Frida og Dorthes tur til Thailand... - Dag 5 - På tur...

HOLD DA OP – hvor pigerne har været på tur i dag!!! Familien Grønning kender Gunnar fra Valby, som bor hernede og han har kørt os rundt i sin pick up (4 personer på bagsædet, resten på ladet) sammen med sin thai-veninde (hmmm, fik ikke liiige hendes navn....?):

Vi startede ved View Point, hvor vi kunne se ned over Kata Beach og Karon Beach. MEN hér fik Frida også to andre store oplevelser, hun blev fotograferet med en ørn siddende på sin arm. Foto følger, det tog Kim nemlig – så har det ikke pt. (Hmmmm, ved ikke liiiiiige hvad det havde med udkigsposten at gøre, men skidt - Frida synes hun var så sej og det var hun også). Senere fik hun en prøvesmag, på hvordan det må være at være kendt: En flok på 12-14 thaiere faldt nemlig i svime over hendes lyse hud og 1, 2, 3 – nu er hun repræsenteret i 784237 feriealbums.- Alle ville have taget billeder sammen med hende smiley.gif Hårdt at være stjerne men hun tog det i stiv arm (nuvel, og lidt stiv krop og et stift smil...).

Vi kørte videre til en elefant-camp, hvor vi som det første klappede en lille elefantunge – vi forsøgte også at fodre den med mini-bananer, men den var vist allerede forspist. Og så kom vi ellers på elefant-ryg!!! I lang karavane gik det, 4 elefanter på rad og række.... Må dog konstatere at det ikke bliver Fridas levevej, dét med at ride på elefant.... Hun mener selv at have både højdeskræk og overfølsomhed for elefanter (!!!), men da turen var slut var hun alligevel stolt og glædede sig til at skulle fortælle om det hjemme.....

Så gik det videre, vi kørte ned og så Nai Harn Beach som – ifølge mine guidebøger, skulle det være den strand som de lokale foretrækker. Og jeg har fået den beskrevet som lettere øde og uberørt.kke mere... Den så dog skøn og dejlig ud, og jeg tror vi tager en tuk-tuk dertil en af dagene for at bade.


Derefter gik det videre langs Rawai Beach og videre op til Chalong. Så Chalong Pier (havn) og stoppede så for frokost, på en dejlig skaldyrsrestaurant ud til vandet. Fik den skønneste frokost – Gunnars veninde bestilte en masse forskellige skaldyrs-thairetter, som vi hapsede til og fik dermed smagt en masse. Vi følte os som konger/dronninger, som vi sad dér i skyggen i et let brise, flot udsigt til vandet, med iskolde Singha-øl og kunne nyde den ene thai-himmelske mundfuld efter den anden.... Og det kostede så sølle kr.108 for mig og Frida (og dette beløb inkluderede endda også vores andel til Gunnar og hans venindes frokost!!)

På turen hjemad besøgte vi templet Wat Chalong, hvor vi tændte lys for Oldemor, Morfar og Oldefar – og sendte dem søde hilsner. En lille ceremoni, men meget rørende.......

HOV, fik da også set Big Buddah undervejs på turen, hvor vi begge (alle) blev velsignet af munkene og fik et armbånd, som symbol på deres velsignelse. Meget smukt...

Hjemme igen i Kata, sneg vi os ind på familien Grønnings hotel og fik en dukkert i deres pool smiley.gif Skøøøønt efter en spændende, men også meget varm tur. Pludselig åbnede himlens sluser sig dog og det stod ned i stænger, helt vildt !! Så Frida og jeg løb retur til vores hotel, hvor den vist bare står på hygge og middag på hotellets restaurant (helt okay, der er over 200 retter på menukortet og ALT hvad vi fået der indtil nu, har været lækkert!)

 
Panel title

© 2019 fridadorthe

Antal besøg: 697

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-2,3092050552368sekunder