Frida og Dorthes tur til Thailand... - Dag 10 og 11 - Ren lykke !!

Vågnede klokken 7.00 - lettede lige gardinet, mens hovedet lå på puden og kunne kigge ud på den skønneste udsigt, solopgang og vand og strand.... Vi er stadig i Paradis !!!!!!

 

Flere lyksaglige beskrivelser og fortællinger følger, - hvis vi får tid................................

 

Vi er stadig i Paradis............ Og selvom dagene også har budt på regn, faktisk en del - er vi ikke til at slå ud. Vi nyder alligevel livet – bader i regn eller sol, spiller petang, får skønne cocktail og shakes, får massage, nyder den dejlige mad og alt det andet.

Børnene nyder det også 120% - de løber på stranden, fra den ene hytte til den anden, samler krabber eller spiller kort.


Familien Grøning tog afsted ved frokosttid, Frida og jeg har en dag mere.... Vi tog dog med ind til byen Turin med longtail, hvor vi power-shoppede et par timer og fik en sen frokost. Tøj m.m. er TOTAL billigt, men vi måtte styre det lidt, har jo ikke plads til uanede mænger (eller arme til at slæbe flere kufferter).


Hjemme efter en dejligt tur fik vi en dukkert, pakkede vores ting – så de er klar til afgang med longtail båd i morgen tidlig kl. 8,00..... Vi vil nu gå i baren og nyde den sidste cocktail (og Fridas yndlings chokolade shake) – for bagefter at få den sidste skønne middag hér på Phi Phi Relax Resort.


Et skønt sted, der lever op til sit navn og som vi bestemt IKKE siger farvel til, men på gensyn.... Hér skal vi bestemt til igen og næste gang skal det være flere dage, så også kan få tid til at besøge Bamboo Island, Monkey Beach m.m. Næste gang........................

 
Panel title

© 2019 fridadorthe

Antal besøg: 665

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,40715217590332sekunder