Helena og Frederik - Google

Livet i beta

Alle Googles produkter og sevicer lever i beta. Dvs. de er i testfase - ufærdigt. Det er en ordenlig måde ikke at behøve at sige, de har lavet fejl. Det de faktisk fortæller ved beta er "Der er helt sikkert fejl her. Hjælp os med at finde dem, så vi kan forbedre os. Frotæl hvordan du vil have det." Andre virksomheder vil sige, det er en forbrydelse. Man kan ikke sende et ufærdigt produkt ud. "Man kan ikke lancere noget der ikke er perfekt eller direkte ufærdigt!" Men Google mener, at hvis man laver sine fejl på en ordenlig måde, skader det ikke ens produkter, men gør dem derimod stærkere. "Innovation er vigtigere end øjeblikkelig perfektioisme" Forklarer Merissa Mayer Googles vicepræsident.

Med det mener hun, det er vigtigere at udvikle sig, end at det bliver perfekt hurtigt. Så går det måske i "hastværk er lastværk". Den måde at lave innovation på kaldes hen-ad-vejen-udvikling. Deres medarbejdere har også en dag om ugen, ca. 20% er deres arbejdstid, hvor de skal lave på deres eget program, som de selv har lavet. På den måde, kan de måske få flere nye ideér. 

Googles mantra

Googles mantra er innovation. Mantra forstået ret, det er det de handler ud fra - ligesom en bibel. Deres innovation bygger de på deres fejl. "Lav hurtigt fejl, så I straks kan prøve forfra" siger chefen Larry Page. Det mener han sammen med Sergey Brin. De ønsker hellere et firma, der bevæger sig for hurtigt og gennemfører for meget, end at være for forsigtigt og gennemfører for lidt. Hvis man nemlig er ærlig, vil forbrugerene have mere tillid til du får dem rettet. Hvis man begår en fejl og retter den hurtigt, vil folk glemme fejlen og i stedet tænke "Hey, de har rettet det! Ej, hvor fedt." Google kan nemlig ikke lyve. Sandheden er jo kun et klik væk.

"Don't be evil"

Deres motto er "don't be evil". De gav et løfte i et brev, som de skrev, lidt inden de tog Google på børsen i 2004. Og der lover de, at søgemaskinen ikke skal være et ondt sted.

 

Men kan de love det og så holde det? Her er et lille eks. En hændelse som der både er sket i Kina og i Indien. En fra hvert land har ytret sig. Google har  fået dem til at indse noget andet end det deres tro siger.  Det er de blevet arresteret for, da ytringsfriheden ikke finder sted hos dem.

Er dette ondt? At folk bliver arresteret pga. Google?

 

Vores konklusion er, at det kun er en hjælp. Hvis alle gør som de har gjort, vil det måske skabe en revolution. At de kan komme et skridt videre og måske åbne døre for ytringsfriheden? Man kan måske altid håbe.

 

Derfor har Google ændret verden


Skoleelever har forlængst kastet skolebøger væk og taget Google frem i stedet. Googles søgemaskine sidder med magten med 90 % af alle søgninger i Danmark og 70 % globalt. Ikke kun med deres søgemaskine, men også inde for mediebranchen, reklamebranchen og mange andre, har de overtaget en stor del. Og derfor ændrede det verden.

Googles historie og oprindelse

Man skal stadig huske på, at det var to universitets studerende Larry Page og Sergey Brin. De studerede på Standford university, hvor de begge studerede datalogi. Efter hvad man siger, skulle det siges, at de ikke var særlig begejstret for hinanden. De skændes og diskuerede om alt i 1995. Men noget må de have kommet over ens med, da de i 1996 begyndte at bygge på deres søgemaskine BackRub. Den arbejde de på halvandet års tid. Da sommeren 1998 var forbi, blev der donerede omkring 1 million dollars. Og i September lancerede de så Google Inc. også Google som vi kender det i dag. 

Googles top 5 største konkurenter


Microsoft - Googles største konkurent på alle fronter - søgning, samarbejdsværktøjer og browsere.
*Yahoo - udover Microsoft er det den største konkurrent som søgemaskine 
* Apple - de har altid satset på samarbejde, men nu er de blevet konkurrenter på mobiltelefon- og onlinemusikområdet
* Facebook - Google er bange for, at Facebook med sine 700 millioner aktive brugere tager reklamefeltet og søge feltet. At folk vælger Facebook frem for dem.
* IBM - sælger samarbejdsværktøj som e-mail, kalender.

Produkt liste 


Google er for tiden meget kendt for deres Android program. Android er lavet til de nye smarte mobiler - smartphones. Det er en lille grøn mand som er ikonet, og den er stort set på alle HTC mobiler. 
Gmail er en af de mest populære email-serviceres i verden. I 2009 havde den 176 millioner brugere. Den har også fået flere priser som "100 best products of 2005" Det er typisk forretningsmænd der får mange mails. I Gmail er der nemlig plads til at gemme op til 7,4 GB. Dertil er det gratis, men skal man bruge over det, kan man købe 20 yderlige GB. Det koster 5 dollers pr. år. 
Google body er rimelig nyt. Det udkom i Januar 2011. Det er bl.a. lavet til biologiundervisningen eller natur og teknik. Man kan se alt det der er under huden. Alle de små fine tråde som er over det hele i kroppen. Alle små blodåre - ALT. Men det er i beta. Det kan man tydeligt se.

Hvad kan Google?


Google er verdens største og hurtigste internet server. Man kan søge på alt, lige fra info til ligegyldige ting. 

Google har udviklet deres særlige søgemetode... Mens andre maskiner er langsomme til at kaste informationer fra sig pga. tunge ladninger, har Google koblet tusindvis af computere sammen i ET netværk, for at skabe en super hurtig maskine. Man kan også downloade internetbrowsere fra Google, ligesom man kan downloade Internet Explorer fra Microsoft, kan man også downloade Google Chrome fra Google.  

Du kan nu redigere teksten / element

Verden uden Google


Vores mening: 

Vi mener at man ikke kan undvære Google. Hvis det aldrig var opfundet, ville man nok godt kunne, men når man er vant til det er der, ville det blive svært, hvis du pludselig var væk. 
Hvis det aldrig var opfundet, havde man fundet et alternativ eller brugt bøgerne mere. Det ville både have været godt og dårligt synes vi. Vi ville jo være blevet super gode til at læse hvis vi skulle finde alle oplysninger i bøger i stedet for nettet, men det er jo en klar fordel, bare lige at kunne gå på Google og søge.

Det er vores mening omkring Google. 

Hvorfor hedder Google egentlig Google?


Navnet Google stammer fra ordet "Googol", som er fra 1938 af Milton Sirotta, som der på det tidspunkt var ni år gammel. Hans onkel spurgte ham hvad det store tal, 10.000.000.000 skulle hedde... Da sagde han Googol, og det blev skrevet i bogen. Derfra har stifterne af Google fundet navnet. 
 
Panel title

© 2018 fh

Antal besøg: 547

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,4509379863739sekunder