Foreningen Frie Fugle - Dansk Cykel Safari
Denne underside vedligeholdes ikke mere

Foreningen Frie Fugle har 27/2-2020 fået en mere moderne hjemmeside blandt andet af hensyn til alle de gæster, som bruger mobiltelefoner eller tablets.

Det er derfor en god idé at hente filer, som man måske senere har brug inden denne underside om et par måneder lukkes helt.

Se vores nye hjemmeside www.friefugle.dk
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dansk Cykel Safari

Få flere oplysninger ved at bruge følgende link:     Dansk Cykel Safari 


  • En tur med Dansk Cykel Safari fører ofte til steder, der ellers kan være svære at komme til. I særlig grad opsøger vi naturoplevelser, herunder nationalparker og undervejs besøges økologiske gårde m.v. Turene har tit karakter af opdagelsesrejser, og deltagerne plejer ikke at kede sig undervejs!

  • Du kan også få inspiration og hjælp til din egen cykelferie ved at købe en turpakke (P1-P15). Herved får du knowhow i form af cykelkort, beskrivelser af cykelruter, fordelagtige overnatninger og praktiske råd. Hvis du ønsker at skrive et program for alle turene ud, så brug denne pdf-fil med Dansk Cykel Safaris program.

  • Vi kan tilmed booke en seng på klostre og hoteller. Vi arrangerer også ture for selvorganiserede grupper og hjælper langturscyklister gennem Europa´s cykelruter.web: www.friefugle.dk/safari eller  www.cykelsafari.dk
Foreningen Frie Fugle  
Nordre Fasanvej 199, 1. th.
DK-2000 Frederiksberg
Tlf.:+45 33 11 11 75   
mail: forening@friefugle.dk
Bank: Fælleskassen: Reg.: 8411 Kontonr.: 4094039   
CVR:: 29268843      

 
Panel title
Antal besøg: 132027

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.11502695083618sekunder