Frida og Dorthes tur til Thailand... - Dag 13 - Pool og på marked i Phuket
smiley.gifsmiley.gif Ligger ved poolen med I Pad og opdaterer hjemmesiden, med en iskold cola og sol på ryggen, lige til at klare.... Vi vågnede klokken 7.00 og svøbt i sarong gik vi ned på stranden og nød morgenstilheden og vandet der var langt ude ( flod og ebbe hver 6. time...) - meget smukt.... Og så op til en KÆMPE morgen buffet, der var vist ALT - inklusiv et bord lige ud til stranden.... Frida kunne dårlig ikke vente med dukkert i poolen. Og her ligger vi så, bader, sludrerog hygger. Frida er konstant i vandet med drengene, når hun altså ikke slår dem eller mig i kort (Vi spiller Fisk !!!)
Om halvanden times tid kører vi til Phuket, for at gå på weekend market, et stort marked med både second hand, mad, tøj, elektronik m.m.
WEEK END MARKED I PHUKET: sikke en oplevelse !!! Vi kørte dertil i samlet flok og ankom en times tid efter markedet var åbnet. Sikke et leben, bod efter bod med alverdens ting.... Der gik ikke længe før vi var spredt for alle vinde (altså IKKE Frida og jeg, vi holdt hinanden godt i hånden !!!) - for der skete så meget... Der var alverdens ting på det marked, kunne have brugt timer bare på at studere selve madmarkedet med dets mange gadekøkkener hvor man kunne få spændende ting at spise. men vi shoppede BILLIGT tøj, ting og kiggede på kæledyr - kaniner, slanger, hundehvalpe, aber m.m. Det har rigtig sjovt at opleve det hele, også selvom der kom rigtig mange mennesker ( både thaier med hele deres familie og andre turister) - og vi fik også  købt en masse gode ting, til meget små penge.... smiley.gif Det skal prøves igen..... smiley.gif

 
Panel title

© 2018 fridadorthe

Antal besøg: 535

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,45642805099487sekunder