Filterfabrikken - Forside

Hej og velkommen

 

Nu er tiden på "Tobakken" og filterfabrikken ved at rinde ud for os alle. En cigaretindustri er snart slut i Danmark, en inddustriepoke er for altid væk og kollegerne bliver spredt for alle vinde til andre arbejdspladser. Nogle kolleger vil have mere kontakt med hinanden end andre og nogle kommer måske til at arbejde sammen i fremtiden. Mens andre igen kommer vi ikke til at se og høre fra så ofte.Og det er for at bibevare lidt af det sammenhold vi har haft igennem årene i Filterfabrikken, at jeg har oprettet denne hjemmeside. Mit håb er at vi stadig kan have om ikke andet så ihvertfald denne form for kontakt. På hjemmesiden kan du jo springe til eller fra alt efter temperament.

Det kan jo være at en af jer kommer på en arbejdsplads som skal bruge endnu en medarbejder, så kan siden her jo også bruges til lidt reklame til de kolleger som måske endnu ikke er kommet i arbejde. Det er kun fantasien som sætter grænser for hvad vi vil bruge denne hjemmeside til. Kommentarer og forslag modtages gerne ligesom billeder du har liggende fra diverse arrangementer eller fra Filterfabrikken i digital- eller parpirform hurtigt kan lægges på siden.

Lidt om underpunkterne:

Menuen i venstre side er åben for alle undtagen "Log ind" her nogle sider som kun har interesse for os tidligere filterrødder. Adgangen hertil får du ved at sende din email adresse til mig.Du modtager så et password.

Gæstebog: Her kan du f.eks. sende en hilsen til andre forhenværende kolleger. Er åben uden brug af password.

Kontakt er din mail direkte til mig.

Rigtig god fornøjelse

Kenneth

 
Panel title
Antal besøg: 1051

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33338785171509sekunder