Helena og Frederik - Logbog
June
8
2011

Skriv en overskrift

LOGBOG

 

HELENA OG FREDERIK

 

Onsdag d.18. maj:

 

Vi gennemgik startbrevet sammen i klassen. Vi valgte vores emne (Internet, Google), og gik derefter ud for at stille spørgsmål til vores delemne. Vi samlede alle spørgsmålene til en problemstilling. Vi nåede kun at snakke en lille smule om, hvordan vi vil fremlægge det.


Ideerne kom ved, at vi sad og snakkede om alt det vi kunne komme i tanke om, når vi tænkte på Google og Internettet.

 

Næste gang vil vi finde materialer, bl.a. bøger, film, hjemmesider m.m.

 

 

Onsdag d. 25. maj:

 

Vi er gået i gang med at finde materialer. Vi har været på bibliotekernes hjemmesider, for at finde bøger, film osv. som vi kan låne.

Vi smutter forbi Ringsted bibliotek en af de næste dage, for at låne nogle bøger, bl.a. ”Google historien” og ”Hvad ville Google gøre?”

Vi fandt hjemmesider som, Buffuerzone.dk.

 

Vi har endnu ikke fundet ud af hvordan vi vil fremlægge, men har snakket lidt om at bruge store billeder af de forskellige sider, og så stå og snakke lidt om dem.

 

Næste gang SKAL vi finde ud af hvordan vi vil fremlægge, og have styr på alle de materialer som vi skal bruge!

 

Vi har fundet billeder af dem som grundlagde og opfandt Google.

 


Onsdag d. 1. juni:

 

Vi planlagde at vi ville lave et interview med Niels-Ole Soelberg (Vicepræsident af Microsoft)

Vi kørte hjem, ogvi fik fat i hans visitkort, og skrev en lang og detaljeret mail til ham. Det tog kun 5 min. før han svarede, og han havde sagt ja.

 

Vi fandt ud af hvordan vi ville fremlægge, og fandt idéer til interviewet. Vi vil lave en hjemmeside, hvor vi ligger alt ind, også logbogen.

 


Onsdag d. 8. juni:

 

Vi har oprettet vores hjemmeside, som vi nu er i gang med at dekorere og skrive ting ind på.

 

I løbet af ugen har vi planlagt telefon interviewet med Niels, og vi er nået frem til at det skal finde sted torsdag d. 9/6 kl. 8:45. Det vil tage ca. et kvarter. Vi har lavet gode og i dybdegående spørgsmål, både om Microsoft og om deres forhold til Google.

 

Vi har også brugt tid på at finde dage vi kan arbejde hjemme efter skoletiden.

 

Vi glæder os til at komme rigtig i gang smiley.gifTirsdag d. 14 juni:


Nu er vi endelig kommet igang, og har fået en rigtig god start. Vi har nået lave mange emner på vores hjemmeside og skrevet en del om Google og dets bestyrere/stiftere. Vi er blevet klogere på, hvilke emner der skal stå på vores hjemmeside, og regner med at blive færdig med den om nogle dage.

Imorgen vil vi lave tidslinje-plancher om Microsoft og Google og vi satser på at skrive næsten alt færdigt om Google og Youtube. 

Vi specialiserede os lidt i hjemmesiden og fandt ud af hvordan den rigtig virkede. Sidst men ikke mindst fik vi opdelt vores interview med Niels Soelberg og vi fik langt det ind på hjemmesiden.

 


Onsdag d. 15 juni


I dag har vi nået mere end vi troede. Vi nåede alt det, som vi planlagde i går. Men vi blev også på skolen til halv 3. Vi ville lige lave lidt ekstra. Vi har et mægtigt samarbejde. Så vi nåede at lave nogle forskellige illustrationer. 


Vi blev stort set færdig med alt planlægning. Vi ved hvad vi skal lave i morgen og vi har praktisk talt lavet tidsplan for resten af projektugen. 


I morgen vil vi blive helt færdig med hjemmesiden, lave hele vores synopsis og øve fremlæggelse. Vi har ikke været bagud på noget tidspunkt og vi regner heller ikke med at komme det. 


Vi har skrevet lidt med Niels Soelberg i dag, omkring Microsoft. Vi har også brugt meget tid inde på deres hjemmeside, så vi kunne få en masse viden. 

Så til sidst har vi lavet en tidslinje der viser Microsofts udvikling siden 80'erne.Torsdag d. 16 juni


Vi er blevet helt færdig med vores hjemmeside. Vi har designet vores hjemmeside, så den er blevet rigtig flot. Vi har holdt lidt flere pauser end i går, men vi har stadig nået næsten lige så meget. 


Vi har lavet nogle ranglister som viser Google og Facebook stigning i de sidste år. 


Synopsissen er vi næsten færdige med, og den regner vi med at bliver færdig med imorgen.


Vi snakkede også med en fra et reklamefirma, omgående nogle plakater af forsiderne fra de forskellige websites. Fredag d. 17. juni


Idag nåede vi alt,men det var der jo også god grund til. Vi startede dagen med at skrive resten af synopsen, og efter kl. 10, begyndte vi at skrive stikords kort og øve selve fremlæggelsen. Vi blev til langt efter skolen for at øve os, og vi håber alt er på plads.

Dog har vi aftalt at møde kl. 7 mandag morgen, for at øve det igennem endnu en gang. 


Midt på dagen fik vi hentet de plakater som vi havde bestilt om torsdagen.  

 
Panel title

© 2018 fh

Antal besøg: 545

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,3901219367981sekunder