Fysio - Akupunktur
Caspar Frausing
Ålekistevej 166
2720 Vanløse
Tlf +45 206 206 94
E-Mail: caspar@casparf.dk

Akupunktur

Akupunkturen har sit udspring i Kina. Jeg anvender to forskellige former, den ene hedder Balance Method og den anden AcuNova.


Balance Method skal, som navnet antyder, skabe balance i kroppen. Når man har ondt et sted i kroppen er der en ubalance mellem energibanerne. Ved at sætte nåle i forhold til denne ubalance, kan positiv energi føres til det område hvor problemet er. Efter denne proces er det muligt for kroppen selv at løse problemet.


AcuNova handler i al sin enkelthed om at ramme ét eller flere specifikke punkter i forskellige led i kroppen. Teorien siger at vores rygsøjle er afbilledet i hvert led. Ud fra hvad problemet er kan man sætte nåle i leddet og dermed påvirke punkterne der kan sætte kroppen igang med at hele sig selv.


Akupunktur er bivirkningsfri, udover ubehag i forbindelse med brugen af nåle, f.eks. blå mærker ved de anvendte punkter.

Vigtigt for begge akupunkturformer er, at der bliver behandlet med korte intervaller i starten, så din krop får et højt boost af selvbehandling. Det bedste resultat opnås ved at gentage behandlingen nogle gange den første tid og herefter følgning op ca. én gang om ugen, for at forebygge at problemet opstår igen. Antallet af opfølgende behandlinger vurderes sammen med patienten.

Da vi er af den overbevisning, at ingen behandlingsform kan stå alene, vil behandlingen naturligvis blive indledt af en grundig gennemgang af dagligdag og arbejdssituation samt af de anatomiske forhold, for at kunne ændre på de ydre omstændigheder der har skabt problemet.


Med akupunktur findes der mange former for problemer der kan løses. For at nævne nogle få; hovedpine, forkølelsessår, lændesmerter, sovende fingre, smerter i arme, betændelsestilstande, hoste, øjenproblemer og meget andet


Læs her hvad andre har sagt om akupunkturen.


Kontakt casparf.dk og hør nærmere om akupunktur.

 
Panel title

© 2020 fysio

Antal besøg: 7583

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.17313694953918sekunder