Frida og Dorthes tur til Thailand... - Sjove Frida bemærkninger :-)
Hér bare lidt bemærkninger, der falder af fra Frida - både om kulturforskellene og om meget andet.... PS. Man skal nok kende Frida og kunne høre hendes tonefald, når man læser disse - så måske ikke lige sjove for alle. Men jeg MÅ dele dem med nogen...... smiley.gifsmiley.gif smiley.gif

OM VORES BUNGALOW (i træ) PÅ KATA COUNTRY HOUSE: "Hmmm, den er da meget hyggelig - men jeg synes den lugter lidt meget af den slags mennesker, der bor hér i Thailand. Og det er selvfølgelig også ok, det er jo deres land" 

" Min hud falder snart af af varme !!!!!!!"

" Mor, du er ikke så brun som mig (!!). Jeg er brun, men du er nærmere hvid-brun. Ligesom min kanin" (Hmmm, skal man tage det som et kompliment ???)
 
"Frida, havd synes du var det bedste på vores tur i dag (5. dag - læs selv hvor meget vi så og oplevede den dag....!!!)?". "Det var at prøve de andres pool og så da vi så de 4 katte ved templet. Og de vilde hunde......." (Hmmmm, skuman have sparet en formue ved at blive hjemme i DK og tage en tur i DGI-byen og bagefter på Inges Kattehjem????)
 
"Mor - hørte du hvad Oliver sagde, da jeg tog elastikken ud af min hestehale?" (Oliver er Janes søn, på 6 år - og han sagde "orv, hvor har Frida laaaaangt hår !!!!"). Frida: "Hvad sagde jeg, Mor - det virker med langt hår !!!!"
 
VAR PÅ GÅ TUR TIL BYEN; MODSAT SIDE END VI PLEJER - SÅ VI GIK OG GIK (Frida HADER at gå !!!). Pludselig brød hun grædende sammen "Jeg SAVNER Danmark" - Åååååhhhh, lille skal - hun bliver kysset og krammet - "Det forstår jeg da godt, hvad eller hvem er det du savner allermest". SVAR: "Vores bil !!!!!!"
Hmmmm.................................... smiley.gif
 
LYKKEN ER: (en intern familieting) - når Frida plasker rundet og rundt i bølgen blå på Kata Beach, mens hun synger - HØJT: "Der er noget i luften, jeg ved ikke hvad. Men der er noget i luften, der gør mig så glad" !!!!!!!!!
 
PS. Denne sang er en familiejulesang, som alle altid fælder en tåre til - fordi den er så sød og oprindelig kom fra Morfar/Oldefar....)
 
PÅ RESTAURANT, MOR KAN IKKE VÆLGE - KORTET ER SÅ STORT OG ALT ER SÅ LÆKKERT: "Ååååhhh, Frida - jeg ved ikke, hvad jeg skal vælge. Der er så meget lækkert ????" Frida: "Så tag det billigste, så har vi flere penge til det sjove" smiley.gif SKØNT, at have sin egen økonomi-chef med på ferie......
 
Panel title

© 2018 fridadorthe

Antal besøg: 643

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31043410301208sekunder