FC Skidte - SR United - FC Skidte

SR United - FC Skidte

13. Maj 2011 kl. 19.35


En meget spændende kamp i FC Skidtes første sæson. For første gang stillede vi til kamp efter et nederlag. Og endnu vigtigere et nederlag i en kamp vi burde have vundet. Et nederlag der sendte os ud af pokalen, men som også viste at vi stadig er et nystartet hold der skal kæmpe i samtlige 60 minutter.


Kenneth Svendsen var endnu engang med I truppen, mens Michael Nørkjær trådte til og fik sin debut for FC Skidte.


Kampen blev fløjtet i gang på Kløvermarkens meget brede kunstgræsbane, som før har voldt FC Skidte store problemer.


Allerede fra starten af 1. Halvleg var det tydeligt at det var to meget lige hold der var på banen og en gyser af en kamp var i vente.


Hjemmeholdet med det sympatiske navn Stop Racismen United stillede kun til start med en udskifter, hvor FC Skidte havde tre at gøre godt med.


Selvom FC Skidte havde væsentligt bedre styr på det defensive arbejde i forhold til sæsonens tidligere kampe, var det SR United der var spilstyrende i første halvleg. Men EB på kassen holdt os, med pragtredninger, inde i kampen.


SR Uniteds 10’er spillede en flot halvleg og FC Skidtes spillere havde meget svært ved at få ham under kontrol.


FC Skidte var gode til at holde i bolden og få spillet den tålmodigt rundt. Det resulterede ikke i de helt åbne målchancer, men at par flotte indlæg fra Madsen på højrekanten blev headed væk for næsen af målræven Vodder.


SR United havde et enkelt langskud på stolpen, men da den heller ikke ville ind, gik holdene til pausen med stillingen 0-0.


I halvlegen fik FC Skidte snakket tingene igennem og med vinden i ryggen var alle spillere stadig i højt humør. Dette blev suppleret med en stærk opbakning fra Natalie, Amalie, Ditte, Naja og Philip på sidelinjen. Der skal herfra lyde et stor tak for det flotte fremmøde.


FC Skidte fik bedre fat i kampen og et lidt slidt hjemmehold havde svært ved at holde fat i FC Skidtes offensiv.


FC Skidte havde et par gode skud udefra, men keeperen fra SR United parrerede dem og det kunne godt ligne en målløs kamp.


En velspillende Kenneth Svendsen ville det dog anderledes. Med omkring 12 min. tilbage af kampen fik Madsen spillet Svendsen fri foran SR Uniteds mål. Han trykkede af udefra og med en hård flad afslutning bragte han FC Skidte foran. MÅÅÅL. 0-1 og tilskuerne og træner Larsen brød ud i jubel.


Dette mål tog modet fra SR United og selvom de gjorde hvad de kunne for at komme længere frem på banen, holdt FC Skidtes defensiv stand og tillod ikke nogen store chancer.


Minutterne tikkede af sted, selvom det føltes som en evighed fra sidelinjen.


SR United skubbede alt frem og med få sekunder igen af kampen var det så Svendsens tur til at finde Madsen foran målet. Med en kølig afslutning gjorde Madsen det onde ved SR United. MÅÅÅL.  0-2 sejren var i hus og dommeren fløjtede en flot, velspillet og meget nervepirrende kamp af.


FC Skidte er derfor stadig ubesejret i puljen og i ligger i skrivende stund igen nr. 1. BK cph kan dog overtage første pladsen med en sejr i søndagens kamp.


Kenneth Svendsen blev kåret til kampens spiller i et tæt opløb med Martin Madsen og euforien var tydelig da FC Skidte kunne fejre sejren med fest og sang i omklædningsrummet.


En stor holdindsats med fremragende fight fra samtlige spillere.


Næste kamp er mod det ovennævnte tophold BK cph. Betydningen af denne kamp er ikke set større i FC Skidtes indtil videre fantastiske start på 1. sæson. Vel mødt gutter jeg kan slutte af med at sige. ”Hvor FC SKIDTE er til stede, er der ALTID fest og glæde!”

 
Panel title
Antal besøg: 6765

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38416910171509sekunder