Team-CCS - Sportsdirektøren har ordet

April 2014 : 

Påsken står for døren og første skuffelse i sæsonen er indtruffet : 

1) ej fået påskeæg af nogle af medlemmerne endnu ..... 

2) EN FORÅRSDAG I THY ; -ABOUU EJ TIL START !!!!  en forårsklassikker som vores storsprinter var , ja den lå lige til højrebenet , skulle og havde regnet med at han havde vundet let , så de første points til holdet skulle komme til hus. Han meldte ud at han ville kører derop dagen forinden , for at kører de sidste 20 km af ruten, så der ingen overraskelser her var til spurten og så ellers slappe af i familiens skød og gå tidlig i seng ... men men fik et afbud kl 05.23 fra ham på tysk ... Abdou var faldet i en stor tønde påskebryg fra Thy Bryggeriet ( red .: EJ SÅ RINGE ENDDA ...!! ) og kunne ikke stille op til start ... må sige en kæmpe skuffelse for holdet , at vores spurtkonge falder i for fristelser 12 timer inden første start ... nu har vi gået og forberedt i måneder og regnet med at han ville tage årets første sejr ... skuffet .... og så ovenpå en uge hvor der kun var 2 mand til træning både tirsdag og torsdag .... come on , er I virkelig i så god form ?? 

Ellers blev de 2 nyindkøbte S & S (Stephan Boesen og Søren Bladt) testet søndag på en lille 100 km rute og se om de kunne trække i modvind . 2 store maskiner som vi på holdet ser meget frem til og de er april-form , kørte på den store klinge , stor fart , lange træk , så alt ialt til stor tilfredshed for sportsdirektøren (når man lige ser igennem en lille episode i kliplev...) 


Ellers har eller sender jeg 3 m/k på træningslejr på Mallorca i påske og husk vores PÅSKETUR TIL VEJLE skærtorsdag - tilmelding til Abdou .... 

GOD PÅSKE  (og husk nu de æg...) MARTS 2014:

FORKLARINGEN PÅ NEDTUREN :

FL VOIGHT ER ET LEVEMENNESKE ... !!!!

FL VOIGHT´s længe ventede comeback blandt de forreste i cykelfeltet lader vente på sig. Og comebacket kommer aldrig, hvis FL VOIGT ikke indser, at der skal hårdt arbejde til, hvis han igen vil have den gule trøje inden for række.

Det siger Voight´s ven og Formand på Team Cycling Club Sønderjylland ; Flemming DEN LANGE Mattessen:

- FL Voight er stadigvæk ung i cykelverdenenog kan sagtens nå til tops igen. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Men det kræver et stort stykke arbejde fra hans side. Og det kræver mere, end han har været vant til, fordi han tidligere har haft det så let. Hvornår det sker, kan jeg ikke sige, men jeg tror, det kunne ske nu, siger Matte.

Comebacket blev lanceret i sidste sæson, hvor FL VOIGHT efter en personlig nedtur vendte tilbage til cyklen og asfalten. Lysten til at cykle og konkurrere havde været helt væk, og pludselig var det ikke længere nemt at køre stærkt længere, som han ellers tidligere havde oplevet.

2013 blev derfor ingen succes, og FL Voight fik det lidet flatterende øgenavn ’Abandy’ som en vittighed over det engelske ord for at udgå fra et løb ’abandon’. Hvis ikke FL Voight udgik fra løbene, kom han i mål blandt de sidste og var tættere på ’lanterne rouge’ end på førertrøjen. Det var et særsyn i forhold til den mester, som kørte fra alt og alle på de lange turer i 2012 ...

-  er bare et andet levemenneske end andre stjerner. Han er ikke Lance Armstrong eller Ivan Basso, som bare bankede derudad og trænede hele tiden. FL Voight lever også livet, forklarer Fl Mattesen

I sidste uges træning lå FL VOIGHT igen og kæmpede blandt de bagerste ryttere i feltet. Fremgangen er svær at spore. Hvor længe skal vi blive ved med at tro på, at FL Voight bliver rigtig stor igen?

- Det må I selv om. Det er egentlig ikke vores problem. Det er derimod et valg, som han selv skal kæmpe med. Det er FLs karriere. Det er hverken din, min, Danmarks eller Luxembourgs karriere. Det er ham selv, der skal sørge for det. Lad os nu sige, at det bliver, som det er. Så har han vundet dét, han har vundet. Der er ingen tvivl om, at han har haft en meget tidlig karriere, hvor han har kørt stærkt, og det kan mærkes nu. Han har altid været en speciel type, og han er kommet let til det hele.

Han har fundet ud af at bylivet er lige ham. Det gik ud over træningen, som ellers havde været god i hele januar. I cykelsporten går der jævnligt historier om, at cykelryttere ikke kender den by de lever i , kulturliver osv, fordi de er ude og køre løb eller er på træningslejr. Sådan prioriterer Andy Schleck ikke. I perioder vælger han andet end cyklingen til.

Det kom også til udtryk sidste år, hvor han manglede sin træningsmakker - DAMBARNET på landevejen.

Matte håber på, at FL VOIGHT har fundet sine rigtige rammer med sit nye liv, og at alvoren er gået op for ham, hvis han igen vil bejle til sejrer . FL  skal selv træffe valget.

- Jeg tror, at han arbejder så meget, at han kommer til at være med ’helt deroppe’. Men det er svært, når han har været vant til ikke at arbejde så meget og så alligevel være med i toppen. Nu skal han til at arbejde for at være med i toppen, og det skal han først lige forstå.

I denne sæson er FL Voight igen forenet med Dampbarnet, som er tilbage efter endt dopingkarantæne øhhh læseprøve.... Dampbarnet viste stigende formkurve til træningerne og ligner lige nu den bedste af de to. Matte pg Sportsdirtøren har slet ikke kig på løbs-taktikken endnu, men skulle han vælge i dag, bliver det med Dampbarnetsom kaptajn ,Abdou som spurtkonge og FL Voight som hjælperytter.

- Som situationen er lige nu, ville det være Dampbarnet, der skulle være kaptajn, for FL Voight kan jo ikke følge med de forreste. Men jeg håber ikke, at situationen er sådan om tre måneder. Jeg håber, at vi kan komme tilbage til den situation, hvor vi har to stjerneryttere, som kan følge med opad, og så de kan deles om kaptajnrollen.

 

 JANUAR 2014 : 

Så er det vel snart på tide at Sportsdirektøren tager ordet igen .... men det har været et ultratravlt år  - har jo løbende haft kontakt til hver af jer - men først skulle jeg hjælpe min gode ven Bjarne med det lille salg af cykelholdet til Oleg og så skulle jeg også have de nye sponsor og de gamle på plads til vores elskede hold : TEAM CCS !!  og ja så har vi aldrig deltaget i så mange løb som nu og aldrig kørt så mange træningskm i snit/rytter som i år - SÅ BRAVO !! 


Og lad mig dog starte positivt : Ny hovedsponsor for sæson 2014 bliver igen GENNER EL !! Vi har haft mange positive forhandlinger , var meget enige , men Nielsen havde 2 punkter på programmet : 

1) vi må ikke glemme at hygge

2) ville selv køre på holdet igen iår 


Hygge-hygge var for mig ingen problem , bare der også er plads til race ...  Men Nielsen har været for svingende i år , ej i grundform til foråret / først på sommeren i superform (men da var der ingen løb) , tog så til USA i 3 uger uden cykel og det kunne tildels ses på SE-turen , hvor der kom en hjælpende hånd men men satte sig ikke ind i følgebilerne...(som andre gjorde ...) var så i superfrom igen i september, men da var løbene kørt. SÅ Nielsen har fået en ny træningsprogram, vi ser ham allerede nu styrketræne og svende kraftigt i Fittness World i spinningslokalet , så jeg tror virkelig på resultater i 2014 ..  , men jeg slugte den store kamel ;  en større pose penge blev lagt på bordet og Nielsen blev således den første rytter som jeg har skrevet kontrakt med .

Så har vi også fået en ny sponsor til holdet ( vil ikke have reklame) kan dog siges at han er ejer af et stort IT-selskab og han lagde også en pose penge på bordet , har tabt sig 7 kg ,er ikke så vild med et spinningslokale, men han blev holdets 2. rytter på holdet for 2014 


52d99fcbb820617012014.jpg

ALTID klar til at drikke en cola ....  Sponsor nr 2 ;  er vel den eneste som stiller op til en spinningstime uden 

håndklæde og vanddunk ...  ja kan også finde på at stille op på en 150 km-tur uden vanddunk " ja vi kommer vel forbi en

bager eller en tank hvor jeg kan køne en 1/2 liter cola .... 


Så mine damer og Herrer , med penge på bordet bliver årets Gereralforsamling en noget andet , så glæd dig til 


                                                          FREDAG DEN 31.01.2014  til årets GENERALFORSAMLING  !!! 

(KLUBHUS kl 18.12  - Genner EL) 

nærmere info på breaking news m.m. husk at give besked til de nye kommende ryttere .... 

så kan I altid takke mig bagefter for den store arbejdsindsats .. 


52d99e9f8a45917012014.jpg

Hvor der går ned går der også op .....  MAllorca´s svar på ALpen 


Året der gik : thja desværre har vi i år haft en masse styrt .. om det er fordi vi kører hurtigere (håber jeg) eller bare ikke er så forsigtige mere , aner jeg faktisk ikke , men pas nu på derude , sid nu bag hinanden og ikke lidt op ad baghjulet og kig op og gi tegn når I svinger ud til siden , tak 


52d9a002649bc17012014.jpg

Køn er han ikke i forvejen - men dette kan vel afstrække lidt ... men op på hesten igen ... 


2013 har budt på rigtig mange flotte turer for medlemmerne ; Mallorca , Barcelona , Rynkeby , 

SE-løbet og så de utallige mange løb i DK - husk at NYDE NATUREN ... !! 


52d99f3b275ad17012014.jpg

Med Biketheworld 100 km syd for Barcelona 


Resultater er der mange af i år , jeg vil komme ind på et par lidt senere , så følg med her på siden , skriv også selv på breaking news - gerne krydret med billeder ...  , hold kæden stram inde i skoven og det gør ikke noget at du sveder i træningeslokalet og lugter af Gnu - det kommer dig kun til gode i April måned ... 


52d9a0fb4f3e617012014.jpg

SE-løbet var vel årets løb i 2013 - tror der var 14 medlemmer til start - ikke alle fuldførte , men et 

super super løb som vi igen i 2014 vil deltage i .... 

52d9a1566b21a17012014.jpg

og selvom der på tidspunkter var sorte skyer - men man skal se lyst på det , selvom det er svært 

i denne situation .... 


Meget positivt at vi nu endelig har fået en MBT-afdeling op at stå . Michael - Stifinder - Kastrup har meldt sig som tovholder og der køres hver søndag kl 10.00 fra Posekær . Kan kun anbefales , sikkert er det ihvertfald at du komme steder som du aldrig har set eller hørt om i skovene omkring Afenrade og også steder som ikke er egnet til cykelløb, 

52d9a2014828617012014.jpg

men vi kommer igennem den 2 timers lange tur og der sluttes altid af med en kold fra kassen og nogle røverhistorier ... 


52d9a1db3762b17012014.jpg

Sidste år satsede jeg lidt - jeg tog en kvinde med på mandeholdet ... måske var det fordi vi stod og manglede en læge på holdet  !!  for  kvinden som skulle med, skulle nok ikke høre for godt , for ind imellem kommer der en vis mandehørm derude på landevejen eller i vejgrøften som ikke skal på skrift ... men Dr. Randi har gjort det så godt , at der kommer 1-2 flere kvinder på holdet 2014 (og JA : INGEN ÆGTEFÆLLER skal vel siges her ... kun lover-lover er tilladt...) så måske i 2015 har vi en dameafd. i klubben ... 


Ja så er jeg her i Januar blevet nødsaget til sige til en rytter at han godt måtte stoppe her og nu ..... den første i klubben´s historie som får et rødt flag ... Young-star rytter som havde fået en 5 års kontrakt , har med dags dato sagt farvel til klubben , solgt enkeltstart-cyklen til ham og vi er blevet enige om det økonomiske , så med 2 x Schmidt ude af holder (Bent Schmidt slemt styrt i december - kommer tilbage i 2015...) og Ronni Schmidt , har vi fået råd til flere nye spændende ryttere, som offentliggøres her til foråret . Ser man ikke meget til en rytter til træning og løb , ja er det UD AF VAGTEN ; så nu er der vist op til flere som ryster i bukserne , men sådan er det at være medlem her i klubben ....  HART ABER HERZTLICH , som det vist hedder på tysk ...  


Den årlige Harzen skal bare ikke glemmes , hvilken natur , dejlige lange forhøjningerne , hvor selv 

en bjergged skal have en hjælpende hånd  : 


52d9a2b7e8da717012014.jpg


52d9a3258c71e17012014.jpg

Den dejlige 10 km opstigning til Brocken  (husk at trække maven ind næste gang der fotograferes...) 


52d9a3a6c2c3c17012014.jpg

hygge - hygge  og 


52d9a3db1b8dd17012014.jpg

"Hvad kører vi for ... LAGKAGE !! "  -  ja dessert skal der være plads til ... 


52d9a50a82c2517012014.jpg


52d9a51f9997517012014.jpg


52d9a5438a20f17012014.jpg


Post-Danmark-Rundt - hvor man kommer tæt på de "rigtige" ryttere og deres cykler .... 

Ellers skal jeg til at skrive kontrakter med gamle såsom nye medlemmer . Har en par ældre topryttere i min kikkert , ellers skal der vel bare skrives kontrakt med en del vandbærere ... 

husk  : 

52d9a6b7d784117012014.jpg

hvor der går op - går der også ned ... 


52d9a70b105c717012014.jpg

altid med humor , god tone og en hjælpende hånd ... 


52d9a77f7da5b17012014.jpg

 og de gode røverhistorier i vejkanten ....   og ikke mindst : 


52d9a82496eb517012014.jpg

Hygge-hygge -                                              SKÅL FOR EN GOD 2014-SÆSON !! 30.september 2012:

Det er nu , de forskellige sportsdirektører ser tilbage på året der gik, ikke først den 30.december som alle andre, men nu her, hvor der ikke er mange løb tilbage i sæsonen , vores ryttere  ikke træner om aftensen mere , gået i div fittness-rum og fordi at der fra imorgen den 01.10. må offentliggøres de nye kontrakter ...

 

Som mange af vores ryttere aner jeg heller ikke om jeg er solgt eller købt eller sagt på en anden måde - er på holdet til næste år , så derfor et langt referat af vores hidtil  bedste år : ET TILBAGEBLIK PÅ 2012 !!

 

HVAD LAVER DU ? HVAD FÅR DU TIDEN TIL AT GÅ MED ?? har mange ryttere og sponsorer og andet godtfolk tit spurgt om : og ja der er mange ting der skal ordnes og varetages af en sportsdirektør af denne holds størrelse og her er nogle af dem og tro mig ; jeg er på dette tidspunkt på året  træt som en helt alderdomshjem ....

Mit primære job er at lede og motiverer de forskellige, hvor interne stridigheder (vi har desværre endnu en " DE og DEM" omgangstone på holdet ..eller "OS MOD DEM" , ja holdet er jo en fusion af div hold, så det er en stor opgave at få de forskellige til at omtale holdet som VORES ) og store som små ambitioner hører hverdagen til og hvor resultater er direkte målbare , ja jeg får jo hver dag de enkeltes træningspas resultater.

Ud fra de Watt-/Output/Puls/km-antal med kmt/snit jeg får ind på min computer hver aften efter endt træning, var de forskellige resultater overhovedet ikke overraskende  ... lige pt har vi nogle der har cyklet 1418 km og enkelte der når op til små 7000 km, så et stort spring hvad den enkelte har kørt af km i 2012 , så derfor har den enkelte også fundet sin plads på holdet :  fra Vandbærer til stjerne ..

 

Der er nok at lave på kontoret ud over at følge med i hvor og hvad de forskellige ryttere laver. Der skal lige hver uge rettes til i de enkeltes whereabouts , snakke med dopingkontollen  osv, men Pat (UCI)  er meget tilfreds med vores hold , men som han siger : det tager nok et par år inden I bliver inviteret til Flandern Rundt / Paris - Roubaix -slut lige i top10  i nogle semi-klassiker først , så kan det være der kommer en invitationet om et par år ....

 

Det er godt at have et netværk som jeg har , ellers kunne jeg nok heller ikke få lov til at hjælpe Bjarne Riis og Brian Holm så meget som jeg gør og derved tjene min løn hjem via disse jobs ; her på holdet får de enkelte ikke det store , hverken ryttere eller andre ansatte på holdet , det er æren at være en del af dette hold ,som er drivkraften ...

 

Ved løb er der en uendelig liste af ting, der skal ordnes på vores lille cykelhold ; rejseplaner, ting der skal pakkes (lige fra energibar / slynger m.m. , ting der skal ordnes osv osv foruden at jeg  snakker hver dag med vores soigneur og mekaniker skal sponsorer plejes og ikke mindst rytterne skal hver dag have en snak eller et besøg ; hvor er formen pt , skal der ændres noget osv osv , så her på slutningen af sæsonen ligner jeg nok mest en ZOMBIE , der har brug for en tornerose-søvn ...

 

Som sagt før står sponsorerne nærmest i kø for tiden , men med de resultater som rytterne har givet holdet er det også naturligt. Vi har været i div lokale aviser , i JV / Ugeavisen og sågar på forsiden af erhverssiden på BØRSEN og for ikke at snakke om vores hjemmeside som alle elsker : Denne bramfrie, humoristiske og indimellem ironiske tone - tilsat sort humor - går lige i hjertet på folk -  fik f.eks her sidste dag en mail vedr hjemmesiden,: " Aabenraa Cykelmotion - har mødt nogle af disse gæve gutter undervejs  i år - håber at komme til at cykle med dem på et tidspunkt - de er ikke helt "normale" - men hvem er det smiley.gif " -

 

                                                                             BEDRE REKLAME KAN VI VEL IKKE FÅ !!??

 

vi har ikke et CODE OF CONDULT som alle andre hold - andet end at vi skal holde døren for damerne når vi engang imellem er i byen .... måske er der således gået lidt for megen ferie og druk i det for de enklete ryttere ,så div træningsture er aflyst pga "ondt i håret" , det skal bare rettes op på til næste sæson ..

 

Vi har en helt unik omgangstone og stemning på holdet , er skabt over en længere periode, ja vi skulle lige lærer hinanden at kende, men er skabt i hårdt arbejde og gode løb. Dette er vigtigt, da det giver masser af selvtillig , tro og overskud og så er det bekendt nemmere både at hygge og arbejde hårdt. Er der een der kommer til træning og hænger med næppet , ved vi hvordan vi skal tackle vedkommende, få ham op igen , det kan være med en lille krammer ,en dum vittighed eller bare en god snak om ungpigebryxxxxxx (red.: censor)  ja så får den enkelte en god oplevelse, et godt grin og alle en god gang træning ud af det .

 

En anden opgave for mig er, at Rytterne er meget stolte af deres hold- de skal glæde sig til at være sammen med deres kolegaer hver gang !! For der er ingen grund til ikke at have det sjovt, når vi er så lang tid sammen på landevejen, men skal også være klar til at skifte fra gentlemen til at være den modbydelige kriger/soldat , der har ondskaben og fandenivoldskaben i sig, for er det alvor , så er det fandeme alvor og kæden skal holdes stram (RETTES UD) - ellers er det ud af vagten ...

 

og som Brian sagde om HTC-Holdet : DIE MANNSCHAFT , ja det kan jeg vel roligt sige om dette hold !!

 

For vi har virkelig optimeret vores LEADOUT til finalerne , her siger vores modkonkurrenter ; det er ikke SKY-TOGET der kommer , men derimod TOGET FRA AABENRAA ," så kan vi ikke gøre noget mere ... "  HERLICH at få sådan noget at vide ...og jo flere top 3-5- eller 10 placeringere  vi har i hvert  løb, jo mere  trængsel af fans og journalister ved vores servicebil/holdbus !!

 

Indimellem skal jeg også være THE BAD GAY , men det er trods alt ikke en børnehave vi driver ...

 

Jeg skal også være een af dem der udpeger de ryttere, som vi gerne vil have på kontrakt til næste år , og lad mig sige det ligeud :

Tror vi får endnu flere STRAGIAIRE s (red. : Ryttere der kører uden løn for at få erfaring ..) til næste år , ellers skal de enkelte ryttere F. til at komme igang med en ordentligt god gang vintertræning ...eller til at æde sig selv mere under træning og løb -  mere om det senere ..

 

De enkelte ryttere har fået tanket en del selvtillig i løbet af året og vil i 2013 ud over cyklingen også deltage i : TRI , Marathon , Bjergbestigning m.m. og det er jo glædeligt , men også at vi i 2012 havde ryttere med i Post Danmark Rundt-motion / SOLVANG / SE-LØBET / 24-timers i Middelfart og ikke mindt 2013 : een rytter med på Rynkeby-holdet , det er da bare reklame , reklame til holdet.

 

Det er svært at lave en top-5 over sæsonens løb, Vores enkelstart var  uden for kategori , så vellykket , alle var der, undtagen sportsdirektøren... og kagen og pølserne var go` ,

                                                    så her er Top 5-løb med nogle kommentarer :

 

HARZEN-TUREN   -  fuck det var hygge-hygge , mandehørm , bjerge alt bare OK, især vejret , første gang vi kunne cykle i korte rør

 

24-TIMERS-LØB I MIDDELFART - for vildt , skal bare prøves , næste år vil et par stykker over 500 km ..

 

SE-LØBET  -  meld JEr til dette og tag et par kilo på , magen til forpjejninszoner skal man lede længe efter og hvilke organisation

 

POST-DANMARK-NRUNDT-MOTION - 5 dage, selvsamme rute som Cavendish & Co , bare for fedt

 

SOLVANG - natur / forplejning / oplevelse - Et MUST !!

 

og så BLÅVANDSHUK-RUNDT 115 km , Abdou og VOIGT med et snit på 35,4 kmt skal nævnes , AGERSKOV hvor Abdou sprang en slange efter 275 meter og hvor holdet viste moral og bare holdt sammen til 10-15 km til mål , SØNDERJYLLAND RUNDT ; holdløb til kort før mål, træningstur : fYNSHAV-FYN-MIDDELFART-ÅBENRÅ 200 km og kunne sikkert skrive om flere løb ...

 

Året 2012 startede med :

- Generalforsamling og Aabenraa Cykel-motion blev døbt. De enkelte ryttere havde store ambitioner og tonen blev lagt til resten af sæsonen.

- Besøg af cykelhviskeren hos storsponsoren i marts en stor succes , cyklerne var nu klar til sæsonen ...

- Første træningsdag en lørdag i marts og årets første styrt - Klampe , vores unge håb og sikkert også det sikre bud på ungdomstrøjeni mange løb , styrtede og brækkede håndledet ... øv øv øv

- BØDEKASSEN tog form - men er der ikke lige et par stykker som ikke har skrevet om sæsonen fejltagelser , defekt m.m. og ISÆR IKKE HAR BETALT TIL BØDEKASSEN ?????

- sådan kunne jeg fortsætte , men holder igen , de fleste løb og billeder er beskrevet på hjemmesiden

.ja og så lige :  sep: SE-LØBET sidste dag : Karl -DAS MOTOR - styrter og brækker kravebenet 3 steder , igen ØV ØV ØV

 

vi har haft lidt kørende -  imellem rytterne  -hvem der kunne finde det bedste citat efter en træningstur/løb eller sæsonen , nogle er beskrevet på hjemmeside under BREAKING NEWS andre er bare ikke kommer videre pga  censur :

DAS MOTOR og KLAMPE kunne det være efter deres styrt  var det det første de sagde " HVORDAN SER MIN CYKEL UD .."

så er man hard-core , men vinderen blev dette citat - indtil videre - som kom en aften per mail (måske efter et glas rødvin for meget ..." JEG STÅR I GÆLD TIL JER ... ALT DET I HAR GJORT FOR MIG smiley.gif HVOR MANGE GANGE HAR I IKKE HJULPET MIG MED AT LAPPE CYKEL ? DET ER JER DER HAR GJORT MINE LÅR ER BLEVET SÅ STORE AT JEG SNART IKKE KAN FINDE BUKSER SOM KAN PASSE MIG ...!!

Der er da lige til låget på en blå-gajol pakke , sagt og skrevet af Dampbarnet, som mange troede var en sprinter , men i bedste Jalabert-stil blev omskolet til klubbens bedste bjerg-ged ...

 

Vi har desværre haft mange defekt og punkteringer til løb iår , men rytterne har holdt sammen  og kørt løbet som samlet hold, holdt indtil 10-20 km til løbets afslutning : her er nogle bedre til at spurte og andre er bedre til de lange km til mål med høj hastighed , sådan skal det være.

 Men nogle har ikke været i træning til disse løb (læs tempokørsel, ja det er jo cykelløb og ikke en børnefødselsdag) , mens andre har troet de var stærkere end resten , så alle har lært af det og op på hesten næste år siger jeg bare , TINGENE BLIVER BARE IKKE NEMMERE AF , AT DU GRÆDER OVER DEM -SPILD AF TID OG ENERGI !!  vi må bare lave klare aftaler med hinanden hvad gør vi såfremt det og det sker , det er ment at sige " BARE KØR" , nogle gange skal man lige bide tænderne sammen og spise sig selv et par gange og andre gange skal man lige tænke på at enkelte har ikke trænet så meget og langt  og at det er bedre at sige "KØR" til de andre medlemmer, mens andre har en røv der har trænet 4 gange i ugen og måske 1200 km på en måned ... alt det skal der tages hensyn til ...

 

DER SKAL BARE VÆRE PLADS TIL ALLE og det har vi ikke været gode til især under træningspas . Der skal være plads til HYGGE-HYGGE og plads til at køre cykel .De enkelte skal komme til træning og det er ikke OK at starte i 3-4 grupper på en træingsaften, så der kun står 1-3 mænd tilbage til selve træningstiden, her må der ofres , men selvfølgelig også OK at starte før og derved komme ud på landevejen og få trænet , end at sidde hjemme på sofaen..

 Her er der nok manglet en VEJ-KAPTAJN som lagt en rute , så hygge og cykelløb kan blive til en rigtig god træningstur. Jeg foreslår til næste år , at man aftaler ruter , det kan sagtens være en fællesrute og dem der vil kører længere  fortsætter efter aftale og  på en lang bakke , kan der være en bakkespurt og så vender de forreste straks om og kører ned  til de bageste og trækker dem op , derved undgår de svageste denne elastik-løb og alle får noget ud af træningen.

PÅ lige landevej skal der meget mere samling på feltet , OK at sige" een ned" og de svageste må ikke sidde som sidste eller næstsidste mand.  der skal meget mere Interval-Træning med ind i træningen ...  så sagt med pæne ord om træningen og især løb:                                                                                                                                                                                                                                                               I HAR KØRT CYKEL SOM HOVEDLØSE HØNS !!!!

 

                                                                                                   HUSK -   Vi løfter i flok !!

 

men vi er : ALDRIG FOR FINE TIL COLA , IS, KAFFE OG KAGE !!! og har vel fundet vores ynglings- "is-sted" og især "BAGER" på de helt lange 150-200 km træningsture ; is på Rømø og kage skal selvfølgelig indtages i Ribe ....

 

PÅ især disse lange togter ..har rytterne også lært at nyde / iagttage naturen , ja der er stoppet op og taget billeder og nogle af rytterne er sågar igang med at lave en "KLUBSANG" : " Er du dus med himlens fugle , så ta en tur med Aabenraa Cykel-motion .."

det bliver vildt, måske skal vi i studiet for at indspille denne sang - Hvem ved ...!!??!!

 

Ellers står den nu på ture i weekenden , MBT , fittness de næste mange måneder , men glem nu ikke planlægningen for næste sæson og især ikke aflutningen på Cafe Butler den første fredag i november måned , her er der storbøde til AFBUD !!

 

Og JA det er korrekt at klubben nok har fundet sin første kvindelige medlem og at nogle mænd allerede har set røven af vedkommende op af bakke og JA det er korrekt, at der kommer flere nye ansigter til klubben og JA det er korrekt at nogle har forsøgt at komme på holdet iform af at medbringe en pose penge og JA sådan kan det også lade sig gøre at komme ind i varmen på - så JA de rygter er sande ...

 

SÅ KÆRE RYTTERE - RET KÆDEN UD , HOLM DEN STRAM DE NÆSTE MÅNEDER OG GLÆD JER ALLE TIL SÆSONAFSLUTNING - HER KOMMER DER SIKKERT MANGE RØVERHISTORIER OM ÅRET DER GIK OG HUSK DANKORTET !!

 

PIP FRA FUGL - DET ER JUL ................!!

 

SPORTSDIREKTØREN !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JUli.

.......... OG DER ER SOMMER PÅ VEJ ...................

En lille men stor solrig hilsen fra Frankrig, ja jeg har været her nu i 8 dage og skal være her i små 14 dage endnu, min sportsdirektørkollega XXXXXXXXX (Red. Censur : navn må ikke nævnes) havde brug for min hjælp  ....


Efter vores klubmesterskab i enkeltstart er vores ryttere såsmåt gået på sommerferie med deres familier dog skal nævnes at enkelte snart har været det i 14 dage , da de er blevet set til div ringridninger / polterabend i Åbenrå / Sdr.borg / KbH/Haderslev eller bare en ganske lørdag aften med al for mange rødvinsflasker m.m. , igen siger jeg  : "DEN GÅR BARE IKKE DRENGE !!" tænk Jer om derude - specielt dem som kun har 1-års-kontrakter .....


Der har i foråret været rift og megen snak om vores topryttere - ja dem der har samlet mange point sammen i foråret, om de blev solgt til større hold som mangler ryttere med points til næste sæson KORT OG GODT : De bliver på holdet , de har fler-årige-kontrakter, som kunne brydes med en god pose penge, men vi har besluttet, at satse stort de næste par sæsoner, så de bliver her på holdet BOOM !  Det kan siges, at der kommer nye ryttere til, måske på prøve her efter sommer eller til efteråret - der er ihvertfald et par interessante ryttere i min kikkert ..


Som skrevet,afsluttede vi foråret med et festfyrværkeri af en enkeltstart. Kampen mod uret - Mand mod Mand. Hvem havde det mest elegante tråd ? Hvem kunne fremtvinge de alleryderste fysiske og ikke mindst mentale kræfter ... ? 

Ud fra de Watt-/Output/Puls/km-antal med kmt/snit jeg får ind på min computer hver aften efter endt træning, var de forskellige resultater overhovedet ikke overraskende .. Dampbarnet stod til at vinde , men så klart havde jeg ikke regnet med .. Top 6-ryttere ligger alle pt et sted mellem 3000 og 4000 kørte km , så de mange timer i sadlen skal jo give bonus et eller andet sted ... 

Dampbarnet har været mere end enormt flittig i FW i vinters og meget omhyggelig i den planlagte træning. Hele foråret har han virket mentalt fokuseret og fysisk forberedt (sidste torsdag kørte han alene til Nyborg (165 km) med et snit på 29,8 kmt ...) og tager stadig timer i FW : Cross med Line og Balle/Lår med G.I.JANE ...


Mange sagde , at jeg havde købt lotterisedler med kæmpechancer for store nitter vedr mine køb af nye ryttere , men ingen er vist mere i tvivl om potentialet i Dampbarnet , Klampe og de andre ....  det er jo ikke for sjov jeg har været i denne branche i mange år ....


Det var en fænomeral enkeltstart af alle især af Dampbarnet med over 36 kmt/snit. Mange synes ,at der ikke var den store forskel på ryttere , men tager man en analyse på top 5 ja så er der næsten 2 kmt i forskel ja det er meget , en kommentar til top-5-rytterne :

 No 1 : Stort Tillykke, Dampbarn !!  No 2 :  Abdou :med den voldsomme svingende og til tider ukontrolleret stil fra side til side  (derfor går der vel et par eger i ny og næ...) er du stadig kongen !   Mange kom efter løbet med kommentarer at han havde glemt sin daglige dosis af EPO/Testosteron/Bloddobing, hertil kan jeg kun sige : 


                                                                                  MINE RYTTERE ER RENE !! 


NO 3 : Karl : Das Motor / Veteranen / Tempofænomen , manden med det flydende tråd og en urokkelig overkrop ja simpel elegance .. 13 km var en for kort distance for dig ...... No 4 : Fl Voigt , Har udsving til det håbløse til det fremragende og må vel være det sidste denne gang, med kun 2 sek op til KArl ... No 5 : Klampe : HE´S BACK !!


August kommer de spændende gamle klassikereløb + de nye tiltag  : Alssundløbet / Ravneløbet / Sønderjylland-rundt og SE-Løbet ( nu med 4 mand til start) / Post-Danmark og Solvang og vi er med i alle løb og jeg lover, at vi vil præge dem ....


Med den holdsammensætning vi har, kan vi forvente høj høj synlighed , ikke kun pga vores iøjenfaldende flotte holdtøj, men fordi vi typisk kører offentsivt ("hellere dø i udbrud med skoene på" / "har man ikke prøvet , er det ikke godt nok") . Vi har ryttere til engangsløb / etapeløb/kuperet klassikere og vi har ryttere til hidsige ryk på stigninger / vi kan fyre en heftig spurt af og ryttere som søger de lange "indianerhug" ja alle ryttere med en enorm selvtillig, viljestyrke og mod og de andre hold kan forvente sprudlende ekstravagant angrebsraseri fra km-sten 1 af og de kan roligt pakke en ekstra kuffert med kleenex og kiks , for vi tager alle podiepladser - rup og stup .....


Er dampbarnet så kaptajn og Abdou Løjtnant  efter enkeltstarten ? og hvem er stjener og vandbærer på holdet ? er jeg blevet spurgt og det er det samme som før , alle kender pladserne på holdet dvs Abdou er stadig Kaptajn i alle løb , kan være vi stiller med 2 kaptajner til et løb, men Dampbarnet er ret ny i dette game og har meget at lære endnu ...Tilslut vil jeg lige sige som een af mine ryttere plejer at sige : 

                   HUSK AT NYDE NATUREN - når I nu er midt i den - kig til venstre og højre en gang imellem og ikke 

kun på røven foran .... 


                                                                        GOD SOMMER ! 


Maj : 

VI ER ET CYKELHOLD !!!   Hold da op - vi er bare blevet et cykelhold iår og TAK for det alle mand....


Cykelglæden lyser ud af øjnene af vores ryttere og der kommer nærmest blod ud af neglene til træning  og med de positive tilbagemeldelser/informationer jeg får hele tiden af rytterne (og deres koner/elskerinder) - ja det er bare helt fantastisk... DET KAN KUN BLIVE ET GODT ÅR !! 


Netop idag den 09.05. har vi fået sidste mand (Klampe) skadesfri, også DAS MOTOR (Karl , rygproblemer) og 

Abdou og FL Voigt (maveproblemer) er meldt klar. Desuden har der været en del problemer med div cykler , her har vi været forbi "mirakelmanden i Hjordkær" , så de skulle også være toptunet igen .

Klampe bliver imorgen aften testet i 3 stive timer til en gang spinning i FW (et spørgsmål om tilbagebetaling af forsikringspenge til klubkassen). Der er ellers penge nok i kassen ifølge kasseren og der er nye sponsorer på vej , ja vi gør sådan et godt indtryk,  at både ryttere og nye sponsorer står i kø for at være "med på holdet" , men jeg har foreløbing sagt nej tak , men der er allerede kommet nyt sæt tøj (sidste år kom det først i august husker I vel...)og der kommer også som noget nyt iår ,nye langærmet trøjer og veste til hver enkelte rytter. 

Det kunne være, at der kom en kvinde på holdet - bare sådan på prøve, det kunne jo være at de sidste (læs navnet BENT x 3 , så også ville komme til træning ....) men KVINDE MIN skal bare være af en speciel støbning for at komme på holdet og ikke mindst høre på de mange vittigheder , som helt sikkert er under bæltestedet ...men der arbejdes på sagen.


Løb : der har været 5 store løb indtil dato : 

- Motorvejsløbet i Sønderborg har vi været inde på , men hvilken holdkørsel ...

- "En forårsdag i THY" , igen iår lavede Abdou et stort resultat , hvor vi fik point med hjem - rart 

- HARZEN : : Helt igennem fantastisk træningstur , 300 km i 25 grader , der blev kørt op , fuld fart ned, Hygget ja MUNKEBJERG / KIDDESVEJ kom bare an på søndag .... , mandehørm og meget mere - 2013 wir kommen wieder..

- Toftlundløbet : Desværre ingen deltagelse pga sygdom og dårligt vejr 

- Næsløbet : vi stillede med de pt 5 stærkeste ryttere og endelig kunne vi kører et flot flot holdkørsel , der skulle komme 3 mand i mål for at få en officiel tid og vi kom i mål på de knap 128 bakkede-km med et snit på 28,8 kmt - forrygende Jungs , IGEN IGEN viser det bare at "hovedet-under-armen-løb" hvor hver især kører deres eget løb ,ikke er sagen , man kommer bare hurtigere i mål med et godt holdkørsel og er faktisk ikke så træt bagefter - VI ER BLEVET ET TEAM ! VILDT GODT GÅET !!

Grejdalsløbet : ja vi stiller med 8 mand på 70- eller 130 kmruten og det bliver stort. Et løb som vi nok kommer til at "miste" et par stykker undervejs , men vi er seedet og har fået en god starttid , så div. tunge ryttere kan altid falde bagud og kører med andre teams ... men mod ikke HArzen-turen hjælper mange med at komme op ad de mange små bakker i og omkring Vejle ??


Allerede nu har jeg forlænget med Klampe (2014) og BJERGGEDEN/DAMPBARNET (red. 2015) . Jeg forventer meget af den unge rytter, nu har han fået ny cykel efter styrtet , ja bare vent til I forskellige ser hans hjulsæt ... Bjerggeden har overrasket mange (ikke mig...) . Jeg så en guldfugl og den er slet ikke færdigpoleret endnu, bare de positive takter under vinterens træning (mave- lårtræning var måske liiiige i overkanten) og særdeles Harzen-turen hvor han viste hvorfor han kaldes BJERGGED - WELTKLASSE !! 


Af de andre ryttere : Abdou viser tænder og vil have et andet hjulsæt , et blankt nej er der kommet herfra og KONGEN har så tænkt sig lidt om : siger ja til Kirsten den 19. maj , holder fest og tror at svogeren fra Mols så tænker på ham ....  Tordenfuss - ja han tror stadig, at han kan vinde tour de France hvis bare han havde været 10 år yngre , jeg siger bare : TRO FLYTTER BJERGE .... men kontrakten bliver nok forlænget med et par år , da - også - han er kommet med en pose penge ... Glassurdrengene : ja det er som en anden Jesper Skibby , de spreder glæde på holdet , ja de hører bare på holdet, skal være plads til dem .... Das Motor alias Karl , ham vel vi gerne forlænge med , har fået sin anden ungdom , men vi mister ham - måske - til anden side , men vi vil kæmpe for at beholde ham (red kontrakt udløber iår) men har netop fået en 5 års kontraktforlængelse , men tygger som sagt på den .... 

2 x fl , ja de er squ lidt tunge i det  , men de skal altså til at vise resultater .... 3 x Bent (hvem er det ??? ) , ikke meget vi har set til dem , men når vejret bliver +18 grader og vindstille, så dukker de vel op ??  

Har jeg glemt nogen ? tror det ikke , ellers er det bare at sige : Hold det gode humør oppe og især den gode holdkørsel , både til træning og til løb OG GLEM IKKE : HYGGE  !! der skal også være tid til hygge !! 


men glem nu ikke : det skal gøre NAS engang imellem , før det giver power (diamanter) i benene ....


hepper på Jer alle : GRUPPO Aabenraa Cykelmotion  !! 

FEBRUAR:

Sidste sæson havde vi alle uheldene, en meget trist sæson, som bare skulle overståes tilsidst. Det gik ikke som forventet . Vi kørte lidt med i nogle udbrud her og der , men følte at vi bare var fyld. Skamsat når der kom et par store bakker. I år har rytterne lovet mig ,at de vil sidde med oppe foran, der hvor det er sjovt og føle at de gør et godt stykke arbejde. Vi vil præge løbene , gå efter en topplacering hver gang - ja alt tegner lyst  !!

Vi er ikke til "økonomisk doping dvs lever over evner - vi har styr på økonomien, og har endnu råd til at købe 1-2 ryttere til kommende sæson selvom vi pt er 25 % flere på holdet end sidste år.. 

Selv med vores "madpakke-budget"  skal vi ikke kæmpe om overlevelse, men om points og placeringerne og køre så mange løb som muligt. Vi skal tage tyren ved hornene og begive os ud i lange og vedholdende udbrud, Vise at vi ihvertfald ikke giver op , selvom det skulle komme til at se svært ud ...

Jeg forventer meget af mine 4 nykøbte ryttere, isæt af "KLAMPE" og "Bjerggeden" , som har trænet rigtig hårdt i de mørke aftenstimer i spinningslokalet , og så bliver det sjovt at se hvad de andre 2 jokere (Brian og Bent S) kan ..

Af ryttere fra sidste år skiller de to gamle sig ud ; Karl : ser fit ud, men han har også altid sat en ære i at møde til første træning i meget god form .. og "Bent Snak" ser - læs høres - til at være i god form, utroligt at han på dette tidlige tidspunkt har luft til en god lang kommentar , når der køres på en 4,5 - 5 på Louise´s skala .. det tyder godt


Abdou har jeg fulgt meget meget tæt i sidste par måneder,især for frygt af dumme fejl vedr Whereabouts, det er jo vores dyre stjernerytter, så jeg passer på ham og checker al det vores madelskende rytter putter ind i munden , her kan jeg 100 % sige, at han ikke får noget forgiftet kød i mavsen. Han har tabt sig meget, stoppet med at ryge og han overholder alle mine planer til punkt og prikke, ja han er endnu en anelse forud ...Jeg har i vinteren set hvor målrettet han er og alt peger frem mod at kunne leverer en fremragende indsats allerede fra første løb (Motorvejsløbet) 


Jeg har set, at der næsten altid er min 4-5 af vores ryttere tilstede til hver spinningstime , hvilke må siges at være

positivt iforhold til sidste år træning.. de sidste par dage kan vi være oppe på 7-8 stykker , er det mod fordi det er sidst i februar måned og kun 2-3 uger til sæsonstart , at folk går i panik pga dårlig form, jeg tror og håber det ikke, tror vi har en meget meget god grundtræning til at få luft i snotnæsen igen ...


Hvilken god træningsaften - torsdag den 23.02. i Fittness Worlds spinningslokale ....- dejligt at se vores ryttere på webcam og få en god snak med nogle af dem efter træningen....9 mand stærke , på rad og række´:  3 og 3 og hvem sad i midten :  KONGEN ABDOU. !! (og selvfølgelig får han 1. præmien - husk at dele..) De to gamle foran sammen med nykøbte Bent , ved siden af Palle sad de 2 stærke hjælperyttere : 2 x FL og bagved de 3 vandbærere , bedre kunne det næsten ikke være ... Vores unge håb : "Klampe" , manglede ; han var dog i træningslokalet , han pumpede jern - selvfølgelig omgivet af smukke piger...Efter 4 dage i træk i spinningslokalet sidste uge , var der een der nakkede Klampes sko torsdag aften , hertil kan jeg kun sige : havde "klampe" gjort lidt mere ud af træningerne og svedt som de andre , havde han også haft sure / lugtende sko som ingen ville tage ...... nej vi skal huske at passe på vores unge medaljehåb, vi skal træne mere mentalt med talenterne , det du´r ikke at de træner et par timer hver dag, ind i deres et-værelses og så leve af havregrød - de skal hærdes på den gode måde og være forberedt til det barske liv, der venter truende ensomsom - iskyggen af stjernerne på holdet....


Glæder mig til marts på landevejen og selvfølgelig kommer der også lige et par ord fra mig i marts igen ...

JANUAR:

2012-sæsonen er startet i spinningslokalet og med MTB i skoven - ordet VINTER-HI  findes bestemt ikke i Team Flække´s ordbog......

Vore ryttere er godt igang med vægtstangen og mange maveøvelser (mine ryttere må gerne have en god SIXPACK, når de går, som en anden strandløve på Sønderstrand til sommer ...)og især ses de meget i spinningslokalet, godt hjulpet af vores 2 yndlingsspinninginstruktørsøstre (langt ord hva´? ): Didde og Louise. Der er allerede god sammenhold og positiv stemning på holdet , er der een der "sidder lidt for megen på hjul" og ikke rigtig har belastning på , bliver dette med det samme bemærket og gode kommentarer falder tørt -  især fra herr Grauholm...


Vi har forlænget alle vore kontrakter fra sidste år, og sidst i efteråret 2011 har vi købt en ung rytter - RONNI SCHMIDT - som vi forventer meget af , denne fanden ivoldske ungdommelige energi har vi brug for på holdet og går selvfølgelig efter ungdomstrøjen i de store løb i sæson 2012....

Vi har også snøren ude efter yderligere 2-3 ryttere, den ene af dem bliver nok til en rigtig "bjergged" , da holdet mangler een til at trække, når det går opad... ja vore ryttere er jo  - som I kan se på dem lige nu - gode til indkørsel pga deres vægt...ialt påregnes der med at vi kommer op på 10-12 rytterere i denne sæson -                          OHNE SATZ - OHNE GEWINN ....

 

Nyt tøj er snart iordre og på vej ......

 

Der er købt nye cykler til vore 2 håb - Palle ABDOU  - og til den uheldige  "FL Voigt".,,,

 

 Til "DER ALTE KARL- DAS MOTOR ! " har vi som belønning for de mange mange træningskm 2011 ,købt nyt styr og hjelm ....ja BENT HOLM : det får man ,når man runder de 5000 km i August-måned ... resten af vore ryttere får nye dæk og måske slanger .......


Jeg tror, at 2012 bliver en rigtig stor sæson for os i år , vi havde et par mindre opstartsproblemer sidste år , men har næsten allerede nu, planlagt hvilke løb de forskellige ryttere skal "toppe" dvs have min. top-10 placeringer i ...Jeg går ud fra, at der på holdet køres Sammenlagt km iår : > 40.000 km - SÅ KOM IGANG !!!!!!


og ja ,                                JEG VIL SE BLOD / SVED / TÅRER OG MASSER AF VILJE !!!!!

 
Panel title

© 2018 Team Flække

Antal besøg: 22671

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,4057829380035sekunder