Helena og Frederik - Youtube

YOUTUBE


Youtube er efterhånden blevet verdenskendt. Alle i verden kender ordet og ingen er i tvivl om hvad det er. Det er ejet af Google, og er derfor også på en 1. plads over mest besøgte hjemmesider. 

Der bliver set over 100 millioner videoklip hver dag og der bliver uploadet ca. 65.000 pr. dag. 

Man kan se alle former for videoer, både musikvideoer, klip fra film, hjemmevideoer, ALT!

http://www.youtube.com/ - (Link til Youtube)


YOUTUBES OPRINDELSE


Skaberne bag YouTube hedder Steve Chen, Chad Hurley og Jawed Karim. De var kollegaer og arbejdede for PayPal.

En dag optog de hinanden for sjov og da de skulle sende hinandens videoer til hinanden, kunne de ikke, da filerne ikke var af samme slags. Derfor lavede de en hjemmeside, hvor alle kunne ligge deres videoer ind på i februar 2005.


I november 2005 siges det, at Venturekapitalvirksomheden Sequoia Capital investerede 3,5 millioner dollars og det fik for alvor sat gang i hjemmesiden. På det tidspunkt lå der allerede omkring 3 millioner videoer på siden, men steg hurtigt til flere hundrede millioner.


I april 2006 investerede Sequoia Capital yderligere 8 millioner dollars i YouTube. 

I løbet af sommeren 2006 var YouTube den hurtigst voksende hjemmeside. I følge en undersøgelse er YouTube den hjemmeside der har haft størst stigning i besøgstallet fra 1. januar 2006 (4,9 mio.) til 1. juni 2006 (19,6 mio.). Det er en stigning på 297 %


I slutningen af 2007 blev det annonceret at Google ville købe YouTube. De betalte 1,65 milliarder dollars... Altså 9,8 milliarder danske kroner. Det blev senere diskuteret i medierne, om det var alle pengene værd. Her næsten 5 år efter, kan man godt mene, at pengene var godt givet ud. YouTube arbejder stadig selvstændigt, men det er Google der kan tage de endelige beslutninger hvis de vil.  

Derfor har YouTube ændret verden.Man kan godt se hvorfor YouTube har ændret verden. Det er blevet en verdendomspændt hjemmeside, som milliarder af mennesker kender til og har set. 
YouTube er også et af de ord, man ikke kan leve et liv uden at høre. Mange unge mennesker er også lykkelige over der er en side, hvor alt det nyeste musik bliver lagt ind med det samme. Det har også gjort mange mennesker verdenskendte, og derfor ændrede det verden. 

Kendte personer på YouTube


I løbet af YouTubes eksisterende tid, har der været mange, som er blevet kendt på deres videoer. Bl.a. Justin Bieber, Keenan Cahill og Rebecca Black. 

Ligesom på Facebook, kan man enten synes godt om, eller ikke synes godt om... Det kan man også på YouTube. Ikke alle har fået god kritik for deres videoer, f.eks. Rebecca Black har fået rigtig dårlig kritik. Andre som Bieber og Keenan har fået god kritik.

Den meste sete video på YouTube er for tiden Justin Biebers "Baby" med 565.049.882. 
Hvis man skulle tage den meste sete video pr. dag i gennemsnit, så ville det være Rebecca Blacks "Friday"... Den er der 165.271.223 millioner der har set. Der er bare det at 452.905 synes godt om og 3.198.352 synes dårligt om. 

Justin Bieber, Baby: Pr. dag - 1.170.186 millioner.
Rebecca Black, Friday: Pr. dag - 1.311.148 millioner. 
Du kan nu redigere teksten / element
Larry Page og Sergey Brin. Stiftere af Google.
 
Panel title

© 2018 fh

Antal besøg: 551

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,59489488601685sekunder