Helena og Frederik - Microsoft

Microsofts produkter

Microsoft er mest kendt for deres software. De udvikler og markedsfører software eller andre ordprogrammer. Dem vi kender bedst  og bruger mest er Windows, kontorpakken Offiece og der i mellem er Word og regnearket Excel. 

I en mindre grad sælger de både mus og tastature. Der er også mange online tjenester, hvor at MSN Messenger er blandt de mest brugte og kendte. 

I 2006 havde Microsoft et projekt. Mp3afspilleren Agro, som nu er kendt som Zune, der er konkurrent til den berømte bærbare Ipod.

Omsætning

1996: omsætning: 9,05 milliader dollers, nettoindtægt 2,2 milliader.

1999: omsætning: 19,75 milliader dollers, nettointægt, 7,79 milliander.

2002: omsætning: 28,37 milliander dollers, nettointægt: 5,35 milliader.

2005: omsætning: 39,79 milliader dollers, nettoindtægt: 12,25 milliander.

Microsofts første mus. Lavet i 1983.

Deres mission

Siden 1987 har Microsoft arbejdet for at gøre den teknologiske udvikling. De vil udvikle teknologiske fordele der kan komme alle til gode. De vil skabe innovation inde for teknologien. 

Microsoft har derfor sat sig et mål som hedder "i 2012 vil de have givet en kvart milliard mennesker adgang til teknologi og evner til Microsoft, som hidtil har været afskåret fra de muligheder" 


Microsoft sætter hvert år 10 milliarder dollars til side, som skal bruges til at udvikle produkter.

Man kan sige, at for Bill Gates hænger pengene på træerne. Han tjener nemlig ca. 72.000 i minuttet.

Microsofts betydning

Microsoft har en enorm stor betydning for udviklingen med computere og computerteknologi. Mens IMB (som de engang havde et samarbejde med, men de opsagde 1991) var en af de første til at udvikle computere til personligt brug, var Microsoft  en af de aller første virksomheder til at arbejde med software.  

1993 bliver de udnævnt af magasinet Fortune Magazine til den "mest innovative virksomhed" 

Fremtidsperspektiv - Microsoft uden Bill Gates?


Stifteren af Microsoft Bill Gates har lettet lidt i "tøjlerne" her de sidste par år med hensigt på at lede virksomheden. Han fokuserer i en høj grad på fonden, som han har med sin kone Melinda. Fonden hedder Bill & Melinda Gates Foundation. Den er dedikeret til helbredsforbedringer og læring til hele verden.  

Derfor har Microsoft ændret verden


Microsoft har ændret verdens største computersystem. Det er blevet verdens mest kendte operativ system. De har givet os de mest narturlige ting i vores hverdag, som Word, Powerpoint, de er begge en hverdag for alle skoleelever. Internet Explorer, som alle stort set har, også selve din software. Windows Vista er den der er mest fremme lige nu. Det er blevet en stor del for verden, og derfor ændrede det verden.


Livet uden Microsoft


Vores mening: 

Livet uden Microsoft. Tja, det er jo lidt svært at sige. Hvis Mac nu stadig var der, ville der jo være en anden form for styreprogram. Men hvis hverken Mac eller Microsoft eller nogen anden form for styreprogram, så ville det nok blive lidt svært. Vi kan ikke forstille os en hverdag uden det. Vi har jo næsten været født med det. Derfor er det meget svært at tænke på et liv uden det og sætte ord på.

 
Panel title

© 2018 fh

Antal besøg: 550

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,78120303153992sekunder