Fragile - Krusseduller 2012
Seneste Nyheder
Foto-Galleri
Tegninger
Aug
26
2012

Lad solen skinne på vores vej

Solen skinner (godtnok bag de tunge regnskyer), det er søndag, min opvask står i opvaskemaskinen og lige nu har jeg det egentlig helt godt ;)
Jeg er træt af h til men humøret er fint. I morgen skal jeg til ridefys, tirsdag ud til dejlige Linette hjerte.png og møde hendes lillesøster for første gang også. Det skal nok blive spændene.

Tog hen og besøgte min Farfar fra 11 til 13 idag. Hyggeligt og nogle gode snakke i forhold til hvordan de ellers kun går om død og ødelæggelse ;) emnet kunne ikke helt undgåes, men det fyldte en del mindre end det plejer. Et andet emne der kom ind : kæreste.
Om jeg har en kæreste? Næææ det har jeg ikke som sådan.
Om der er nogle fyre i kikkerten? Nej og det skal du som nok heller ikke regne med at der gør - de fyre siger mig ikke rigtig noget du.
Nå, Jamen der hvor jeg er flyttet hen står der nogle meget kønne unge piger i skranken, dem nyder jeg da at kigge lidt til, griner han. Jeg kan sagtens følge dig, det kender jeg! Det er altid godt med en køn pige at kigge på.
Stilhed tongue.gif
Det kender du? Nej forhåbentlig ikke, men du kan nok sætte dig ind i det. Du er næppe gået hen og blevet lesb.. lesbie..?
Lesbisk? Nå så det mener du ikke (akavet grinen)
Nej - det er du sku for klog til!

- Av godaw! Hvad svarer man så? Jeg ER jo lesbisk! Lod emnet ligge - men jeg kan jo ikke - og jeg VIL ikke blive ved at undgå det og ikke kunne fortælle om mine følelser?! SUK. Jeg vil jo heller ikke give min gamle farfar på 84 år og efter den gamle skole et hjertestop! Nå ja - det giver vel sig selv ern dag. Men for pokker - jeg hader når folk ikke ved det og taler "grimt" eller gør grin med homoseksualitet. For klog?! Ahr kunne have skældt ham hædder og ære ud altså. Men han ved vel ikke bedre? What to do?

Linette og jeg ser hinanden et sted mellem 1-2 gange i ugen. Vi er ikke sammen - men jeg er faldet totalt for hende. Hun er lidt usikker på hvorvidt hun vil indgå i et forhold. Men vi har danset, sunget, tumlet, holdt i hånd, ligget sammen, nusset, kysset og sovet ved siden af hinanden arm i arm. *mmm suk* Glæder mig til at se hendes smil, grine og synge med hende, holde om hende, mærke hendes varme, dufte hende, bare at være sammen med hende.

Drømme, drømme smiley.gif

Stupidly in love ! tongue.gif - And i can't help it. ;)

Dear Angels - watch ower me - 'cause i'm in love
-Fragile

Aug
8
2012

Dagen derpå

Havde en skøn aften igår. Idag har så været fyldt med forvirring, tvivl, humørsvingninger osv. Hvorfor er jeg så forvirret. Går det for stærkt? Er jeg for frembrusende? siger jeg for lidt? For meget? Gør jeg noget forkert? Bekymrer jeg mig for meget? Kan hun li mig? Hvorfor kan jeg ikke få hende ud af mit hovede? ÅH CHRIST HJÆLP ALTSÅ!

Og så siger jeg til mig selv - TAG det HELT roligt. Det var første date - det tager tid. Hvorefter den lille utålmodige djævel dukker op - for hun er da bare fantastisk! og så kommer tvivlen - og heeelt roligt - og utålmodig - og tvivl og helt rolig osv osv...

Har aset rundt idag for at holde mig beskæftiget - og alligevel har jeg ikke haft andet i tankerne. Humøret har simpelthen kørt op og ned - Glad det ene øjeblik - måske det lykkes? Trist - hvad hvis det ikke gør? Bange - for at blive såret. Forvirret og rundt på gulvet.

Jeg giver op! Nej jeg gør ikke - jo... nej! ARGH!

måske jeg bare skulle gå i seng?

Jeg beder mine skytsengle tage sig af mig og hjælpe mig den rigtige vej - og beder til at det er kærlighed mellem Linette og jeg. For hun er sgu fantastisk! SUK...

sov godt

Aug
7
2012

Første date

Så blev det endelig tirsdag! Ih jeg har sommerfugle i maven og tiden snøvler sig frem. Hvorfor? Jeg har en date med en sød pige der hedder Linette. Vi har snakket rigtig meget sammen over Skype og på girlfriend.dk - og lige fra start haft en god kemi - så NU er det tid til at se om det også holder IRL. UHA! :D:D
Fredag og Lørdag var egentlig de oprindelige dage vi havde en aftale - men ingen af os havde tålmodigheden til at vente - så vi rykkede lige tirsdag med ind i planlægningen ;) Ønsk mig held og lykke - hun er sgu en sød tøs og vil virkelig håbe vi klikker lige så godt i virkeligheden som på Skype mm.!

Ja ja - så nu kan jeg gå og trippe til 15.30 hvor jeg endelig kan køre imod Rødekro :D

Indtil da går tiden på oprydning og at gøre mig klar - vil lige smutte i bad og sådan. Og selvom jeg normalt ikke har de store problemer med at finde ud af hvad jeg skal have på - så kører noget så overfladisk som hvilket tøj jeg skal tage på rundt og rundt og rundt i hovedet på mig xD
SUK - hvis det er sådan inden en date giver sætningen om at forelskelse er en mild form for sindsyge pludselig mening ;) haha...

Anyway - musiken kører, jeg synger og danser og vil nu se at komme videre :D

Hav en god dag folkens!

Love
- Fragile / Elisabeth

July
30
2012

ny lejlighed - nyt liv

April blev til maj, til juni til juli - næsten august. Meget er sket, at skrive nu er et must ;)

Jeg har fået lejlighed på Christiansro inde i Gråsten - et bosted der tilhører socialpsykiatrien. 2 værelser (stue og soveværelse) et thekøkken og badeværelse. En lille killing er der også kommet til - Nala hedder hun.
Højskolen - siger lidt sig selv - er slut og et nyt kappitel startet. Jeg er sygemeldt og på kontanthjælp.

Mht vægten, sagde den 51,8 i morges :D det går den rigtige vej smiley.gif wehuu. Har købt en powerhoop og er begyndt at løbe lidt igen - igår og i forgårs. Jeg skal have købt nye løbesko for jeg får ondt i knæene af de gamle der ikke længere affjedrer. men det skal jeg nok få fat i når lejlighed og pengepung er til det.

Jeg må smutte igen

Kram
Fragile

April
14
2012

I guder - alt for længe siden

Tja - jeg må konstatere at højskolen må have optaget al min tid og energi, for det er da godtnok længe siden jeg har fået skrevet.

 

Jeg nyder at være i et kreativt miljø 24-7. Får lært en masse og ikke mindst lavet en masse. Alt fra kaffevarmer til kjoler over små prøver i broderi. En rigtig nørd-anstalt så at sige ;)

 

Udover alt det kreative jeg får lært er jeg blevet lidt bedre til at omgåes mange mennesker. Jeg har stadig svært ved det, men hvert lille skridt i den rigtige retning bør vel fejres?

Jeg møder i hvert fald en masse mennesker heroppe, nogle mere rare end andre. Sådan er verden jo.

Marianne, som også er min beklædningslærer, er blevet en rigtig god veninde. Vi ligesom bare "klikker" rigtig godt.

Det er ingen hemmelighed at jeg virkelig savner at have dyr omkring mig heroppe, så Marianne inviterede mig ud og besøge hende forleden. Hun har gud ved hvor mange katte, en hund og en masse køer. Fantastisk at få lov at være omkring dyr og samtidig et menneske man synes om.

Jeg har mine kampe mht. Marianne. Jeg holder virkelig af hende og det er gensidigt. Lidt som mor-datter og samtidig veninde. Jeg er bare virkelig bange for at historien fra Jesper vil gentage sig. Jeg tror ikke jeg ville kunne bære hvis det skete igen. Jeg har stadig drømme der hjemsøger min nat om det, og der går ikke én dag uden at han dukker op i mine tanker og jeg bliver lige ked af det hver gang. Rigtig ked af det - og samtidig vred. Ikke pga. hans beslutning, der selvfølgelig gør virkelig ondt, men pga hans måde at håndtere det på.

Åh læg det nu bag dig Elisabeth. Jeg prøver virkelig, men han fylder bare enormt meget i mine følelser. LÆG DET NU BAG DIG!

 

Jeg har købt et sæt tarotkort. Nej, jeg er ikke blevet helt vanvittig - ikke mere end jeg var i forvejen i hvert fald. Jeg har altid godt kunne lide tanken om magi og ånder, spøgelser og engle, mere mellem himmel og jord kort sagt. Anyway, jeg har altså købt det her kortsæt. Jeg er begyndt at forsøge at tolke oplæggene - og det går egentlig godt synes jeg - selvom der er meget at lære endnu og mine tolkninger ikke er helt præcise synes jeg de rammer godt. Jeg er blevet overrasket over hvad de har varslet som rent faktisk er gået i opfyldelse. Hvordan det virker kan jeg ikke forklare, men jeg tror det virker. Det er i orden hvis du er skeptisk og synes at det er da for underligt, men jeg holder fast i min overbevisning. Selvom jeg kan synes det er underligt og ikke kan forklare hvad det er der sker.

På en måde er der noget trykt i det - og det føles rigtigt.

 

Jeg vil smutte nu - jeg har nogle ting jeg skal nå - og et værelse der burde blive ryddet op. Eller nok nærmere prøve at finde værelset igen under alt rodet. Når ugens kreativitet er igang er oprydning nok det sidste man foretager sig. Hvilken resulterer i weekendoprydning og vaskning af tøj ;)

 

God weekend folkens!

Kram

Fragile

 

Jan
15
2012

I morgen er dagen!

Jeg har brugt dagen på at pakke og gøre klar til i morgen. For i morgen TAGER JEG PÅ HØJSKOLE! =)

Tror efterhånden jeg har pakket det halve af verden i mine tasker, haha. Har haft en melodi fra an tegneserie der hedder Valhalla på hjernen hele dagen imens jeg har pakket. Har lagt den ind under videoerne, Tjalfe, Røskva og Quarks fløjtesang.

 

Jeg havde egentlig planlagt at jeg ville skrive noget mere dybt her til aften, men jeg er simpelthen så træt.

 

Vil lytte til melodien imens jeg laver dagen 3x3 gode ting der er sket/gjort/følt idag.

 

Sov godt

- Fragile

Jan
6
2012

En dag i behandlingens tegn

Er lige kommet hjem fra to samtaler ude på Augustenborg Ungdompsykiatrisk Ambulatorie. I guder jeg er træt - samtaler fra kl 10.30 til 13.00.

Der skulle aftales videre forløb og hvordan kontakten skal være nu hvor jeg tager på højskole. Selvfølgelig blev der også snakket en masse andet. Men helt ærligt så tror jeg min hjerne har lagt sig til at få en velfortjent middagslur, for kan som sædvanligt ikke huske detaljer fra samtalen.

Bagefter skulle jeg tale med Verginia, som er læge derude. Jeg skal trappes ned på den antidepressiva jeg får nu, Fluoxetin, da jeg ingen virkning har haft overhovedet det 1½ år jeg har taget det. Bliver i stedet trappet op i noget nyt antidepressivt medicin, som jeg selvfølgelig ikke kan huske navnet på... Et eller andet med Tar.. Tax.. tarx... never mind.

Seroquel skal jeg fortsat tage om aftenen.

Jeg fik også besked på at jeg skal gå en tur hver morgen efter jeg er stået op - det må jeg jo så gøre.

 

Jeg synes jeg klarede det ok til samtalerne, normalt kan jeg slet ikke få et ord frem, og hvis det endelig lykkes taler jeg dem efter munden, selvom jeg mener og føler det modsatte af hvad de siger.

Havde den samme kvalme og angstanfald inden jeg skulle til samtalen som jeg plejer, men fik faktisk sagt min egen mening, trods at den stridder imod mine forældres, en gang eller to. Det er da et skridt frem. Det tror jeg jeg vil klappe mig selv lidt på skulderen for.

 

Resten af dagen har jeg planlagt at skulle slappe af - jeg føler mig gennembanket med et trykluftsbor indeni... Det er utroligt så meget energi det kræver for mig at have de samtaler, er altid helt brak bagefter.

 

Guitar, lydbog og strikketøj - LÆNGE LEVE HURRA!

 

- Fragile

Jan
5
2012

I'll be there for you

Dagens projekt har været at øve guitarspillet til sangen "I'll be there for you" fra "The Rembrandts", som de fleste kender fra serien "Friends".

Er du så færdig det går stærkt mand! Men det skal nok komme.

Jeg har lagt en lille video af hvor langt jeg er nået her til aften. Bær over med mig, er trods alt kun startet med at øve den idag.

 

Nu vil jeg få lavet mine øvelser og så i seng.

 

Sov godt

 

-Fragile

Jan
5
2012

Så er julebillederne der

Kære allesammen,

 

først og fremmest rigtig godt nytår!

Som lovet har jeg lagt nogle billeder ind af nogle af de julegaver jeg har lavet til min familie. Jeg har desværre ikke billeder af dem alle sammen, men mon ikke det går. Det har været en fornøjelse at lave julegaverne selv i år. Alle på nær 3 ud af 12 i familien fik hjemmelavede gaver. Jeg elsker at give gaver, og det at jeg selv havde lavet dem gjorde det endnu sjovere. Og alle blev glade, både modtager og giver =)

 

Jeg skriver nok lidt mere senere, lige nu vil jeg ud og nyde dagens sidste solstråler og den friske vind en halv times tid.

 

- Fragile

 
Panel title

© 2019 fragile

Antal besøg: 1535

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,3477520942688sekunder