Frostgruppen - Frostgruppens Historie
Frostgruppen tog sine første spæde skridt tilbage i 2003. Dengang hed det ikke Frostgruppen og de unge, glade, badende drenge var uden ledelse. De manglede at se lyset for bar' træer, som det velkendte ordsprog lyder.

Dengang bestod samlingen kun af tre unge purke. Christopher, Theis og Bovin. Der var ikke nogen organisation over badningerne. Nogle gange blev der badet 3 gange om ugen, andre gange var der ingen badninger overhovedet. Dengang blev der badet ved Jernbroen, også bedre kendt som Bøssebroen. Fantastisk sted!! Men efter Bovin blev skubbet ud af foretagnet p.g.a hans massive druk-problem, blev det lettere at få en ordentlig organisation stablet på benene.

                                 4f1ad5d5877b721012012.jpg  

Efter færdiggørelsen af Sneglen kom nye medlemmer til. Kris, Peter og Sune blev medlemmer og faste badere. Og det var i dette herrens år 2004 at Frostgruppen blev til. Dette medførte en ugentlig badning og et effektivt bødesystem.
De forskellige medlemmer fik hvert sit ansvarsområde i Frostgruppen. Disse består af Formand, fotograf, økonomichef, webmaster, ceremonimester og sekretær.

Efter ca. to måneder blev den unge Andreas Birch medlem af Frostgruppen, så vi nu kom op på seks mand. Desværre måtte vi til gengæld sige farvel og tak til formand Theis Rasmussen efter omkring et års medlemskab, da han flyttede til Vejle for at spille en god gang bold. Vi nåede op på seks mand igen, da den slemme Tobias Brøgger sluttede sig Frostgruppen i sommeren 2005. Normalt bryder vi os ikke om folk som kommer udenfor Amager, som Tobias jo gør, og vi bryder os stadig ikke om dem.

                                4f1ad63064a1b21012012.jpg

Efter en kort udelukkelse fra Sneglen p.g.a voldelige episoder var vi henvist til Kastrup Havn, men vi er nu atter tilbage på Sneglen, hvor vi bader for fuld styrke. Det er hvad vores historie byder på indtil videre....


                                           4f1ad64a4636f21012012.jpg
 
Panel title

© 2018 frostgruppen

Antal besøg: 1958

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,71065306663513sekunder