Velkommen til vores lejlighed i Tyrkiet - Lidt om Alanya

Alanya

Alanya er en populær ferieby, beliggende ved middelhavets riviera, Byen er et yndet ferierejsemål for mange turister, og mere end 10.000 udenlandske familier har valgt at købe en feriebolig her. Alanya er beboet af ca. 150.000 mennesker, men kan i sommerperioden blive mange fordoblet.

Alanya er især kendt for dens to strande, den østlige og Kleopatra stranden, med dens mange badeaktiviteter, og strækker sig fra klippen med borgen i midten af Alanya, Kleopratra stranden strækker sig nogle kilometer vestover mod Antalya. Stranden på den østlige side af Alanya strækker sig mange kilometer østover.

Borgen i midten af Alanya er absolut et besøg værd, på den stejle vej op mod borgen ser man mange små huse, og når man først er kommet op til borgen, er der en pragtfuld udsigt, til begge sider af Alanya.

Byen Alanya er omringet af Tanus bjergene, hvor man ikke skal snyde sig for en tur til terrasse kalkvandfaldet Pamukkale, og Kappedokien med dets hundreder af klippekirker og grotter, skabt af tidligere erosioner med dens underjordiske byer, skabt af tidligere kristne civilisationer.

Alanya er også kendt for dens natteliv, med et utal af diskoteker, restauranter og cafeer, i byens gamle bydel finder man mange butikker og her er rig mulighed for power shopping. Er man først i Alanya er havne promenaden ikke uundgåeligt, her er rig lejlighed for bådture i bugterne og lagunerne i bugten ved Alanya. Skal man derfor til Tyrkiet på strandferie eller bare opleve Tyrkiet er Alanya absolut et besøg værd
 
Panel title
Antal besøg: 29639

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,50518393516541sekunder