Helena og Frederik - Googles bestyrelsesmedlemmer
Larry Page - Medstifter og produktdirektør

Larry Page - Medstifter og produktdirektør

Han er født d. 26 marts 1973 i Michigan.

Han er medstifter og produktdirektør i Google.

Som Googles administrerende direktør har Larry ansvaret for Googles daglige drift såvel som ledelsen af virksomhedens produktudvikling og teknologiske strategi. Han var med til at stifte Google sammen med Sergey Brin i 1998, imens han var i gang med sin ph.d. på Stanford University. Han var den første administrerede direktør indtil 2001 og fik virksomheden til at vokse til mere end 200 ansatte og til at være overskudsgivende. Fra 2001 til 2011 var Larry produktdirektør.

Larry er specialist i konstruktions-teknik, mm.
Eric Schmidt - Formand for bestyrrelsen

Eric Schmidt - Formand for bestyrrelsen

Siden han blev ansat i Google i 2001, har Eric Schmidt været med til at omdanne virksomheden fra en lille iværksætter virksomhed i Silicon Valley til en af verdens største virksomheder inden for teknologi. Som formand for bestyrelsen har han ansvaret for Googles sager: Opbygning af partnerskaber og bredere forretningsforbindelser, opsøge offentligt arbejde og teknologisk ledelse og rådgivning af den administrerende direktør og ledelsen i forhold til forretnings- og politiksager.

Fra 2001-2011 har Eric arbejdet som Googles administrerende direktør, hvor han har haft ansvaret for virksomhedens tekniske og forretningsmæssige strategi sammen med grundlæggerne Sergey Brin og Larry page. Men han har været leder, har Google udvidet sin infrastruktur og sit sortiment betragteligt og samtidig bevaret en stærk innovationsånd.

Før han blev ansat i Google, var Eric bestyrelsesformand og administrerende direktør i Novell og Chief Technology Officer i Sun Microsystems, Inc. Eric var tidligere i sin karriere en del af forskerteamet i Xerox Palo Alto Research Center (PARC) og har arbejdet i Bell Laboratories og Zilog.

Eric er medlem af præsident Obamas rådgivende panel inden for videnskab og teknologi og Storbritanniens premierministers rådgivende råd. Han blev valgt ind i National Academy of Engineering i 2006 og blev medlem af American Academy of Arts and Sciences i 2007. Eric er desuden formand for bestyrelsen i New America Foundation.
Sergey Mikhailovich Brin - Medstifter

Sergey Mikhailovich Brin - Medstifter

Han blev født 21. august 1973.

Sergey Brin var medstifter af Google Inc. i 1998. I dag leder han specielle projekter. Fra 2001 til 2011 har Sergey arbejdet som teknologidirektør, hvor han har delt ansvaret for virksomhedens daglige aktiviteter sammen med Larry Page og Eric Schmidt.

Sergey har en matematisk-naturvidenskabelig bachelorgrad med udmærkelse i matematik og datalogi fra University of Maryland i College Park. Han har for tiden orlov fra ph.d.-programmet i datalogi ved Stanford University, hvor han tog sin magistergrad. Sergey er medlem af National Academy of Engineering og har modtaget et dimittendstipendium fra National Science Foundation.

Han har offentliggjort mere end en halv snes akademiske artikler, f.eks: Extracting Patterns and Relations from the World Wide Web, Dynamic Data Mining: A New Architecture for Data with High Dimensionality, som han publicerede sammen med Larry Page, Scalable Techniques for Mining Casual Structures, Dynamic Itemset Counting and Implication Rules for Market Basket Data og Beyond Market Baskets: Generalizing Association Rules to Correlations.
 
Panel title

© 2018 fh

Antal besøg: 546

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38107800483704sekunder