Fysio - Forkølelsessår
Caspar Frausing
Ålekistevej 166
2720 Vanløse
Tlf +45 206 206 94
E-Mail: caspar@casparf.dk

Kundeudsagn om forkølelsessår


Jeg har længe døjet med forkølelsessår (herpes) på læberne. I perioder var det rigtig slemt og alle de forskellige præparater der nu er på markedet, var for længst afprøvet!

Så jeg fik af lægen anbefalet at tage aciclovir piller, 2 piller til hverdag og 5 om dagen når jeg fik udbrud! Det fortsatte jeg med i mange år.. Og det hjalp ikke!

Dog kom der endnu større og flere udbrud, hvis jeg prøvede at stoppe med at tage de piller. Jeg havde egentlig opgivet håbet om at slippe af med forkølelsessårene og havde accepteret at aciclovir var noget jeg skulle indtage hver dag resten af mit liv.


Caspar spurgte om han måtte prøve at give mig akupunktur. Jeg skulle stoppe med at tage pillerne, hvilket jeg var ret skeptisk overfor. Men gjorde et forsøg..


Jeg fik akupunktur fem dage i træk. 4 nåle i alt. Det forkølelsessår jeg havde forsvandt ikke, men der kom ikke flere, selv om jeg var stoppet med at tage aciclovir. Der gik faktisk et helt år før jeg fik et ganske lille et, som forsvandt meget hurtigt uden brug af nogen midler. Jeg har de sidste to år haft to forkølelsessår, hvilket i min verden er ingenting i forhold til hvad jeg før var vant til.


Men som Caspar siger, så kommer jeg da bare og får sat nye nåle i. Så kommer der måske slet ingen!

Caspar får derfor mine varmeste anbefalinger og jeg fortæller min historie til alle med samme problem som jeg selv havde. For der KAN gøres noget. Caspar kan i hvert fald! :-)


4/11-2010 Mai-Brith

 
Panel title

© 2020 fysio

Antal besøg: 7626

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.1205849647522sekunder