forever thin - Kedelig hud

I det du sulter dig, får kroppen selvfølgelig ikke den ernæring den har brug for, og langsomt bliver ens hud så mere og mere kedelig. 

Plej din hud jævnligt, med masser af creme, så bliver den ihvertfald en smule mere attraktiv at se på. 

Et godt råd fra mig vil være, at hver morgen når du står op, og når du går i seng, så smør dit ansigt ind i noget intensiv creme! 

Evt. lige smør hele din krop ind hver dag, så får den heller ikke så meget af det kedelige skær. 

 

Cremer jeg vil anbefale:

 

Marselisborg creme - Den virker utrolig godt! Men den er lidt fedtet, så man føler sig lidt klam et par minutter efter man har smurt sig ind!

 

Matas natur's 24h creme - Brug den kun i hovedet. Den fugtiver huden rigtig godt, og man skal bruge utrolig lidt af den for at smøre ansigtet ind, den kan holde i lang tid!

 

Matas creme - Ja, den klassiske matas creme, i den blå dåse. Den er ret fedtet, men den virker virkelig! Den bør du også kun benytte i ansigtet. Den skal man også bruge utrolig lidt af, så det er ikke helt dårligt!

 

Granatæble bodylotion, fra matas - Den skal man bruge en del af, men den er ikke specielt dyr, så det er til at overkomme! Man får en pæn hud, og desuden, så kommer man til at dufte fantastisk! 

 

Plaisir body lotion - Den er en smule dyr, men galt er det ikke. Den virker utrolig godt! Og på pakken reklamere de med den opstrammer, så den hjælper nok en hel del til man ikke får de klamme strækmærker! Og så dufter den altså også ret godt!

 

 

Det er sådan lige de cremer jeg umiddelbart bruger, desuden bruger jeg også the body shops moringa bodybutter, og miss by miss sixty

 
Panel title
Antal besøg: 150

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36551594734192sekunder