Frida og Dorthes tur til Thailand... - Dag 14 - Middag hos lokale
Vi sov længe i dag, det var sjov - men også hård tur på marked i går. Den har stået på poolhygge igen i dag, ungerne NYDER det 120% - og det gør vi andre også: alt er inde for rækkevidde - vores værelser, stranden, snackbar isbar o.s.v. Vi har da også været "aktive" i dag og været med til vandpolo-kamp, DK mod Frankrig! Også Frida, der udstyret med svømmebælte og armvinger, gik op i spillet med liv og sjæl. Frida har også - på egen hånd deltaget i nogle poolkonkurrencer, arrangeret af nogle franske guider. Hun overtræder sine egne genertheds-grænser hver dag - det er en fornøjelse Hun insisterer nu på SELV at bestille sin mad på restaurant o.s.v. Der er himmelvid forskel på de første dage, hvor Thailand var en lidt stor kulturel mundfuld at komme til. 
Og jeg har da også liiiiige lavet en afstikker de 8 meter ned til til stranden, hvor der er bl.a. findes massage m.m. Jeg fik ordnet fødder - for kr. 56,00 er de blevet peelet og filet, og er nu bløde som barnenumser.
Vi har også lige nået en tur til thailandsk læge, da Frida har en blærebetændelse - der bliver ved med at drille. Full service fra hotellets side, vi blev kørt og afhentet og selve lægebesøget var også en god oplevelse. Meget kompetent og har nu fået nogle andre piller, der gerne skulle virke effektivt.

Lige nu er alle de andre voksne ude og shoppe lokalt, jeg har øje på ungerne - der hygger med deres badedyr. I aften skal vi spise hos nogle lokale, som Kim og hans Far mødte i går. Vi betaler dem for at lave noget god mad til os og skal spise hos dem. Meget spændende !!!!!!!!! Alt for nu, må i poolen...

NU HJEMME i seng, efter en SKØN aften hos - tja, ingen fik navnet. Men vi fik den skønneste thaimiddag og der var meget af den.....vi fik serveret 10,  12 - måske 14 retter, den ene mere velsmagende end den anden. Der var stegte ris, indbragte rejste, grillede tigerrejer, sammenkogt XX (???), krydret og grillet kylling, marineret blæksprutter og meget andet.... Vi gik bare 5 minutter fra hotellet hen til "thaivennerne" og blev modtaget og placeret rundt om 2 - vistnok af naboen lånte borde, 8 stole/skamler/puffer. Bordet var sat op foran en garage, ved siden af en massage klinik og dækket med det for håndenværende service, igen sikkert lånt af naboer og venner. Al mad blev serveret med et smil og til kolde øl og snak med 5-6 lokale thaier.... Ungerne hyggede også, de fotograferede herreløse hunde, drengene fik massage og Frida spillede 4-på-stribe med den 16-årige datter af "kokken". Med finger-fagter, tegnsprog og smil fandt de ud af at spille og have det sjovt sammen. En fornøjelse at se på...
Det var EN DEJLIG aften, hvor Frida kom på ryggen af mor hjem - hun var træt, men sad glad og vinkede til samtlige thaierne, vi mødte på vores vej.... En sjov aften for alle !!!
 
Panel title

© 2018 fridadorthe

Antal besøg: 641

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,64961004257202sekunder