Team-CCS - Formanden´s klumme

Formandens klumme: marts 2012.

"Jeg er tilfreda med opstarten og fuld af forhåbning for 2012 sæsonen"

Lyder det fra formanden, der i weekenden så holdet, eller størstedelen heraf, i fuld vigør i forbindelse med Motorvejsløbet fra Sønderborg til Kliplev. Det var en fornøjelse at se holdet køre som et hold selvom holdet på nuværende tidspunkt ikke har haft mulighed for at træne intensivt på landevejen. Man skulle tro, at de har kørt sammen i flere år lyder det fra en tilfreds formand, der bed mærke i, at holdet stort set ikke blev overhalet på turen.

Vi ligger allerede der, hvor vi egentligt først skulle være om ca. een måned og det gør, at formanden så småt begynder at glæde sig til holdets deltagelse i forårsklasikerene som f.eks. Grejsdalløbet.....

Holdet er en homogen enhed, hvor såvel de gamle rutinerede kræfter arbejder stenhårdt og de unge nye løver viser masser af gåpåmod....

Holdets yngste håb er desværre sat ud af spillet med en brækket tommelfinger men allerede nu fornemmer formanden, at der arbejdes intensivt på ikke at gå ned mht. formen under den ufrivillige skadespause. Klampe er naturligvis skuffet over sin noget porøse knogleopbygning i tommelfingeren men jeg har talt med ham flere gange og fornemmer, at han trods alt holder humøret oppe.

På gensyn ..... vi ses derude "med hjelm".

 

 

 

 

 

 

Formandens klumme:    januar 2012  

”Krisetider er til gavn for cykelsporten”.

Hvordan hænger det nu sammen er der sikkert mange der spørger sig selv om og svaret er ganske enkelt. Cykelholdet, Team Flække, fra Aabenraa, der første gang så dagens lys i år 2009 / 2010 er fusioneret med et andet lokalt hold, Genner Riders.dk, der er en lidt ældre klub. ”Det er ingen hemmelighed at jeg er svært tilfreds” oplyser formanden, der af personlige årsager ønsker at være anonym og i dagligdagen går under navnet ”formand”…..

Team Flække måtte i løbet af sidste sæson sige farvel til flere store sponsorer, hvilket var medvirkende årsag til en mindre rytterflugt fra holdet. For at sæsonen 2012 igen når fordums højder var det derfor nødvendigt og helt naturligt, at rette henvendelse til Genner Riders, der har stolte traditioner, mange sejre i betydningsfulde løb og ikke mindst en anseelig økonomi, der stammer fra byens og oplandets erhvervsliv. Genner Riders var et naturligt valg idet klubben havde store problemer med sin ungdomsafdeling, der ikke leverede nye talenter til klubben.

Holdet, som i øvrigt af hensyn til div. Sponsorer og andet godtfolk bibeholder navnet Team Flække, er et utroligt homogent hold der fungerer som en velsmurt maskine samtidigt med, at holdet også indeholder  store individualister. Tag blot tempokongen ”Abdu”, der er identisk med Palle Nielsen, som i øvrigt er fætter til ”Bobby Olsen” kendt fra Team Easy On. Abdu er et nordjysk energicenter, der i stilen minder om den tidligere klasseafslutter, Abdoujaparov, blot en anelse mere urolig på cykelen.

Holdet forventer sig også en del af ryttertilgangen fra Genner Riders. Tag en type som Bent Holm, der ikke gør det store væsen af sig før han f.eks. kører Abdu frem til spurten. ”Det er sommetider svært at se, om det er Lars Bak eller ”Holmen”, der sidder på cykelen. Stilen og tråddet er slående ens. Formanden ser frem til et godt samarbejde mellem de førnævnte ryttere, der også rent lønmæssigt tilhører den tunge del af feltet.

Morten ”fluepapir” Nielsen var en lovende ungdomsrytter, der mangler det helt store gennembrud. Morten har tidligere vundet adskillige ungdomsløb på sin fantastiske slutspurt. Morten har lovet, at han i år vil være skarpere end nogensinde og har givet formanden håndslag på, at det helt sikkert ikke bliver Morten, der åbner spurterne i år. Til gengæld vil Morten gøre alt for at vinde dem.

Der er også kommet tilgang til Team Flække fra Viborg kanten. Den tidligere bjergged, Ulrik Stenov, er kommet på en fri transfer fra et mindre kendt Viborg-hold. ”Jeg forventer mig utroligt meget af ”geden” udtaler formanden, der har sendt ”geden” på højdetræningslejr i Afrika. For at spare på budgettet er ”geden” sendt af sted uden cykel idet formanden udtaler ”løb er også en god form for træning”. Målet er på den lange bane, at ”geden” skal gøre sig gældende i bjergene på de store toure.

Jeg vil i de følgende klummer præsentere holdets ryttere ligesom jeg vil arbejde på, at få Dr. Fuentes, tilknyttet holdet. Det har desværre været nogle misforståelser vedr. Eufemianos tidligere forhold til cykelsporten, som vi nu råder bod på ved at tilknytte Eufemiano som doktor og diætist. Formanden opfordrer i øvrigt publikum til at rette henvendelse hverdagsaftener i Fitness World, hvor man træffer en stor del af holdets ryttere i forbindelse med sæsonforberedelsen. 

På gensyn… Vi ses derude ”med hjelm” 
 

 
Panel title

© 2018 Team Flække

Antal besøg: 23327

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33285808563232sekunder