Flakhaven-Ballerup - Flakhavens bonus klub

Flakhaven har nu oprettet en forening med følgende formål: ”Foreningen Til Opretholdelse Af Flakhavens Kommende Arrangementer”. Av, den er vist alt for svær at huske!! Vi har derfor valgt den nemmere titel – men med samme formålsparagraf:  ”FLAKHAVENS BONUS KLUB”

 

Lørdag 9. august 2014 holdt vi på Flakhaven den årlige ”Flakhavens sommer vejfest”. Det var 11. år i træk og endnu engang blev det en herlig vejfest.

 

Formålet med årets 2 ”Vej-kom-sammen fester” (jul og sommer) er i sin enkelthed at ”Flakboerne” mødes og derved får snakket om hvad som helst og ligeledes får afleveret en hel del røverhistorier.

 

På sommer vejfesten 2014 vedtog vi - af praktiske grunde - at ændre en smule på tilmeldingsproceduren for nedenstående 2 arrangementer:

 

Jul (et par timer om eftermiddagen). Mens vi står i kulden og ønsker hinanden god jul indtager vi den varme gløgg, de lune æbleskiver samt andet vådt og tørt. 

Sommerfest (altid 2. lørdag i august) fra kl. 14.00 til ”sidste mand lukker og slukker”. Vi nyder i det opstillede telt den medbragte kaffe/the og deler de medbragte kager. Forskellige lege bliver gennemført, præmier for disse udleveret og aftenen forløber som alle de tidligere år: Grillen bliver startet, den medbragte mad og drikkelse indtages, røverhistorierne tager til i omfang og styrke, og ved midnatstid (eller senere) bliver de sidste lys pustet ud.

 

Ca. en måned før hvert arrangement vil festkommiteen udsende en specificeret ”invitation”.

 

Den nye tilmeldingsprocedure er, at det fremover koster DKK 100,- at deltage i de 2 arrangementer (jul og sommer) og dette beløb dækker alle de personer der bor på matrikelgrunden. Dette beløb (DKK 100,-) betyder at man dermed er medlem af ”FLAKHAVENS BONUS KLUB”  J

 

Set fra et økonomisk synspunkt er det jo bare alle tiders at være medlem i ”FLAKHAVENS BONUS KLUB”. For til orientering er prisen for deltagelse af IKKE medlemmer nemlig DKK 20,- for hver voksen og DKK 10,- for hvert barn, vel at mærke i hvert af de arrangementer man vælger at komme til.

 

Seneste tilmelding til ”FLAKHAVENS BONUS KLUB”  er 1. november men naturligvis meget gerne tidligere J Tilmeldingen gøres i sin enkelthed ved, at man blot afleverer DKK 100,- til kassereren Flemming, Flakhaven 12.

Man kan også skrive til webmaster som vil sørge for kontakt til festkomiteen. 

Den valgte festkomite vil arrangerer jul og sommerfesterne.

 

Hjemmeside.

Hvis I ikke er klar over det, har Dick (Flakhaven 9) kreeret vor egen hjemmeside og Dick er ligeledes vor webmaster. På vor hjemmeside ligger bl.a. fotos af vore arrangementer og andre praktiske ting, f.eks. Flaghejsning. Den skarpsindige Flakboer har nemlig set at der i flagstængerne i nr. 5 + 9 + 12 + 19 flages på de ”mærkeligste” datoer. Det er såmænd fordi en Flakboer netop den dag har fødselsdag, altså en Flakboer der har givet tilladelse til at der må flages for ham/hende. Alle ”Flakboere” kan give denne flagtilladelse ved at gå ind på Flakhavens hjemmeside: http://www.freewebsite-service.com/Flakhaven-Ballerup/forside.php og sende de nødvendige oplysninger til webmasteren.

 

Til jer der allerede har givet flagtilladelse, gider I tjekke på hjemmesiden, om fødselsdatoerne er korrekte?

 På gensyn - og forhåbentlig velkommen i ”FLAKHAVENS BONUS KLUB”

Festkomiteen

 

 

 

 

 

 

   
 
Panel title
Antal besøg: 5983

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,62114191055298sekunder