Fortunasverden - Lidt om mig

Jeg har inden for de sidste par år, fået øjnene op for mine kreative evner.  Jeg laver alt lige fra at male, tage billeder, sy, lave smykker, til at sætte gamle ting i stand og give dem nyt liv. 

Jeg har derfor valgt, at jeg vil dele noget af det med jer derude, så I selv måske kan få ideer til at komme i gang. Det at være kreativ er noget, som gør mig i godt humør, jeg elsker at bruge mine hænder til noget og jeg synes at processen med at få fremstillet noget nyt, som jeg har brugt mine hænder til at fremstille, er vildt spændende. 

Jeg kan godt lide at søge inspiration på nettet, når jeg skal male, jeg finder et billede jeg godt kan lide og maler så noget lignende, men sætter mit helt eget præg på det. Jeg forsøger så vidt det er mig muligt at få bl.a de dyr jeg maler på mine malerier til at få en slags personlighed, som tiltaler mig.

Jeg er blevet grebet af at male børnemotiver, jeg synes det er sjovt at male især dyr.  Selv om det er tydeligt at dyrene ikke er levende forsøger jeg alligevel at give dem, hver især deres eget personlige udtryk – de kan se både betuttede eller fjollede ud.

Jeg forsøger også lidt at fotografere ind imellem, jeg har dog ikke købt noget vildt udstyr til min lille hobby, men har bare et lille Canon IXUS 85IS kamera – for det er nemt for mig at have med. Derved får jeg lettere og oftere taget nogle billeder  : )

Jeg håber, at I vil få glæde af hjemmesiden og komme med kommentarer til de forskellige malerier, billeder og andre ting der vil komme til at være her.

 

 

 

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 10634

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33025908470154sekunder