FlamerZ - Den Røde Løber

YEAR..Dette er siden Hvor vi Bedømmer Kendtes Tøj på den Røde Løber!!

 

 

Rødt på den Røde Løber?

4c29cb501109d29062010.jpg

Denne Kjole For: hjerte.pnghjerte.pnghjerte.png Tre Hjerter.

 

Kjolen er Rigtig fin, Og det der giver den et ekstra "PLING" Er den Store Sløjfe der sidder på kjolen. Men den for kun tre hjerter fordi den ikke er helt perfekt, Pga. Den sidder forkert oppe ved Barmen, og der Kunne den altså godt Sidde Bedere!

 

Pinkie Dinkie?

4c29ccf4b60ec29062010.jpg

Denne Kjole For hjerte.pnghjerte.pnghjerte.pnghjerte.png Fire Hjerter!

 

Alle Elsker Katy Perry! Og derfor Syns vi det er Super Sødt At hun har en Fin Lyserød Kjole på, Den Fremhæver Hendes Læber og negle! Og det er Super Dejligt At Man Kan ligne en priinsesse på alle Mulige måder. Kjolen For ikke 5 hjerter fordi den lige mangler Det sidste "PLING"! Hvis den måske så anderledes ud ved barmen Ville Den helt klart få 5 Hjerter!

 

4c6e8aae8557a20082010.jpg

Denne kjole for hjerte.pnghjerte.pnghjerte.pnghjerte.pnghjerte.png fem hjerter

så er der dømt "Miley cyrus Feber" Hendes kjole er super sej! Den har fået 5 hjerter fordi den er så Prinsesse agtig, Os på Redakitonen "FlamerZ" Elsker Prinsesser og prinsesse kjoler, Derfor ér det super fedt at Miley cyrus har valgt en Prinsesse kjole og "Prinsesse Hår" Hvis i selv har et billede af jer hvor i har en prinsesse kjole på så send billedet til brun-o@sol.dk og skriv dit navn, alder , Model Navn på Gsm + et billede af dig, så kan du måske vinde en gave på Gosupermodel. Du skal self have gosupermodel for at kunne vinde, Så hvis du ikke har gosupermodel kan du desværre ikke være med i konkurencen.

 
Panel title

© 2018 flamerz

Antal besøg: 959

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,62215781211853sekunder