Min Verden - Mit lys
"Mit Lys" er noget uddrag fra en novelle jeg skrev som opgave. Jeg synes ikke, at novellen blev særlig god, men indledningen og slutningen kunne sættes sammen, så det kan I læse her. 
___________________________________________________________________________________________


Mit Lys Mit Lys


Hun stod på stranden. Bølgernes rolige rytme, gav hende en ro inden i. Hun bordede sine bare tæer ned i det varme sand. Skyerne begyndte at blive lyserøde, og snart ville solen være nede bag det dybe hav. Dybt nok til at gemme sig i. Dybt nok til at blive væk i. Hun havde ikke grædt endnu. Hvilket var underligt, for normalt græd hun nemt. Men det her gjorde for ondt. Der var så meget smerte. Så meget smerte, at hun ikke engang kunne græde. Hun følte sig bare tom. Tom og uden nogen som helst form for formål længere. Hun forstod det ikke. Hun havde altid været troende. Men hvordan kunne hun nogensinde tro efter det her? Hvordan kunne det være muligt, at livet kunne være positivt og have lys, når al hendes lys, lige var forsvundet for øjnene af hende? Det lys, hun hele sit liv, havde levet for. Den eneste grund til at hun prøvede. Den eneste grund til at hun forsøgte at få det bedre. Hendes eneste lys, der brændte i de mørkeste tider. Det var nu væk.


Pludselig opdagede hun, at hun ikke længere stod op, men lå ned på stranden. Hun krummede sig sammen i fosterstilling og gispede efter vejret. Mørket kom langsomt krybende, men denne gang var der ikke noget lys, til at jage det væk. Det kom bare. Og hun lod det komme. Hvad skulle hun ellers gøre? Hun havde ikke noget tilbage længere. Og hun var faktisk glad for det.


Hun lå bare og ventede på at mørket langsomt tog alle hendes sanser fra hende. Til sidst kunne hun knapt nok høre bølgernes brusen. Hun mærkede stille, hvordan hendes krop begyndte at slappe, og smerten i brystet, der hvor hendes hjerte ”manglede”, forsvandt. Og hun smilede forsigtigt, ved tanken om at hun inden længe, igen ville se sit elskede lys.
_____________________________________________________________________

Håber I kunne lide det. Smid gerne en kommentar i gæstebogen, så bliver jeg glad (:

 
Panel title

© 2018 fictions

Antal besøg: 185

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,69338297843933sekunder