Frejdig - Som foredragsholder.
                                   4d06fc649577114122010.jpg

En af mine pligter som Alien, er også at tage rundt på skoler, og fortælle lidt om, hvad det vil sige, at være en Alien, hvordan man flyver rumskib, hvordan Universet er bygget op, og meget andet. Holde foredrag, hedder der vist.

 

Så her står jeg nu, foran ungerne i 2c. Skolens navn kan være lige meget, lad os bare sige, at det er en ganske almindelig folkeskole, vi er på. Jeg kender lærerinden, og det var hendes ide, at jeg skulle komme, og lære ungerne noget om det spændende Univers. Og når man nu er en Alien, ikke sandt.

                    4d06fcdb37d7b14122010.jpg

 

Gode gamle Saturn, vækker næsten altid opsigt. Jeg var i gang med at fortælle ungerne, om ringenes opbygning, da en rødhåret dreng med fregner, rakte hånden op.

                                            

Ja, min dreng, spørg du bare løs. Det er jo spændende, ikke sandt? Hvad hedder du, min ven? Åge! Jeg hedder da Åge. Davs Åge, og hvad vil du så spørge om? Hvod’en bærer du dig af med at tisse?

?????????????? 4d06fe01a327414122010.jpg     A hvaba hva?       Ja, hvod’en bærer du dig af med at tisse? Jamen …. Jamen……. Jamen, jeg går da ud og tisser, når jeg skal, som alle andre jo også gør. Sådan er det min dreng, og skal vi så komme tilbage, til gode gamle Saturn?

 Du har ingen tissemand! He he. Hvod’en bærer du dig så af med at tisse? (Møgunge, det var ham kloge-Åge igen).

 Naturligvis har jeg da en tissemand!!! Jeg står da bare ikke, og vifter med den hér. Og skal vi så kigge på gode g….. Jeg kan da se, at du ikke har nogen tissemand. Du har jo ikke noget tøj på. Kig selv ned. Der hvor tissemanden skulle være, er der ingenting! He he he. (Fa’ens til snothvalp). Jamen, sådan ser vi Aliens altså ud! Naturligvis har vi tissemænd, dem der er født som drenge naturligvis. Akkurat som dig, Åge.

 

Hvor er den så henne? Tissemanden? (Hold da helt kæft, den møgunge ender sgu da, som en mulig formand, for venstre’s Ungdom). Skal vi ikke bare sige, at den er gemt væk? For jeres skyld, børn. Hi hi. Og skal vi så komme videre.

 

En rødhåret pige, med fregner, rakte nu hånden op. Ja min ven. Hvod’en får I børn, når I ikke har en tissemand? (For hulen da også, det er sgu nok kloge-Åge’s søster). Har Alien-piger, heller ikke nogen tissekone? (Snottøs!!!) Naturligvis har de det!!! Og skal vi så se … …Har du et billede af din kæreste, som vi må se? (Kloge-Åge’s søster igen, naturligvis. Grrrrrrrrrr!!!).

 Okay så min ven, så får I, et billede af min kæreste, at se. Så kan vi måske komme videre bagefter. Se så unger, her er hun. Frej’dine. Er hun ikke sød.

                                      4d06fd245431114122010.jpg

 

Man kan da ikke se, om hun har nogen tissekone! (Kloge-Åge igen, mine damer og herrer). Nej min dreng, dét kan du ikke, og du får det sgu heller ikke at se. (Gylleknægt).

 

Her var det så, at min veninde, lærerinden brød ind. Frejdig altså, du må altså ikke stå, og bande foran de stakkels børn. Jeg tror også, at vi hørt rigeligt nu, om gode, gamle Saturn, og det spændende Univers. Skal vi ikke sige tak til Frejdig, børn. Sig så pænt farvel til Frejdig.

Han har ingen tissemand, han har ingen tissemand, han har ingen ………

 

På vej hjem, spekulerede jeg jo over, om det nu også er alt besværet værd. På den anden side, nogen skal jo lære ungerne om Universet. Og hvem er bedre til det, end en Alien?

 
Panel title

© 2018 frejdig

Antal besøg: 117727

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,58128690719604sekunder