltet af Hoffmann og igen stod Vodder på det helt rigtige sted. Mellem venner og fjender fik han prikket bolden i mål. MÅÅÅL. 3-1 til FC Skidte på en tro kopi af kampens første mål.

Med kort tid igen af første halvleg var FC Skidte igen i boldbesiddelse. I ægte Laudrup stil trykkede Thomas af fra højrekanten og bolden sejlede direkte over Loose Cannons fejlplacerede keeper. MÅÅÅL. 4-1 og en fantastisk første halvleg af FC Skidte var en realitet. Om hvorvidt det var et indlæg eller en snu afslutning ved kun Thomas selv. Dette blev efter kampen fortjent kåret til kampens detalje.

Efter en velfortjent pause skete det der ikke må ske. Loose Cannons knaldede bolden ind og efter få minutter af 2. halvleg stod der 2-4 på ”tavlen/dommerblokken”. En rigtig SKIDTE start på 2. halvleg.

Dette mål skabte stor gejst hos Loose Cannons og her kunne man frygte at FC Skidte ville falde sammen. Det skete dog absolut ikke. Ebbesen førte bolden op på venstrekanten, diblede udenom et par spiller og lagde bolden fladt indover til en fri Madsen der satte indersiden på. MÅÅÅL. 5-2 FC Skidte viste god moral og EB skulle blive den helt store spiller i 2. halvleg.

Ca. midtvejs i 2. halvleg valgte kampens spiller, EB, så at tage tingene i egen hånd. Han gav sig ud på et energisk raid op langs venstre sidelinje. 2-3 Modstander prøvede febrilsk at stoppe ham, men EB stormede fra dem og satte bolden sikkert ind bag en chanceløs keeper. MÅÅÅL. Flot mål af EB og ikke det sidste.

Herfra skulle man tro at kampen var lukket, men med vinden i ryggen og et noget ustabilt FC Skidte forsvar skulle det ikke blive sådan. 2 hurtige scoringer af Loose Cannons sørgede for spænding til det sidste. 4-6 og et FC Skidte hold der så lidt slidt ud.

Men så skete det igen. Boldene landede for fødderne af EB. Og for gud ved hvilken gang stormede ”Jernet” frem mod modstanderens mål. Igen kunne de i forsvaret intet stille op og EB lukkede og slukkede med sit 2. mål i 2. halvleg. MÅÅÅL. 7-4 til FC Skidte.

Kampen blev fløjtet af og FC Skidte kunne tage de 3 point med hjem i klubbens første kamp. Det er med sikkerhed ikke de eneste point i år. En eksplosiv og skarp offensiv der vil blive svær at stoppe for langt de fleste 7-mands hold. En helt igennem fantastisk lørdag med højt solskin, en god bane, masser af mål og en sejr til FC Skidte var derved en kendsgerning.

Så bliver det bare ikke bedre.

4da18c589bfdb10042011.png

 
Panel title
Antal besøg: 6811

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,43998408317566sekunder