Frida og Dorthes tur til Thailand... - Dag 9 - Vi er kommet til Paradis !!!
 

VI ER KOMMET TIL PARADIS !!!!!!!!!!!! smiley.gifsmiley.gifsmiley.gif


Tidligt op og hentet af en bus kl. 7 – af sted til Phuket Port/havn og sejlede med minifærge til Phi Phi. På færgen mødtes vi med familien Grøning, der skal bo samme sted – dog kun 2 overnatninger, vi har 3.....


I havnen blev vi afhentet af en Reggae-agtig, glad fyr (der stod med skilt) og sejlet i longtail båd neden om øen for at komme til vores ”hotel”. Vi blev sat af i det turkisblå vand og soppede ind til bredden. Kunne med det samme konstatere, at vi var kommet til Paradis!!!

Vi har fået den skønneste bungalow, lige ned til vandet/stranden – hytten er af bambus og siv og så primitiv, men samtidig så fin og thailandsk. Der er ingen varmt vand, kun kold saltvand (hmmm, venter vist med Fridas hårvask til EFTER dette ophold) - og kun strøm om aftenen/natten (kl. 18-07). 

Hér er en skøn restaurant, en cocktailbar og så en ”butik” (læs: en pavillon med 4 pakker tampax, 5 poser chips og en hylde med souvenirs)..........Og en pavillion med massage og det har vi bestilt - mig og Frida i morgen smiley.gif

Restauranten er afprøvet, skøn, skøn mad (vi fik krydret, grillet kylling i går, nød det begge to) Og ikke at forglemme deres lækre cocktails !!! 

 

Det er svært at finde noget som helst at klager over. Og dog, Frida kom med en klage lige da hun trådte ind i vores bungalow:

MOR, hvorfor har du KUN bestilt 3 dage hér !!!!!!???!!???  angry.gif


Tja, næste gang må vi booke flere dage -

MEN vi lover til gengæld at nyde dette ophold 120%........................... Det bliver ikke svært !!

 

PS. Flere fotos kommer senere, netforbindelsen er ikke så god og det er synd, for billederne kunne tale for sig selv.... Men de kommer!

 
Panel title

© 2018 fridadorthe

Antal besøg: 605

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,43902087211609sekunder